Adam87

XXX.XXX.82.81
Zdravim
Máme doma asi 1,5ročného papagája Speváčik červenochrbtý (Red-rumped parrot).
A objavili sa mu na zobáku v zadnej časti také zvláštne výrastky. Môže to byt vápenka či niečo také ? Je sám v klietke a neprichádza do kontaktu s inými zvieratami a máme ho iba vo vnutri.
Písal som viacerým veterinárom v mojom okolí ale všetci odpísali ze sa nevenujú papagájom.
Tak neviem čo mám robiť s drobcom. Za každú radu budem vďačný.
Adam87
napsal(a):
Zdravim
Máme doma asi 1,5ročného papagája Speváčik červenochrbtý (Red-rumped parrot).
A objavili sa mu na zobáku v zadnej časti také zvláštne výrastky. Môže to byt vápenka či niečo také ? Je sám v klietke a neprichádza do kontaktu s inými zvieratami a máme ho iba vo vnutri.
Písal som viacerým veterinárom v mojom okolí ale všetci odpísali ze sa nevenujú papagájom.
Tak neviem čo mám robiť s drobcom. Za každú radu budem vďačný.
To ani jak papoušek zpěvavý nevypadá. Nemáte to kakarika ? Když to kolem toho zobáku nemá od něčeho polepené , tak to vypadá opravdu na vápenku. Chytněte ho do ruky a udělejte lepší fotky.
Adam87

XXX.XXX.82.81
kareta
napsal(a):
To ani jak papoušek zpěvavý nevypadá. Nemáte to kakarika ? Když to kolem toho zobáku nemá od něčeho polepené , tak to vypadá opravdu na vápenku. Chytněte ho do ruky a udělejte lepší fotky.
Máte najskôr pravdu, že ide o Kakarika modrého. Pokúsim sa urobiť lepšie foto. A ak by to bola vápenka, máte prosím nejaké tipy, odporúčanie na liečbu?