Záchranáři nebo obchodníci se psy?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.1.2015 12:24
Animal policajt

XXX.XXX.229.51

Nový byznys v česku, darovali jste pejska nebo adoptovali. Byli jste kontaktování Animal policii(Animal Help Company) byla u vás pani Gita Pechová alias Belsea Thorra, darovali jste nebo vám byl pejsek odebrán? Víte kam se psík poděl? Máte zkušenosti tak se o ně podělte.

23.1.2015 16:36
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

No, víte, schválně jsem si to přečetla a nevím tomu hlavu, patu, důkazy nikde, záměny jak z burlesky, opravdu mne to nepřesvědčilo.

Mám ale nápad, co kdyby ti, který praktiky jmenovaných spolků vadí, sami založili nějaký útulek a vedli ho a pro psy získávali peníze dle svého umu?

Překupníci psů, byť krytí živnostňákem jsou odsouzeníhodní.

Takhle se perou i kočkaři, je to opravdu nechutné a výsledkembude, že na zvířata nikdo nedá ani kačku, jako teď skoro nikdo nekupuje pohledy malované invalidy, protože už před lety praklo, že invalida z toho dostaně halíř, dva a zbytek jde jinam.

Mně ale zaujala jiná věc. Obchod se zvířaty je vázanou živností, jakpak živnostenské úřady reagují na množitele pro zisk, třeba i bez živnostňáku ve svém okolí? protože vzdělání z nich má málokdo.

23.1.2015 16:58
kateausten

XXX.XXX.241.203

Ano, sosforpets to už je vyšší liga od H4P, SOS jede byznys v rámci EU

HNUS!

23.1.2015 19:06
kateausten

XXX.XXX.241.203

Sranda je ta, že žádný spolek s názvem Animal help company vlastně oficiálně neexistuje.

23.1.2015 19:40
Animal policajt

XXX.XXX.229.51

Velmi zajímavé počteni na faceboocku skupina Barzojové z Podhradí
https://www.facebook.com/groups/325737777609603/permalink/342002172649830/

když se prokoušete stovkami příspěvku ja funguje prestižní o. S Sos for pets jakým způsobem získavají psy. Skupina patří pod Sos for pets jejich předsedkyně Gita Pechová Animal help company vyláká z nic netušících občanů nebo i děti třeba taková Mischel El je to dnes už 18letà slečna, která se jen zajímala o svého psíka, kterého v dobré vyře darovala paní Gitě Pechové, a pani Danuše Jungmanová ji málem roztrhahala na kusy a ještě ji udělala ostudu ve škole no hnus, a další skvěla akce sos for pets kdy podvodně získali několik barzojů s pp, někteří jsou po jejich záchraně již mrtví nebo adoptovaní do SNR. Je ostuda všech ochranářů, že v čele an. Policie stojí člověk který take množil bez pp a to jorky a biewry, podvody na aukru a jiné.Opravdu je to hnus kolik takových záchranářů přišlo na nový fígl jak přijít k penězům.

23.1.2015 20:34
kateausten

XXX.XXX.241.203

Animal Help Company ani Animals Help Company když si dáte hledat v rejstříku subjektů (spolků) tak nic takového NEEXISTUJE

taktéž neexistuje žádný regulérně zapsaný spolek Animal Policie

Gita Pechová tedy vystupuje jménem neexistujícího spolku?

23.1.2015 21:08
kateausten

XXX.XXX.241.203

SOS for pets má transparentní účet na svých stránkách http://sosforpets.webnode.cz/
mimochodem, ty stránky od 1.11.2014 nikdo neaktualizuje

pohyby na účtu když si dáte zobrazit od ledna 2014 do dneška, tak najdete pouhopouhých 11 příjmů na adopčních poplatcích

takže kde je těch několik desítek, anebo stovek položek - příjmů - za přeprodané psy? na jakých účtech skončily peníze za další psy?

23.1.2015 22:32
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

kateausten napsal(a):
SOS for pets má transparentní účet na svých stránkách http://sosforpets.webnode.cz/
mimochodem, ty stránky od 1.11.2014 nikdo neaktualizuje

pohyby na účtu když si dáte zobrazit od ledna 2014 do dneška, tak najdete pouhopouhých 11 příjmů na adopčních poplatcích

takže kde je těch několik desítek, anebo stovek položek - příjmů - za přeprodané psy? na jakých účtech skončily peníze za další psy?

Finanční úřad, na který se obraťet s poznatkem, to prévěří, kromě toho existuje ještě Finančně analytický útvar Ministerstva financí a ten by o podobná hlášení jistě stál.

24.1.2015 12:55
krasnapepina

XXX.XXX.84.72

Hlášení na finančák je téměř zbytečné, mají daleko větší ryby v hledáčku a navíc se nejedná o státní peníze.

Jediná obrana proti těmto organizacím je, nebrat si psy za adopční poplatek větší než 500, -.
A pokus zjistíte, že jste měli zájem o psa, nechtěli jste uhradit tak vysoký adopční poplatek, oni vám ho nedali a pes tam je měsíci ještě je, tak tam zavolejte televizi. To je ten pravý kšet se psy a city lidí. Zamyslete se.

