Labradorský retrívr s PP čokoládová štěňátka

Prodám Labradorského retrívra - Chovatelská stanice Chocco dream nabízí k r...
DohodouNeregistrovaný uživatel
XXX.XXX.31.115
Ahoj, mám 2-letého labradora, je to můj miláček, je s PP a snažím se aby měl co nejlepší péči. Vím kolik se průměrně dožívají labíci, ale chtěla bych se zeptat kolik se dožil váš labrador? Případně na co zemřel. Moc děkuji
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.173.130
11,5, rakovina . Posledni pulrok uz na tom byla hodne spatne, jednoho rána se proste neprobudila.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.89.33
10let, rakovina dělohy.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.224.246
zatím 12 let a je čilej a v pořádku jen trošku kulhá a podle rozboru krve blbě pracujou ledviny ale nepoznala bych to je na dietě ,doufám že tu ještě dlouho bude
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.1.212
Známí mají fenu 13l et, jen trochu kulhá,je hluchá a docela hubená,ale jinak naprosto v pořádku. My máme fenu 8 let, kulhá (těžká dkk). Obě s PP
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.167.170
10 let, rakovina mléčné žlázy. Doufala jsem, že se dožije vyššího věku.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.229.169
Necelých 15.let, fenka s Pp. Odešla na stáří.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.63.198
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj, mám 2-letého labradora, je to můj miláček, je s PP a snažím se aby měl co nejlepší péči. Vím kolik se průměrně dožívají labíci, ale chtěla bych se zeptat kolik se dožil váš labrador? Případně na co zemřel. Moc děkuji
Moje má teď 14,5. Sice klouby v háji, slepá už asi 2 roky, kolaps hrtanu, ale chuť k jídlu pořád stejná :))
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.213.155
My máme fenku 12,5 - špatně chodí (artroza), má už trvale slabší dávku léků na bolest, sestra fenku 13 a kousek, má slabší nohy, nekulhá, spíš jí občas nějaká podklesne, nechce do schodů. Jinak obě zdravé, vidí i slyší slušně. Ta naše chodila ještě vloni na podzim na kratší hony (jen na bažanty, kachny už kvůli studené vodě ne, ale bavčí ji to, je při práci šťastná. Letos už to nepůjde, už holt je v důchodu). A chu't k jídlu je prostě labradoří Obě holky jsou s PP.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.213.155
Jo a docela mě šokoval náš vet, když říkal, že průměrnej věk labradorů je dneska 9,5 roku. Já co znám labradory z okolí, tak se dožívají 12 a víc.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.185.109
Kámoščin labík bez PP má 13 let a pořád je OK a známých fenka s PP zemřela v 11ti letech na rakovinu.
Labradoři mají víceméně pěkný věk. Škoda, že to tak není i u BSP :(
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.41.2
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Moje má teď 14,5. Sice klouby v háji, slepá už asi 2 roky, kolaps hrtanu, ale chuť k jídlu pořád stejná :))
Kolaps hrtanu - jak se to projevilo ? Mám labradora, 28. března měl 16 let a poslední týden nebo dva špatně polyká a hrozně slintá. Krom toho je hluchý, ale vidí, čich mu funguje a chodí.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.125.78
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kolaps hrtanu - jak se to projevilo ? Mám labradora, 28. března měl 16 let a poslední týden nebo dva špatně polyká a hrozně slintá. Krom toho je hluchý, ale vidí, čich mu funguje a chodí.
Kolaps hrtanu se projevuje jakoby chrčením při teplejším počasí a ve stresu. V podstatě jde o to, že dochází nejprve k paralýze svalů ovladájící výbežky chrupavek, které rozšiřují rima glottis (hrtanová štěrbina) při nádechu. Jak se problém stupňuje, pes se v tepelném či jiném stresu nemůže pořádně nadechnout, turbulence vzduchu přes zúžený průchod způsobuje "chrčení" a protože nádech probíhá pod tlakem, postupem času vede ke zborcení chrupavek vyztužujících hrtan a k jeho kolapsu. Můžete také pozorovat občasnou aspiraci slin při krmení apod. Diagnoza se potrvzuje endoskopickým vyšetřením.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.152.72
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kolaps hrtanu se projevuje jakoby chrčením při teplejším počasí a ve stresu. V podstatě jde o to, že dochází nejprve k paralýze svalů ovladájící výbežky chrupavek, které rozšiřují rima glottis (hrtanová štěrbina) při nádechu. Jak se problém stupňuje, pes se v tepelném či jiném stresu nemůže pořádně nadechnout, turbulence vzduchu přes zúžený průchod způsobuje "chrčení" a protože nádech probíhá pod tlakem, postupem času vede ke zborcení chrupavek vyztužujících hrtan a k jeho kolapsu. Můžete také pozorovat občasnou aspiraci slin při krmení apod. Diagnoza se potrvzuje endoskopickým vyšetřením.
Díky Tak kolaps hrtanu tedy nemáme.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.154.47
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Náš se dožil 16 let a 4 měsíců. Do poslední chvíle neměl žádné problémy s nohami. Pořád chodil bez problémů, ale pak přestal žrát a tak jsme museli s ním na uspání
Tady video z jeho 16tý narozenin
http://www.youtube.com/watch?v=d9QWVlVU5dE&feature=youtu.be
Smutny55
XXX.XXX.236.31
Náš zemřel včera............. Nemůžu přestat brečet... 11 let na mozkovou mrtvici
Kacilka
XXX.XXX.32.225
Můj černý anděl mě opustil včera v brzkých ranních hodinách.... přes opuchlé oči už skoro nevidím .... 11,5 let a ve spánku a bez jakéhokoli náznaku, že je něco špatně... o to víc to bolí
Kacilka
napsal(a):
Můj černý anděl mě opustil včera v brzkých ranních hodinách.... přes opuchlé oči už skoro nevidím .... 11,5 let a ve spánku a bez jakéhokoli náznaku, že je něco špatně... o to víc to bolí
je to smutné ale buďte ráda že netrpěl a netrápil se a odešel v klidu a míru. Co bych za to dala kdyby náš pes odešel tímto způsobem ...............pořád to bolí ač je to už půl roku. Držte se
Kacilka
napsal(a):
Tak já si myslím, že to je sen každého majitele psa. Věřím, že to bolí strašně, ale loučit se se psem, o kterém víte, že umírá, je mnohem horší. Přeju hodně sil a myslete na všechno to hezké, co jste spolu prožili a s tím i váš pejsek usínal, to je přece krása
mi
XXX.XXX.194.241
a náš 11 let dnes nález shluk bílých krvinek v žaludku, je na infuzi a zítra uvidíme.....
Nelka7
XXX.XXX.139.186
Dnes ubrečená, moje krásná černá labradorka Nelka mě opustila a byla to s ní krásná léta! Nikdy na tebe nezapomenu, skoro 11 let! A už je též Andělka! Držte se ...
oLDYS
XXX.XXX.255.6
ahoj
14,5 ODESEL MI PRED TYDNEM MRTVICE BYL TO MUJ KAMARAD,PARTAK.PRITEL JE MI HROZNE
tommed
XXX.XXX.167.156
Můj milovaný Draco mne opustil včera. Dožil se necelých 13 let, selhalo mu srdce, musel jsem ho nechat uspat. Poslední roky klasicky problémy s klouby, ale zvládali jsme to dobře i díky skvělým veterinářům. Nikdy na něj nezapomenu, zlatý a neskutečně přátelský Pan pes. R.I.P. 🐶
Pankaček
XXX.XXX.64.14
My máme fenečku 12 let, zatím v pohodě, jen pomaleji chodí, občas jí vypoví nožka službu, ale na postel i gauč si stále vyleze :D Vidí i slyší zatím dobře, doufám, že tady ještě nějaký čas pobude
ellynka17
XXX.XXX.112.19
Môj Attreyko sa dožil 13 rokov, praskala mu tepna na ďásnach a v jeho veku sa to už dalo ťažko zastaviť. S kĺbami menšie problémy ale udržiavali sme áhu a včas nasadili ALAVIS tak to bolo v pohode. určite odporúčam od 7 rokov ročné a pravidelné čistenie zubov. 13 je krásny vek ale na tak super psíka je to málo, chcem aby žil tak dlho ako my.
ellynka17
napsal(a):
Môj Attreyko sa dožil 13 rokov, praskala mu tepna na ďásnach a v jeho veku sa to už dalo ťažko zastaviť. S kĺbami menšie problémy ale udržiavali sme áhu a včas nasadili ALAVIS tak to bolo v pohode. určite odporúčam od 7 rokov ročné a pravidelné čistenie zubov. 13 je krásny vek ale na tak super psíka je to málo, chcem aby žil tak dlho ako my.
Psíka je mi líto, ale věk je už pro labrouše hraniční, možná ještě rok tu být mohl. Omlouvám se ale tepna? Na dásních určitě žádná tepna není. To musel být nějaký vážnější problém...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Měli jsme labradora, nalezence. Chlapi ho našli v lese jako cca 6měsíců staré štěně. Nikdo ho nehledal, tak nám už zůstal. Dožil se 16let, ale poslední roky byly moc špatné. Zdravotně na tom byl celkem dobře, tak ho moje maminka nechtěla nechat uspat, ale soužití s naprosto senilním pejskem, který všude kálí a čůrá, podotýkám uvnitř domu, je zoufalé. Ale zhruba do 13 let byl hodný a zdravý.
Filip66545
XXX.XXX.238.88
Náš se dožil 14 let, byl v pořádku jen zhruba v 12 letech osplepl, umřel stářím.
Muj první labrador Akim se dožil 14 let a do poslední chvíle mi nosil míček, abych mu ho hodil i když měl problémy s chůzí. Pak mu odešly ledviny a přestal chodit ůplně a to během týdne a tak jsme jeho život musel ukončit. Veterinář přijel k nám a tak odešel v kruhu rodiny. Je to dva roky a pořád je to smutné.
Před sedmi měsíci jsem si pořídil nového miláčka, Montyho. Vše se zdálo v pořádku ale začelo se mu zvětšovat bříško. Na rentgenu byl zjištěný velký útvar v bříšku. Byl to neoperovatelný rakovinový nádor a tak svůj krátký život ukončil po nedožitém sedmém měsíci. A to teprve bolí.
petr 60
napsal(a):
Muj první labrador Akim se dožil 14 let a do poslední chvíle mi nosil míček, abych mu ho hodil i když měl problémy s chůzí. Pak mu odešly ledviny a přestal chodit ůplně a to během týdne a tak jsme jeho život musel ukončit. Veterinář přijel k nám a tak odešel v kruhu rodiny. Je to dva roky a pořád je to smutné.
Před sedmi měsíci jsem si pořídil nového miláčka, Montyho. Vše se zdálo v pořádku ale začelo se mu zvětšovat bříško. Na rentgenu byl zjištěný velký útvar v bříšku. Byl to neoperovatelný rakovinový nádor a tak svůj krátký život ukončil po nedožitém sedmém měsíci. A to teprve bolí.
strašný. Držte se.....................
Samvěd
XXX.XXX.150.31
Dnes jsme nechali uspat našeho labradora, celý život byl venku, uvnitř se mu nelíbilo. Měl tvrdou hlavu, veliké srdce a chuť k jídlu. V dubnu by měl 18 let...
Moc krásný věk. Držte se.
Tomik160
XXX.XXX.235.205
13 let, 2 měsíce, 4 dny. Stáří, ale bez trápení. Sice je to těžké rozhodnutí, ale správné. Hodně to bolí, ale koloběh života se musi respektovat.
Balaton
XXX.XXX.58.237
14.5.2021 dotlouklo srďíčko našemu Framikovi neskutečný kamarád a pohodář,člen rodiny,bylo mu 12 a 2 měsíce.Spinká na zahradě vedle svého dědy.Když si člověk uvědomí co všechno nám do života dával,Framíčku diky.Je nám moc smutno,byl jsi frajer,chodil bez vodítka a řádil na Balatonu miloval vodu.Prostě taky rád cestoval.Chybíš nám prdelko ahoj.
Balaton
napsal(a):
14.5.2021 dotlouklo srďíčko našemu Framikovi neskutečný kamarád a pohodář,člen rodiny,bylo mu 12 a 2 měsíce.Spinká na zahradě vedle svého dědy.Když si člověk uvědomí co všechno nám do života dával,Framíčku diky.Je nám moc smutno,byl jsi frajer,chodil bez vodítka a řádil na Balatonu miloval vodu.Prostě taky rád cestoval.Chybíš nám prdelko ahoj.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.212.36
My máme nejstarší labradorku 14 letou a kromě toho, že hodně špatně slyší a dělají se jí bradavičky, tak je úplně fit. Běhá za aporty, honí po louce vlaštovky, vyběhne schody. Ale člověk už v noci poslouchá jestli jí třeba něco nebolí a normálně dýchá. V tomhle věku to může přijít už rychle.
Před půl rokem jsme dali uspat 13 letou, která měla rok rakovinu mléčné žlázy, ale do poslední chvíle taky honila balónky a s chutí jedla a venčila se tam kde měla.
Znám labradorku, kterou nechali žít do 16 let, ale poslední skoro rok na tom byla hodně špatně.
Ale celkově bych řekla, že nemají labradoři špatný věk dožití. Tedy na psa relativně těžkého a celkem velkého.
Linda06
XXX.XXX.209.125
12 let 3 mesice...rakovina slinivky...do posledni chvile to byl cipera a honil balonky...jen uz spatne slysel a nemohl do schodu...je to mesic a to prazdno je strasny....uzivejte si se svymi psy kazdou chvilku....
LabC
XXX.XXX.132.157
Náš Labrador odešel v neděli. Bylo mu 15let a 7 měsíců. Celý život rozdával všem lásku a nikdy nikoho nekousnul. Miliónový kamarád a pohodář. Měl svojí hlavu a velké srdce. Prošli jsem spolu dětství i dospívání. V mladí to byl energický pes, když byl starý, tak to byl ještě lepší společník na vysedávání na zahradě. Přestal jíst a odešel na selhání ledvin. Mějte svého pesjka rádi každý den. Pes je jediné zvíře, které miluje více vás, než sebe samo. Nikdy nezapomenu
LabC
napsal(a):
Náš Labrador odešel v neděli. Bylo mu 15let a 7 měsíců. Celý život rozdával všem lásku a nikdy nikoho nekousnul. Miliónový kamarád a pohodář. Měl svojí hlavu a velké srdce. Prošli jsem spolu dětství i dospívání. V mladí to byl energický pes, když byl starý, tak to byl ještě lepší společník na vysedávání na zahradě. Přestal jíst a odešel na selhání ledvin. Mějte svého pesjka rádi každý den. Pes je jediné zvíře, které miluje více vás, než sebe samo. Nikdy nezapomenu
Je mi to líto. Dožil se krásného věku.
MíšaV
XXX.XXX.34.135
Dobrý den
Dnes v noci náš pes prodělal mrtvici. Chodí k levé straně, hlavu má k levé straně, motá se, chvíli jde, pak spadne a leží. Krom toho už dva roky špatně chodí (nadváha-špatné klouby ), už rok neslyší a špatně vidí. Čich zatím dobrý. Je mu 13let. Jinak normálně žere, ocasem vrtí. Nevím co teď po té mrtvici. V pondělí se na něj přijede podívat doktor.
MíšaV
napsal(a):
Dobrý den
Dnes v noci náš pes prodělal mrtvici. Chodí k levé straně, hlavu má k levé straně, motá se, chvíli jde, pak spadne a leží. Krom toho už dva roky špatně chodí (nadváha-špatné klouby ), už rok neslyší a špatně vidí. Čich zatím dobrý. Je mu 13let. Jinak normálně žere, ocasem vrtí. Nevím co teď po té mrtvici. V pondělí se na něj přijede podívat doktor.
Prečo až v pondelok???
MíšaV
napsal(a):
Dobrý den
Chtěla bych, aby mého psa viděl veterinář hned nebo co nejdříve a ne až v pondělí...vždyť je to vážný stav, co popisujete 😨
měla ( ) jsem kocourka po mrtvičce a díky kortikoidům, vit.B + si myslím ještě něčemu se z toho dostal do takřka normálu, zcela schopen samostatného normálního života. U mrtvičky je důležitá rychlost nasazení léčby.
GAELLE
napsal(a):
Nevím no, znám jen mrtvici u lidí a tam bohužel euthanasie není možná.
psa bych já určitě nechala uspat.
