Cydectin+can-tax

Prodám Kanára - Mám pár ampulí navíc. Na plicni roztoče u kanaru a amadiny...
Anna1905
XXX.XXX.100.193
Dobrý den,
Můj kanárek mi připadá nemocný. Nechce se mu létat a v noci vydává divné zvuky (pípání to není). Všimla jsem si že pod okem má malinkou bouličku. Vypadá velice unaveně. Mohla bych někoho poprosit o radu?
Děkuju
Uživatel s deaktivovaným účtem
Anna1905
napsal(a):
Dobrý den,
Můj kanárek mi připadá nemocný. Nechce se mu létat a v noci vydává divné zvuky (pípání to není). Všimla jsem si že pod okem má malinkou bouličku. Vypadá velice unaveně. Mohla bych někoho poprosit o radu?
Děkuju
Jo, veterinář. Ještě ho stihnete před velikonočními svátky.
Anna1905
XXX.XXX.100.193
Děkuju za radu. Volala jsem veterináři a ten říkal že takové pacienty nepříjmá. Nemá prosím někdo zkušenost nebo radu co to asi může být?
Děkuju
Anna1905
napsal(a):
Dobrý den,
Děkuju
Jestli v noci vydává divné zvuky, tak má roztoče. Ta boulička pod okem může být nádor nebo neštovice. Opravdu to chce veterináře.
Jak máte kanárka dlouho?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Anna1905
napsal(a):
Děkuju za radu. Volala jsem veterináři a ten říkal že takové pacienty nepříjmá. Nemá prosím někdo zkušenost nebo radu co to asi může být?
Děkuju
Viz výše - paraziti, nádor, virová nebo bakteriální infekce, možná i plíseň. To vám tady nikdo nevyvěští.
Chtělo by to jiného veterináře. Přece každý, kdo něco chová (kromě teda asi rybiček, šneků, pavouků a tak), jich má v seznamu několik.
Anna1905
XXX.XXX.100.193
Kanárka máme asi 4 roky.