24.1.2015 13:37
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

krasnapepina napsal(a):
Hlášení na finančák je téměř zbytečné, mají daleko větší ryby v hledáčku a navíc se nejedná o státní peníze.

Jediná obrana proti těmto organizacím je, nebrat si psy za adopční poplatek větší než 500, -.
A pokus zjistíte, že jste měli zájem o psa, nechtěli jste uhradit tak vysoký adopční poplatek, oni vám ho nedali a pes tam je měsíci ještě je, tak tam zavolejte televizi. To je ten pravý kšet se psy a city lidí. Zamyslete se.

Pokud nejsou řádně placeny daně, třeba daně z příjmu, tak to finančák samozřejmě zajímá, pokud je vyvíjena ekonomická činnost a není daněna, zajímá to i zen utvar ministerstva.
Jak vás napadlo, že se zajímají jen o státní peníze? navíc ty peníze se měly stát státními, ne?

jestli je pes kastrován, má plné očkování a třeba i prodělal nějakoui léčbu, tak to si opravdu mslíte, že 500 Kč to vyrovná?

24.1.2015 13:42
scylla

XXX.XXX.150.32

Takže vy schvalujete, že různá někdy vysloveně amatérská OSka žádají o dary na účet a pak ještě prodají psa za adopční poplatek? Léčbu většinou moc neprodělají, i když jí potřebují, zato kastrují všechno, štěňata, nemocné psy, staré psy, šmahem, je jim to fuk. Jsou tací, kteří objíždí psy z darovacích inzerátů, vydávají se za někoho jiného, psa si vezmou zadarmo, vyžebrají na něj dost peněz a pak ho prodají za adopční poplatek. To se vám zdá v pořádku?

24.1.2015 13:54
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

No, jestli se ptáte mne, tak můj pocit nebo neláska nebo váš není vůbec rozhodný. Jestli máte důkazy o nekalosti, pak je vezměte a odneste tam, kam patří, na finančák, na policii na veterinu, na obec, kamkoliv a pak nás seznamte s výsledkem, Takto se zdá, že je to prostě jen jiná parta, která dělá totéž co vy a lépe se předvádí.

Já myslím, že nejdůležitější jsou zvířata sama, a jsem ochotna kdykoliv podpořit tvrzení, že překupníci, kterí vyvážejí plná auta mláďta do zahraničí jsou zločinci, aspoň v mých očích, ale ne to, že někdo sbírá a umisťuje psy, dává jim základní nebo i odborou péči a je to součansně
lump.

Vám vadí amatérismus, jiný zde vadí přílišná profesionalita. Kastrace útulkových psů nejen schvaluju, ale i podporuju a aby nebyly kastrováni nemocní nebo malá štěňata, od toho je kastruje veterinář a ne nějaký miškař.

Když se jim podaří vybrat za zvíře adopční polatek a ten slouží jiným zvířatům, je to v pořádku, za mnohé, předpokládám, toho moc nedostanou a péče o ně je nákladná.

Máte-li důkazy o páchaných podvodech - převzetí daru pod změněnou identitou a podobně, pak se obraťte na polici, nebo napiště článek s uvedením podrobností, jmen, dat, a kopií dokladů a výpovědí a podepiště ho svým plným jménem. Takto je to jen pomluva - a pomopuvat je špatné, aspoň tak to učili mne.

Nezdá se mi v pořádku ukápavat jedu, znevěrohodňovat útulkovou péči o psy, zeujména, když za ni neexistuje náhrada.

24.1.2015 14:01
scylla

XXX.XXX.150.32

Nezlobte se, ale odkud jste spadla? Opravdu si myslíte, že je správné, když si OS vezme vyhublého nemocného psa a za 15 dní ho nabízí očkovaného, odčerveného a kastrovaného ještě se stehy k adopci? To jsou skutečnosti, to se opravdu děje.
Důkazy byly předány, nestalo se nic, Na KVS šly tuny hlášení, nestalo se nic - jsme totiž v Čechách.
Mně vadí, když OSku šéfují lidé, kteří nevědí, co je to karanténa, jak se odčervuje, kdy se očkuje. Kastrace štěňat a nemocných psů jsou na denním pořádku. A divte se, někdy to kastruje veterinární technik v kuchyni v útulku, někdy čuně veterinář, kterému jde jen o prachy. Jste opravdu bohužel moc naivní a myslíte si, že lidé nejsou schopni ubližovat psům, které si vezmou do OSka. Ale jsou, někteří z neznalosti, jiní pro peníze.

24.1.2015 14:10
umpa.lumpa

XXX.XXX.54.225

scylla napsal(a):
Takže vy schvalujete, že různá někdy vysloveně amatérská OSka žádají o dary na účet a pak ještě prodají psa za adopční poplatek? Léčbu většinou moc neprodělají, i když jí potřebují, zato kastrují všechno, štěňata, nemocné psy, staré psy, šmahem, je jim to fuk. Jsou tací, kteří objíždí psy z darovacích inzerátů, vydávají se za někoho jiného, psa si vezmou zadarmo, vyžebrají na něj dost peněz a pak ho prodají za adopční poplatek. To se vám zdá v pořádku?

Jaká by měla být normální míra adopčního poplatku?

24.1.2015 14:18
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

scylla napsal(a):
Nezlobte se, ale odkud jste spadla? Opravdu si myslíte, že je správné, když si OS vezme vyhublého nemocného psa a za 15 dní ho nabízí očkovaného, odčerveného a kastrovaného ještě se stehy k adopci? To jsou skutečnosti, to se opravdu děje.
Důkazy byly předány, nestalo se nic, Na KVS šly tuny hlášení, nestalo se nic - jsme totiž v Čechách.
Mně vadí, když OSku šéfují lidé, kteří nevědí, co je to karanténa, jak se odčervuje, kdy se očkuje. Kastrace štěňat a nemocných psů jsou na denním pořádku. A divte se, někdy to kastruje veterinární technik v kuchyni v útulku, někdy čuně veterinář, kterému jde jen o prachy. Jste opravdu bohužel moc naivní a myslíte si, že lidé nejsou schopni ubližovat psům, které si vezmou do OSka. Ale jsou, někteří z neznalosti, jiní pro peníze.

Pokud na vás VS nereaguje, obraťte se na příslušné ministerstvo se stížností, stejnopis zašlete příslušnému poslaneckému výboru, máte senátora, je tady policie a jsou tady také sdělovací prostředky, Ale vždy je třeba stížnost podložit, může být i anonymní, ale rozhodně podložená důkazy. Nafoťte to, ptejte se lidí, kteří si psa vzali, dejte to na net, prostě dělejte něco konkrétního a ne nevěrohodnou kritiku.

Co si slibujete od tohoto plakání na nějaké diskuzi? že se milovníci psů, kteří ji navštevují zvednou, vezmou kosy a cepy a vyrazí potrestat zlosyna?

Kromě toho mám velmi špatné zkušenosti s reakcí některých diskutujících - rychlý a přesný zásah VS je dráždí, její nečinnost jim vadí, když si někdo stěžuje na konkrétního chovatele, útulkáře, kterého sami tisíckrát, sami v anonymite, kritizovali, je jim k smíchu. Jednou jim útulky vadí, že nechtějí dávat psy zájemcům a raději je shromažďují, aby se obohacovali an dotacích, podruhé tytéž žere, že psy dávají s poplatkem, o kousek dál je dopaluje, a zpravidla stejné diskutující, že dávají psy sice skoro zdarma, ale zase bez pořádné veterinární péče, vadí, že psy kastrují, ale vadí i to, že je nekastrují a umožnují tak množitelům získavat zdrama nebo skoro zdarma zvířata k chovu.

Já jsem ráda, že někdo aspoň vyvíjí snahu bezprizorné psy vzít, ošetřit a najít jim nový domov

Co tedy přesně očekáváte od podobných denunciačních příspěvků?

24.1.2015 15:30
bonča

XXX.XXX.38.2

Existují dobré, ale i špatné organizace. Dobré, ale i špatné útulky, či soukromé azyly. Lidé, kteří dělají pro vyhozená a zatoulaná zvířata maximum, ale i lidé, kteří na nich profitují a žijí z nich.

Tím se nevyjadřuji k výše uvedeným organizacím. S těmi zkušenosti nemám. Jenže jsem narazila na jiné subjekty. Jsou podniknuty určité kroky, ale na diskuzi na fauně se takové věci stejně nevyřeší.

25.1.2015 07:41
samain

XXX.XXX.166.104

ať žijou psi napsal(a):
Pokud na vás VS nereaguje, obraťte se na příslušné ministerstvo se stížností, stejnopis zašlete příslušnému poslaneckému výboru, máte senátora, je tady policie a jsou tady také sdělovací prostředky, Ale vždy je třeba stížnost podložit, může být i anonymní, ale rozhodně podložená důkazy. Nafoťte to, ptejte se lidí, kteří si psa vzali, dejte to na net, prostě dělejte něco konkrétního a ne nevěrohodnou kritiku.

Co si slibujete od tohoto plakání na nějaké diskuzi? že se milovníci psů, kteří ji navštevují zvednou, vezmou kosy a cepy a vyrazí potrestat zlosyna?

Kromě toho mám velmi špatné zkušenosti s reakcí některých diskutujících - rychlý a přesný zásah VS je dráždí, její nečinnost jim vadí, když si někdo stěžuje na konkrétního chovatele, útulkáře, kterého sami tisíckrát, sami v anonymite, kritizovali, je jim k smíchu. Jednou jim útulky vadí, že nechtějí dávat psy zájemcům a raději je shromažďují, aby se obohacovali an dotacích, podruhé tytéž žere, že psy dávají s poplatkem, o kousek dál je dopaluje, a zpravidla stejné diskutující, že dávají psy sice skoro zdarma, ale zase bez pořádné veterinární péče, vadí, že psy kastrují, ale vadí i to, že je nekastrují a umožnují tak množitelům získavat zdrama nebo skoro zdarma zvířata k chovu.

Já jsem ráda, že někdo aspoň vyvíjí snahu bezprizorné psy vzít, ošetřit a najít jim nový domov

Co tedy přesně očekáváte od podobných denunciačních příspěvků?

Ale vždy je třeba stížnost podložit, může být i anonymní, ale rozhodně podložená důkazy

Ale kdepak. Mně udala sousedka anonymně, byl toho na jeden a půl stránky, od toho že nekrmím a nenapájím zvířata až po to, že kradu elektřinu a fetuju a pěstuju drogy a neměla to podložené ani prdem.
Přesto mi sem dorazila komis, notně se pobavila (má žízní týraná zvířata majií na zahradě rybník) a dala mi pokutu za to, že jsem na ovcích neměla známky.

25.1.2015 08:17
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

samain napsal(a):
Ale vždy je třeba stížnost podložit, může být i anonymní, ale rozhodně podložená důkazy

Ale kdepak. Mně udala sousedka anonymně, byl toho na jeden a půl stránky, od toho že nekrmím a nenapájím zvířata až po to, že kradu elektřinu a fetuju a pěstuju drogy a neměla to podložené ani prdem.
Přesto mi sem dorazila komis, notně se pobavila (má žízní týraná zvířata majií na zahradě rybník) a dala mi pokutu za to, že jsem na ovcích neměla známky.

No vidíte, že na upozornění příslušné orgány reagují a tak se musím divit, proč to kritikům útulků nikdy nevyjde, Možná kontroly proběhnou, ale neshledají závady:?

sousedcde ta anonymita moc nevyšla, co.

25.1.2015 14:42
samain

XXX.XXX.166.104

ať žijou psi napsal(a):
No vidíte, že na upozornění příslušné orgány reagují a tak se musím divit, proč to kritikům útulků nikdy nevyjde, Možná kontroly proběhnou, ale neshledají závady:?

Sousedka si stěžovala na prostory kam nikdo jiný nežli ona nevidí, takže už po třetí větě bylo jasno, kdo ten anonym byl. Krom toho popisuje, jak strašlivá já ohrožuji její dvouletou vnučku, přišemž v té době široko daleko nikdo jiný dvouletou vnučku neměl.

Každopádně, k udání není třeba ani těch důkazů, nicméně, když se udání ukázalo jako falešné, byl mi jeho tiskopis vydán.

Takže bacha milí potenciální konfidenti

26.1.2015 08:31
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

samain napsal(a):
Sousedka si stěžovala na prostory kam nikdo jiný nežli ona nevidí, takže už po třetí větě bylo jasno, kdo ten anonym byl. Krom toho popisuje, jak strašlivá já ohrožuji její dvouletou vnučku, přišemž v té době široko daleko nikdo jiný dvouletou vnučku neměl.

Každopádně, k udání není třeba ani těch důkazů, nicméně, když se udání ukázalo jako falešné, byl mi jeho tiskopis vydán.

Takže bacha milí potenciální konfidenti

No vidíte, kdyby četla deektivky, měla by větší rozhled a mohla by se rozhodnout buď to podepsat nebo to okecat tak, aby nebylo zřejmé, kdo to je. Vy, jak vidím, detektivky. Správně - čtete a máte patřičný pátrací rozhled.

26.1.2015 10:05
kateausten

XXX.XXX.241.203

scylla napsal(a):

Takto to přesně funguje jak jste popsala a je teda s podivem, kolik rádoby psích ochranářů toto schvaluje a obhajuje.

26.1.2015 10:26
krasnapepina

XXX.XXX.84.72

Schvalovat to můžou jen ti, co se na tom přiživují a ochranářky naivky.
Hlavně že si tady všichni stěžují, jak jsou útulky přeplněné. A když jim chcete ulevit a psa se vzít, tak chtějí, abyste si ho zaplatil.
Pak se ptám, je posláním útulku psa umístit nebo prodat?
Nemluvě o tom, že by tam patřili pouze psi odchycení nebo odebraní na základě rozhodnutí obce, podloženo veter.správou.
Nikoliv psi dovežení ze zahraničí, vyžebraní od majitelů, protože se někdo domnívá, že je jim ubližováno.

26.1.2015 10:53
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

krasnapepina napsal(a):
Hlavně že si tady všichni stěžují, jak jsou útulky přeplněné. A když jim chcete ulevit a psa se vzít, tak chtějí, abyste si ho zaplatil.
Nemluvě o tom, že by tam patřili pouze psi odchycení nebo odebraní na základě rozhodnutí obce, podloženo veter.správou.
Nikoliv psi dovežení ze zahraničí, vyžebraní od majitelů, protože se někdo domnívá, že je jim ubližováno.

Asi vám nedochází, že kdyby nevybírali, asi by jednak si vzal psa každý lump (vzpomínám jen na ta psí jatka ze severu, která mne vedla k tomu, že v jisých fast foodech už nekoupím ani rohlík, kdyby ho tam měli), jednakl by velice rychle skončili s prací, protože kde by na to brali?
Já s adopčními poplatky sohlasím a také s jejichj využitím pro psy/kočky).

Když chcete zvíře zdarma, neošetřené a třeba i krásné a možná i s PP, sledujte inzeráty., nebo si zajděte do vyloučených lokalit. Bude jaro, čas mláďat a štěňat tam bude dost - kdyby probíhala cílená kastrace, nebylo by to takové.

