Kniha Papoušek zpěvavý a jeho mutace

Papoušek zpěvavý
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.10.2025 07:35
parotss

XXX.XXX.212.2

Zdravím všechny chovatele a příznivce chovu papouška zpěvavého.

V minulosti, jsem vydal knihu věnující se chovu tohoto druhu včetně kapitol se zaměřením na genetiku. mutace a vytváření genových kombinací. I přes dlouhou řádku let od jejího vydání, jsem stále kontaktován chovateli se žádostí o její prodej anebo následné vydání. Rád bych se zeptal, zda vám byla kniha k užitku a případně zda byste uvítali její II. rozšířené vydání?

Pokud, by jste preferovali zaslání vašeho názoru či položení dotazu mimo tohle vlákno, lze mě kontaktovat přes e-mail psephotusbook@seznam.cz

S pozdravem,

P. Lukáč

16.10.2025 13:20
luke05

XXX.XXX.38.218

parotss napsal(a):

V minulosti, jsem vydal knihu věnující se chovu tohoto druhu včetně kapitol se zaměřením na genetiku. mutace a vytváření genových kombinací. I přes dlouhou řádku let od jejího vydání, jsem stále kontaktován chovateli se žádostí o její prodej anebo následné vydání. Rád bych se zeptal, zda vám byla kniha k užitku a případně zda byste uvítali její II. rozšířené vydání?

Pokud, by jste preferovali zaslání vašeho názoru či položení dotazu mimo tohle vlákno, lze mě kontaktovat přes e-mail psephotusbook@seznam.cz

S pozdravem,

P. Lukáč

Dobrý den. V minulosti mě Vaše kniha nějak minula, vůbec nevím jak. Ale byl bych velmi vděčný za rozšířené vydání, případně alespoň dotisk původní knihy. Dlouho ji sháním různě na internetu, ale každý, kdo ji má, tak se jí nechce zbavit.

Za mě tedy jednoznačně, prosím ANO.

S pozdravem Lukáš Říha

Adad

16.10.2025 19:10
Adad

XXX.XXX.10.217

Knihu jsem si koupila tenkrát ze zvědavosti. Jsem ráda, že jsem tak učinila. Často v ní hledám odpovědi na genetické otázky. Několikrát jsem měla nabídku na to zda ji neprodám. Neprodala jsem a jestli vyjde další vydání tak to bude super a ráda bych si ji koupila opět. Takže za mě rozhodně ano.

22.10.2025 11:53
muflon

XXX.XXX.35.251

luke05 napsal(a):
Dobrý den. V minulosti mě Vaše kniha nějak minula, vůbec nevím jak. Ale byl bych velmi vděčný za rozšířené vydání, případně alespoň dotisk původní knihy. Dlouho ji sháním různě na internetu, ale každý, kdo ji má, tak se jí nechce zbavit.

Za mě tedy jednoznačně, prosím ANO.

S pozdravem Lukáš Říha

Zdravím mužů vám ji prodat 725112004

22.10.2025 20:05
Venca Škvor

XXX.XXX.139.248

parotss napsal(a):

S pozdravem,

P. Lukáč

Dobrý den, rozšířené vydání by bylo super, hlásím se jako vážný zájemce...

28.10.2025 08:32
Marec

XXX.XXX.97.148

parotss napsal(a):

S pozdravem,

P. Lukáč

Zdravím, pokud bude druhé vydání určitě budu mít zájem.

28.10.2025 09:49
parrotss

XXX.XXX.49.91

Marec napsal(a):
Zdravím, pokud bude druhé vydání určitě budu mít zájem.

Děkuji všem za podporu a vyjádření názoru.

Pokusím se tedy v co nejkratším čase dokončit rukopis II. vydání. Pokud byste měli nějaké postřehy anebo požadavky, co Vám eventuelně v I. vydání knihy chybělo, napište je prosím sem do vlákna k diskusi. Vznikne tím příležitost okomentovat je i ostatními chovateli. Pro ty, co upřednostňují víc anonymity nabízím komunikaci přes e-mail psephotusbook@seznam.cz.

Ještě jednou dík.

P. Lukáč

Kako

29.10.2025 19:07
Kako

XXX.XXX.7.245

parrotss napsal(a):
Děkuji všem za podporu a vyjádření názoru.

Pokusím se tedy v co nejkratším čase dokončit rukopis II. vydání. Pokud byste měli nějaké postřehy anebo požadavky, co Vám eventuelně v I. vydání knihy chybělo, napište je prosím sem do vlákna k diskusi. Vznikne tím příležitost okomentovat je i ostatními chovateli. Pro ty, co upřednostňují víc anonymity nabízím komunikaci přes e-mail psephotusbook@seznam.cz.

Ještě jednou dík.

P. Lukáč

Připojuji se s podporou myšlenky na další díl knihy a těším se, že ji brzy budeme moci číst. K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík