Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Edas

1.2.2023 08:24
Edas

XXX.XXX.119.226

Dobrý den
prosím vás z jakých stromů použit větve do voliéry , a prosím poslali by jste mi sem nějaké fotky vaší vybavené venkovní voliéry pro mojí inspiraci .
Děkuji moc za rady a fotky .
Pěkný den

1.2.2023 08:31
jarat

XXX.XXX.192.54

Edas napsal(a):
Dobrý den
prosím vás z jakých stromů použit větve do voliéry , a prosím poslali by jste mi sem nějaké fotky vaší vybavené venkovní voliéry pro mojí inspiraci .
Děkuji moc za rady a fotky .
Pěkný den

Vrby, lísky, javory a z ovocných stromů, ale pozor, aby nebyly chemicky ošetřeny!

Edas

1.2.2023 11:38
Edas

XXX.XXX.119.226

jaký koliv ovocný strom který není ošetřený můžu použít?

Neregistrovaný uživatel

1.2.2023 11:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Ještě smrk, borovice - z ovocných mají nejraději jabloň.

1.2.2023 14:23
petr111

XXX.XXX.14.99

Dub, buk, jasan, briza, borovice atd.

1.2.2023 14:55
PoldaJ

XXX.XXX.197.60

Určitě bych vynechal akát. Jestli se nepletu, jeho kůra je jedovatá.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.2.2023 15:16
Uživatel s deaktivovaným účtem

PoldaJ napsal(a):
Určitě bych vynechal akát. Jestli se nepletu, jeho kůra je jedovatá.

akát je celý jedovatý, ale nevím, zda pro ptáky

1.2.2023 22:39
Jimu

XXX.XXX.230.37

Mám společnou celoroční voliéru d7m š3m v2m pro austrálii ( králováci, červenokřídlí, nádherni a horští ).
Bidla převážně používám z černého bezu ( kůra má antibakteriální účinky ) nebo ze všech ovocných stromů, borovice, smrku. Ty bidla z bezu jsou po čtyřech dnech úplně holé. Ptáci se na ně okamžitě vrhnou a pustí se do díla. Dále na okus třešeň i s plody a listy, jabloň, ibišek s květy, borovici, smrk. Samozřejmě vše bez chemickéko ošetření. Výborná je vrba, jeřabina s plody a spousta dalších stromů a keřů. Stromů, které nejsou pro papoušky vhodné, naštěstí moc není, tak máte velký výběr. Ať se vám daří.

Edas

2.2.2023 09:22
Edas

XXX.XXX.119.226

Jimu napsal(a):
Mám společnou celoroční voliéru d7m š3m v2m pro austrálii ( králováci, červenokřídlí, nádherni a horští ).
Bidla převážně používám z černého bezu ( kůra má antibakteriální účinky ) nebo ze všech ovocných stromů, borovice, smrku. Ty bidla z bezu jsou po čtyřech dnech úplně holé. Ptáci se na ně okamžitě vrhnou a pustí se do díla. Dále na okus třešeň i s plody a listy, jabloň, ibišek s květy, borovici, smrk. Samozřejmě vše bez chemickéko ošetření. Výborná je vrba, jeřabina s plody a spousta dalších stromů a keřů. Stromů, které nejsou pro papoušky vhodné, naštěstí moc není, tak máte velký výběr. Ať se vám daří.

Děkuji moc za radu a za fotky , Mate krasně zařízenou voliéru. Já budu mít velkou voliéru d 2,8 m - š 2,5m - v 2m . Prosím vás jak máte zařízené krmení ve voliéře poslal by jste mi prosím foto? Děkuji moc nashledanou

2.2.2023 13:40
Jimu

XXX.XXX.230.37

Pro Edas - Nepoužívám otočné krmné pulty, protože jsou malé a při větším počtu ptáků vznikají zbytečné šarvátky.
Já krmím na 3 plata 50x50x6 cm ( podmisky na květináče ) a pokládám je na zem, ale nesmí být pod bidly, aby nedocházelo k znečistění trusem. Vodu dávám do kulaté misky průměru 50x4 cm. Mám to ve dvou provedení, takže dám čisté a ty z minulého dne odeberu a umyji. Plata jsou dále od sebe a ptáci mají při krmení prostor. Ovoce, zeleninu a zelené krmení dávám do kolíků na prádlo, které jsou přichyceny na větve břízy ukotvené k zemi. Co ptákům při konzumaci upadne, tak si to posbírají ze země. Jednoduché, účelné.

2.2.2023 14:01
Jiri.Valkoun

XXX.XXX.32.89

Akátovým, zlatý déšť a tisovým větvím se vyhněte, nedávat, nejlepší jak pan píše bezové a vrbu jívu s kočickama,to je nej 😁jinak miluji ovocné,já dávám větvičky se špendliky, jabloň, třešeň, dobrá je i dubová větev nebo kůra.

2.2.2023 15:53
vegh

XXX.XXX.119.19

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
akát je celý jedovatý, ale nevím, zda pro ptáky

Pre Alex.čínské dávám roky akát nadruhí den je bez kori.

Přidejte reakci

Přidat smajlík