26.1.2015 11:02
kateausten

XXX.XXX.241.203

Prosím nick "ať žijou psi", aby si prostudovala ty kauzy u barzojů v podhradí. A aby se trošku s problematikou seznámila než tady zase bude dokolečka něco takového obhajovat.

Ty barzojové jsou místy náročné čtení, zabere to čas a chce to zapnout mozek. Já jsem taky snad ještě před půl rokem věřila, že to je tak, jak "ať žijou psi" píše - ale není to tak a obhajoba takového překupnictví psů fakt není na místě. Je to stejný hnus jako množírny a nelegální obchod se štěňaty!

Ty spolky mají za sebou spoustu mrtvých psů a spoustu psů někde zašantročených a ztracených. To je v pořádku?

26.1.2015 11:09
kateausten

XXX.XXX.241.203

krasnapepina napsal(a):

Naprosto sdílím tento názor

Nicméně ať útulek psa prodá, cena psa z útulku ve výši 500-1000 Kč je v pořádku. Pochybuju, že by někdo za 500 vykupoval takto psy na maso anebo aby toho psa týral. Ovšem tři, čtyří a pětitisícové částky za psa, to už je kupčení se psy za účelem zisku.

26.1.2015 11:14
jazzinka

XXX.XXX.41.2

ať žijou psi napsal(a):

No, nevím jak to je u ovcí, ale s KVS mám taky nedobrou zkušenost, a to při zásahu v "depozitu" u toulavých tlapek.
Podnět byl podložen fotografiemi 12 psů narvaných v zahradních chatkách bez vody, týden nevenčených, všechno ze.rané, roztrhané, ... KVS na místo přesto přijela až asi po dalším týdnu a několika urgencích, když příslušná referentka odjela na dovolenou a jiná byla zjevně a Kčnější. Ta na místě rozhodla o odebrání části psů, ale pak to předala té původní a ta "nestihla" vydat rozhodnutí. Když pak přijeli znovu i policií a odchytovkou, "překvapivě" byli psi odstěhováni, údajně do soukromých depozit, kde si majitelé nepřáli návštěvy. Psi se objevili za měsíc znovu zavření v garáži, tentokrát KVS poslala 14 předem oznámení o kontrole, takže psi opět zmizeli.. Toulavé tlapky tehdy dostali jen směšnou pokutu za to, že ty psy ani po výzvě neukázali a tím to skončilo.
Tipuji, že se obci nechce tak úplně platit za 15 psů útulku, do něhož by je v případě odebrání museli dát, tak má asi KVS tichý pokyn nebýt příliš aktivní.

26.1.2015 11:51
scylla

XXX.XXX.150.32

S prací KVS mám podobné zkušenosti. V naší obci se před lety řešil případ koní, které majitel nekrmil a nenapájel. KVS nekonala a koně se záhadně ztratili kromě jednoho - ten uhynul. Majitel nebyl nijak postižen, přestože se angažovala i obec.

26.1.2015 12:43
samain

XXX.XXX.166.104

ať žijou psi napsal(a):
No vidíte, kdyby četla deektivky, měla by větší rozhled a mohla by se rozhodnout buď to podepsat nebo to okecat tak, aby nebylo zřejmé, kdo to je. Vy, jak vidím, detektivky. Správně - čtete a máte patřičný pátrací rozhled.

Ona čte časopisy pro ženy.

26.1.2015 12:59
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

samain napsal(a):
Ona čte časopisy pro ženy.

Zklamu vás, časopisy nečtu téměř vůbec..

26.1.2015 13:00
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

Scylla, jazzinka - dobře, jednou se to nepovede, ale znáte to, stále dopadající kapka...kromě toho byla možnost ješt si stěžovat přímo na konkrétního pracovníka...

26.1.2015 15:25
scylla

XXX.XXX.150.32

K ničemu nebyla ani ta stížnost.

27.1.2015 07:50
samain

XXX.XXX.166.104

ať žijou psi napsal(a):
Zklamu vás, časopisy nečtu téměř vůbec..

Já jsem se neptala co čtete. Dedukovala jste že sousedka udavačka nečte detektivky, tak jsem upřesnila, že čte časopisy pro ženy - nebo snad jste vy ta sousedka udavačka?

27.1.2015 08:35
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

samain napsal(a):
Já jsem se neptala co čtete. Dedukovala jste že sousedka udavačka nečte detektivky, tak jsem upřesnila, že čte časopisy pro ženy - nebo snad jste vy ta sousedka udavačka?

Já myslela, že u mne jste usoudila, že je čtu - a nečtu, Já nejsem vaše sousedka udavačka, ale musím upřesnit, že kdyby můj soused týral psa nebo jiná zvířata, velmi rychle bych se sousedkou udavačkou stala. Nakonec už jsem jí i byla v případě sousedky, která zabíjela kočky.Tím samozřejmě neříkám, že vy jste týrala, protože nevím, co se vlastně stalo a zda máte nevrlou sousedku nebo o co jde - a není to ani v této diskuzi důležité.