Trochu nešťastně formulováno - není mrtvice jako mrtvice, podstatný je rozsah, lokalizace, rychlost nasazení léčby.
Plno lidí po léčbě mrtvice se vrátí takřka do normálu, takže psát, že bohužel není možná euthanasie, není úplně na místě.
napsal(a):
měla ( ) jsem kocourka po mrtvičce a díky kortikoidům, vit.B + si myslím ještě něčemu se z toho dostal do takřka normálu, zcela schopen samostatného normálního života. U mrtvičky je důležitá rychlost nasazení léčby.
Jenže tady se chce čekat do pondělí...
reagovala jsem jednak na to utracení a pak na toho veta až v pondělí
Neregistrovaný uživatel
Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!
Evica38
XXX.XXX.41.114
Dobrý deň. Nedávno mi umrel môj labrador tiež 😔 zaujíma ma, ako ste vedeli, že zlyhanie ladvin? Môj pes prestal jesť v sobotu, keď som prišla za ním ja opäť začal jest, ale odišli mu nohy. Od pondelka moc nechodil a v stredu keď som ho videla rozhodli sme sa, že ho dáme vo štvrtok uspať. No nestihli sme to a strašne si to vyčítam, zrejme umieral v bolestiach lebo vraj v noci kňučal. Keďže už býval u sestry ráno som tam utekala a našla som si ho mŕtveho. Bolo to cele veľmi rýchle😔
Evica38
napsal(a):
Dobrý deň. Nedávno mi umrel môj labrador tiež 😔 zaujíma ma, ako ste vedeli, že zlyhanie ladvin? Môj pes prestal jesť v sobotu, keď som prišla za ním ja opäť začal jest, ale odišli mu nohy. Od pondelka moc nechodil a v stredu keď som ho videla rozhodli sme sa, že ho dáme vo štvrtok uspať. No nestihli sme to a strašne si to vyčítam, zrejme umieral v bolestiach lebo vraj v noci kňučal. Keďže už býval u sestry ráno som tam utekala a našla som si ho mŕtveho. Bolo to cele veľmi rýchle😔
Selhání ledvin se zjistí z krve.
kompast
XXX.XXX.32.203
Zdravím. V nedožitých 13 letech, jsem musel pejska utratit. Poslední rok a půl špatně chodila a na konci začínala mít záchvaty. Poté selhání ledvin a bylo vymalováno. Odešla 19.01.2022, narozeniny by slavila 10.06. Dost mě to zasáhlo a nemám odvahu si pořizovat dalšího pejska. Až budu připravený, pořídím si znova labradora. Je to nejlepší kamarád, co jsem kdy zažil.
kompast
napsal(a):
Zdravím. V nedožitých 13 letech, jsem musel pejska utratit. Poslední rok a půl špatně chodila a na konci začínala mít záchvaty. Poté selhání ledvin a bylo vymalováno. Odešla 19.01.2022, narozeniny by slavila 10.06. Dost mě to zasáhlo a nemám odvahu si pořizovat dalšího pejska. Až budu připravený, pořídím si znova labradora. Je to nejlepší kamarád, co jsem kdy zažil.
Nám zemřel ve 12 letech v červenci 2019. Taky mě to velmi hodně zasáhlo a zatím jsem nesebrala odvahu si pořídit dalšího psa. Manžel tlačí, já nechci znovu prožít tu bolest. Bylo to jak blesk z čistého nebe, nepočítala jsem s tím a nebyla jsem na jeho odchod připravená. Ikdyž věk už měl, věděla jsem, že to někdy přijde, ale s tímhle jsem opravdu nepočítala. Ani nevím, co mu vlastně bylo, je to stejně jedno. U veterináře jsme byli v neděli dopoledne ( začalo to v sobotu, to jsem volala vetku a pozvala nás na neděli ), měl zažívací problémy ( na ty on občas trpěl ), na kontrolu v pondělí už jsme jej vezli v kufru auta, vet teprve udělala sono a uvažovala o operaci, ale on to rozhodl na stole sám...byl to strašný den a už nikdy nechci nic takového prožít. Když nám umřel kocour, taky jsem bulela, ale nějak jsem se s tím srovnala, s tímhle ne. Byl to opravdu kamarád, v mládí trochu divoch, ke stáří super kámoš, rozuměl všemu, co jsem mu říkala...zrovna včera jsem si pouštěla s malým vnoučkem videa a ještě i po takové době jsem zadržovala slzy..