27.1.2015 15:23
samain

XXX.XXX.166.104

ať žijou psi napsal(a):
Já myslela, že u mne jste usoudila, že je čtu - a nečtu, Já nejsem vaše sousedka udavačka, ale musím upřesnit, že kdyby můj soused týral psa nebo jiná zvířata, velmi rychle bych se sousedkou udavačkou stala. Nakonec už jsem jí i byla v případě sousedky, která zabíjela kočky.Tím samozřejmě neříkám, že vy jste týrala, protože nevím, co se vlastně stalo a zda máte nevrlou sousedku nebo o co jde - a není to ani v této diskuzi důležité.

Zkuste přítě důkladněji číst.I to že ono udání bylo křivé. Nahlásila mimo jiné, že nenapájím zvířata.
No - nenapájím. Nevím proč bych měla, když je na zahradě rybník.
A vše ostatní bylo v podobném duchu.

27.1.2015 15:33
myjka

XXX.XXX.97.34

samain napsal(a):
Zkuste přítě důkladněji číst.I to že ono udání bylo křivé. Nahlásila mimo jiné, že nenapájím zvířata.

Myslím, že riešite nepodstatné veci. Keď už by som sa vrátila k pôvodnej téme. Asi tu nikoho uplne nezaujímate vy a vaša suseda, je to offtopic. :). Nikto netvrdí, kto mal, alebo nemal pravdu a nemusíte sa tu obhajovať.

28.1.2015 09:12
samain

XXX.XXX.166.104

myjka napsal(a):
Myslím, že riešite nepodstatné veci. Keď už by som sa vrátila k pôvodnej téme. Asi tu nikoho uplne nezaujímate vy a vaša suseda, je to offtopic. :). Nikto netvrdí, kto mal, alebo nemal pravdu a nemusíte sa tu obhajovať.

No dík že jste mně hodila do kolejí. Ještě hoďte do kolejí Ať žijou psy na kterou reaguji a bude to ól rajt.
A malé doporučeníčko. Já to co mně nezajímá zkrátka nečtu.
Takže odteď bude snadné přeskakovat nick myjka.

28.1.2015 10:24
kateausten

XXX.XXX.241.203

Animal policajt napsal(a):
Nový byznys v česku, darovali jste pejska nebo adoptovali. Byli jste kontaktování Animal policii(Animal Help Company) byla u vás pani Gita Pechová alias Belsea Thorra, darovali jste nebo vám byl pejsek odebrán? Víte kam se psík poděl? Máte zkušenosti tak se o ně podělte.

No nic, tak abychom se vrátili k tématu, tak pokud jste byli kontaktování nějakou Animal policií anebo Animal Help Company - Animals Help Company tak to je podvod, protože žádný spolek tohoto názvu u nás v ČR právně neexistuje.

28.1.2015 14:10
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

kateausten napsal(a):
No nic, tak abychom se vrátili k tématu, tak pokud jste byli kontaktování nějakou Animal policií anebo Animal Help Company - Animals Help Company tak to je podvod, protože žádný spolek tohoto názvu u nás v ČR právně neexistuje.

Ano, bude nejlépe, když každý, kdo psa našel nebo nechce bude kontaktovat citovanou a ta si je vezmě k sobě a bez jakéhokoliv poplatku je ošetří, ubytuje a umístí. Tak hodně zdaru a ať zejí útulky práznotou

28.1.2015 14:11
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

samain napsal(a):

Asi se vám zauzloval rozum, já chápu, co jste říkala, a žertuju na to téma - kapišto? ne všichni lidi chápou ironii vtip a nadsázku... že ano. Už to vím.

29.1.2015 18:46
Animal policajt

XXX.XXX.132.226

At nezapadnesmajlík

29.1.2015 21:29
kateausten

XXX.XXX.241.203

To nezapadne

29.1.2015 21:38
sosforpets

XXX.XXX.63.154

Animal Help Company je sekce našeho o. S.

29.1.2015 22:03
kateausten

XXX.XXX.241.203

Uff, Animal Help Company nemá žádnou právní subjektivitu, ale tak sekcí si můžete navymýšlet ve spolku mraky, ... To je děs. Ve spolku si vymyslíme sekci a budeme pod hlavičkou vymyšlené sekce nakupovat a přeprodávat psy.

31.1.2015 13:30
Animal policajt

XXX.XXX.129.87

kateausten napsal(a):
Uff, Animal Help Company nemá žádnou právní subjektivitu, ale tak sekcí si můžete navymýšlet ve spolku mraky, ... To je děs. Ve spolku si vymyslíme sekci a budeme pod hlavičkou vymyšlené sekce nakupovat a přeprodávat psy.

1.2.2015 08:49
samain

XXX.XXX.140.220

ať žijou psi napsal(a):
Asi se vám zauzloval rozum, já chápu, co jste říkala, a žertuju na to téma - kapišto? ne všichni lidi chápou ironii vtip a nadsázku... že ano. Už to vím.

Takže to že udáte souseda který týrá psy a kočky - Ctuji příspěvěk na který jsem reagovala:

ať žijou psi napsal(a):

Byl žert - chápu.
Jenom nechápu, komu se tu zauzloval rozum

1.2.2015 10:21
canis lupus

XXX.XXX.210.131

Vy, co tu pořád dokola omíláte, jak jsou sdružení nabízející psy zločinný a výnosný byznys. Máte 2 možnosti, jak to dokázat. 1. Vemte všechny důkazy a rozešlete je na všechny dotyčné instituce, třeba i do televize Nova. Až někdo dostane pokutu nebo podmínku, všichni to uvidí. 2. Založte si takovou organizaci a až si na opuštěných psech vyděláte na první luxusní auto, dejte sem fotku a výpis z učtu.
Jinak jsou to pouze žvásty závistivých osob, které si potřebují ventilovat vztek z nějakého svého problému na někom jiném.

1.2.2015 10:57
Animal policajt

XXX.XXX.129.87

kateausten napsal(a):

Bude někdo zachraňovat zvířata před "záchranáři" ?

7. Srpen 2012 v 21:42
Zvláštní otázka, ale myslím, že velmi aktuální.

Je spousta lidí, kteří se prohlašují za velké obránce a ochránce zvířat, ale jejich činnost tomu neodpovídá. Mnozí z nich si snad ani neuvědomují, že dělají něco špatně, ale ten zbytek ví naprosto přesně jak na to :o) Ono stačí poplakat, co stojí veterinární péče, krmivo a hodní lidičkové solí prašule. Bohužel, většina lidí ani netuší, co se kolem dotyčných "zachránců" děje a své těžce vydělané peníze posílají na dobrou věc, která ve skutečnosti dobrá není. Tzv. Hromadění zvířat se děje poměrně často.

Prosím všechny, kteří chtějí přispívat, rozmyslete opravdu důkladně, kam své peníze či hmotnou pomoc pošlete. Nepodporujte pseudozachránce!

Co si například myslet o občanském sdružení, které má mimo jiných úžasných činností, ve svých stanovách bod o potírání neregistrovaných chovů psů bez PP a jedním z členů tohoto sdružení je člověk, který množil bezpapíráky a vůbec mu to nepřišlo divné. Na dotaz PROČ jsem dostala jasnou a stručnou odpověď - protože dotyčný chovatel/množitel má rád štěňata! Řekla bych spíš, že převažovala láska k penězům.

Jsou další a další takové spolky, kde se dokonce množí (není divu, při počtu psů vše uhlídat, dá fušku) a vše se kamufluje  tím, že fena přišla již nakrytá. No, chtělo by se říct, dobrá práce...

1.2.2015 13:27
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

samain napsal(a):
Takže to že udáte souseda který týrá psy a kočky - Ctuji příspěvěk na který jsem reagovala:

ať žijou psi napsal(a):

Byl žert - chápu.
Jenom nechápu, komu se tu zauzloval rozum

Já jsem za svůj dlouhý život již poznala podivíny beze smyslu pro humor, kteří se patlají pořáíd ve zcela nedůležitých věcech, tak vás do této sorty zařazuji a končím nesmyslnou diskuzi a ano ne ta to, ale předchozí reakce byla žert - já vím, komu se zauzloval rozum.

1.2.2015 13:28
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

Animal policajt napsal(a):
Bude někdo zachraňovat zvířata před "záchranáři" ?

7. Srpen 2012 v 21:42
Zvláštní otázka, ale myslím, že velmi aktuální.

Je spousta lidí, kteří se prohlašují za velké obránce a ochránce zvířat, ale jejich činnost tomu neodpovídá. Mnozí z nich si snad ani neuvědomují, že dělají něco špatně, ale ten zbytek ví naprosto přesně jak na to :o) Ono stačí poplakat, co stojí veterinární péče, krmivo a hodní lidičkové solí prašule. Bohužel, většina lidí ani netuší, co se kolem dotyčných "zachránců" děje a své těžce vydělané peníze posílají na dobrou věc, která ve skutečnosti dobrá není. Tzv. Hromadění zvířat se děje poměrně často.

Prosím všechny, kteří chtějí přispívat, rozmyslete opravdu důkladně, kam své peníze či hmotnou pomoc pošlete. Nepodporujte pseudozachránce!

Co si například myslet o občanském sdružení, které má mimo jiných úžasných činností, ve svých stanovách bod o potírání neregistrovaných chovů psů bez PP a jedním z členů tohoto sdružení je člověk, který množil bezpapíráky a vůbec mu to nepřišlo divné. Na dotaz PROČ jsem dostala jasnou a stručnou odpověď - protože dotyčný chovatel/množitel má rád štěňata! Řekla bych spíš, že převažovala láska k penězům.

Jsou další a další takové spolky, kde se dokonce množí (není divu, při počtu psů vše uhlídat, dá fušku) a vše se kamufluje  tím, že fena přišla již nakrytá. No, chtělo by se říct, dobrá práce...

Ano, myslím si, že kšeftaře se psy to musí pořádně štvát, když na trh se psy vstoupí subjekt, který je dává v podstatě zdarma.

1.2.2015 13:30
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

canis lupus napsal(a):
Vy, co tu pořád dokola omíláte, jak jsou sdružení nabízející psy zločinný a výnosný byznys. Máte 2 možnosti, jak to dokázat. 1. Vemte všechny důkazy a rozešlete je na všechny dotyčné instituce, třeba i do televize Nova. Až někdo dostane pokutu nebo podmínku, všichni to uvidí. 2. Založte si takovou organizaci a až si na opuštěných psech vyděláte na první luxusní auto, dejte sem fotku a výpis z učtu.
Jinak jsou to pouze žvásty závistivých osob, které si potřebují ventilovat vztek z nějakého svého problému na někom jiném.