ja som našu labradorku dala uspať v jej 14,5 rokoch ... Nevládala už poriadne chodiť, zhoršovali sa epileptické záchvaty a nakoniec začala krvácať (aj keď bola kastrovaná). Bola som s ňou dokonca - ja som ju doniesla, aj som ju odniesla. Prežili sme s ňou krásne roky, bola parťáčkou deťom ktoré časom dospeli aj mojou spoločníčkou v kuchyni - bol to najlepší pes akého som poznala - dodnes na ňu spomínam. Päť rokov som sa neodhodlala mať iného psa ... Teraz máme moskováčku a stane sa mi, že ju oslovím menom labradorky
Danouš
XXX.XXX.25.45
Kombinace Labrador/Zlatý retrívr = větší než standard Labradora = na kratších nohou - poměrně dlouhý a celkem otylý pes. Srst podobná barvou Zlatému retrívrovi - ale výrazně kratší (za mlada byla délkou blíže Labradorovi a ke stáru se jako by zahustila a prodloužila = těsně před smrtí - ve 14,5 letech měl i břicho chlupaté "jak starý jezevec" ;) Byl žravý a celý jeho život jsme se (vesměs marně) snažili bojovat s nadváhou. Ale pes si o tom myslel své = pokud jsme mu zmenšili dávku krmiva "odlovil si na dvoře slepici, která byla natolik hloupá, že mu do dvora přelétla z jejich výběhu. Nevím jak to dělal, ale ukončil nám jich takto několik - a navíc naprosto neslyšně :o ;) kdy jsme byly doma a viděli na dvůr kde to prováděl.
Celý život byl epileptik = na lécích. Do osmi nebo devíti let se to zhoršovalo (dostával prakticky maximální dávku léku). Po té se nemoc zmírnila (moje domněnka - s přibývajícím věkem se ztlumily jeho "emoce" a nebylo třeba ho tak silně tlumit). Proto mu pak byly dávky léku na epilepsii velmi pozvolna snižovány až na 1/3 původní maximální doporučené dávky. Byl to filuta, mazel a přitom velký bojovník (s neduhy které mu život nadělil). Jeden kratší čas (okolo 8 roku života) dosáhnul váhy asi 51 Kg. Kvůli omezení zátěže kloubů se nám nakonec přece jen povedlo váhu srazit asi na 43 kg. Zemřel rychle a poměrně nečekaně nejspíš na silné krvácení do střev nebo krajiny břišní. Chtěl bych takového zas.
Foxdeni
XXX.XXX.105.140
Ahoj, mám labradorka 12let a 3 měsíce. Zjištěna paralyza hrtanu. Ještě v létě chodil na delší vycházky a teď....sotva obejde barak. Těžko se mu dycha. Velmi těžko. Momentálně je na medrolu. Nebýt jeho dychani, nic ho netrápí. Denne brecim. Je to takový náhlý obrat. Nedokážu si představit, že tu nebude. Jsem zralá na antidepresiva. Prosím nemáte někdo také zkušenost s paralyzou hrtanu ? To je tak hrozná diagnóza 😭
Evica38
XXX.XXX.47.159
Bohužiaľ sa neurobili taketo vyšetrenia keďže veterinar ho prišiel len pozrieť na dvor.Dával nám aj on nádej a postup nam daval on. ja som vtedy ani nevnímala, keď sa na to spatne obzriem ze tri dni nebehal a trápil sa, neviem si to odpustiť. Mal to niekto vôbec tak ze mu labrador prestal chodiť a dával tomu ešte nádej? 😔 myslím ze v takýchto prípadoch dá každý psíka uspat do dňa😔 ja som sa s tým nevedela vyrovnať ze nám odchádza
Bubrák
XXX.XXX.71.196
Dobrý den,
můžu se zeptat, řešili jste nějak kolaps hrtanu? mám 14,5 letou fenku v poměrně dobré kondici a na veterině doporučují operaci hrtanu i v jejím věku...
Ona je otázka, co to je "v dobré kondici".
Jaké vyšetření máte za sebou?