Ano, velmi věcný příspěvek, Jenže ti, kteří se ukájejí v kritice nekonretizovaných útulků a ochránců netouží po tom poskytovat popmoc nechtěným psíkům, touží jen po tom, aby jim zmizel konkurent v nabídce psů.

1.2.2015 13:32
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

kateausten napsal(a):

Ale skupina osob, které se rozhodnou poskytoval nějakou péči nepotřebuje mít právní subjektivitu, múže to být parta nadšenců, chápu, že kadý útulkový pes, který je umístěn dop rodiny znamená jednoho psa, kterého kšeftaři neudají - a to zamrzí,

1.2.2015 13:35
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

kateausten napsal(a):
Naprosto sdílím tento názor

Nicméně ať útulek psa prodá, cena psa z útulku ve výši 500-1000 Kč je v pořádku. Pochybuju, že by někdo za 500 vykupoval takto psy na maso anebo aby toho psa týral. Ovšem tři, čtyří a pětitisícové částky za psa, to už je kupčení se psy za účelem zisku.

Nedomluvila jste- zisku, který poslouží jiným, ne tak atraktivním psům. K dobré lékařské péči...

1.2.2015 22:03
kateausten

XXX.XXX.241.203

ať žijou psi napsal(a):
Ale skupina osob, které se rozhodnou poskytoval nějakou péči nepotřebuje mít právní subjektivitu, múže to být parta nadšenců, chápu, že kadý útulkový pes, který je umístěn dop rodiny znamená jednoho psa, kterého kšeftaři neudají - a to zamrzí,

No to se velmi pletete.

2.2.2015 05:21
scylla

XXX.XXX.150.32

ať žijou psi napsal(a):
Nedomluvila jste- zisku, který poslouží jiným, ne tak atraktivním psům. K dobré lékařské péči...

Vy tomu opravdu věřite?

2.2.2015 11:35
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

scylla napsal(a):
Vy tomu opravdu věřite?

Samozřejmě, z čeho myslíte, že by to hradili? a pochlubte se, kolik psů vy léčíte a misťujete a ZDARMA?

2.2.2015 11:35
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

kateausten napsal(a):
No to se velmi pletete.

Ale nepletu.

2.2.2015 12:01
scylla

XXX.XXX.150.32

Nějací by se našli a adopční poplatek opravdu nevybírám a příspěvky od veřejnosti nežádám. To si můžete lehce ověřit.

2.2.2015 12:29
kateausten

XXX.XXX.241.203

Nemá význam diskutovat s nickem ať žijou psi, jediné plus na jejích příspěvcích je, že posunuje diskuze na top pozice

2.2.2015 13:22
samain

XXX.XXX.140.220

ať žijou psi napsal(a):
Já jsem za svůj dlouhý život již poznala podivíny beze smyslu pro humor, kteří se patlají pořáíd ve zcela nedůležitých věcech, tak vás do této sorty zařazuji a končím nesmyslnou diskuzi a ano ne ta to, ale předchozí reakce byla žert - já vím, komu se zauzloval rozum.

Skvěle. Kdybyste skončila diskusi tím, že byste nereagovala na mou poznámku že sousedka čte pouze ženské časopisy - čímž jsem se JÁ domnívala že diskuse na dané téma končí, mohla jste si ušetřit další sebeztrapňování.

2.2.2015 13:35
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

samain napsal(a):
Skvěle. Kdybyste skončila diskusi tím, že byste nereagovala na mou poznámku že sousedka čte pouze ženské časopisy - čímž jsem se JÁ domnívala že diskuse na dané téma končí, mohla jste si ušetřit další sebeztrapňování.

Prosím vás, samin, neblbněte a neztrapňujte se, že vy nepochopíte žert je jen váš problém a pokud si myslíte, že mn nějak hluboce zajímají vaše prob lémy se sousedkou, musím vás zklamat. A nedivím se, že se jí nezdálo, že nedáváte zvířatům čistou vodu a považujete rybniční za dostačující. Mně by se to taky nelíbilo.

2.2.2015 13:35
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

kateausten napsal(a):
Nemá význam diskutovat s nickem ať žijou psi, jediné plus na jejích příspěvcích je, že posunuje diskuze na top pozice

A trefí do vašich problémů že-.

2.2.2015 13:36
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

scylla napsal(a):
Nějací by se našli a adopční poplatek opravdu nevybírám a příspěvky od veřejnosti nežádám. To si můžete lehce ověřit.

Jste bohatá a berete tolik psů, na kolik máte, jiní berou všechny, kteří se jako opuštění naskytnou a nevybírají si.

2.2.2015 13:41
samain

XXX.XXX.140.220

ať žijou psi napsal(a):
Prosím vás, samin, neblbněte a neztrapňujte se, že vy nepochopíte žert je jen váš problém a pokud si myslíte, že mn nějak hluboce zajímají vaše prob lémy se sousedkou, musím vás zklamat. A nedivím se, že se jí nezdálo, že nedáváte zvířatům čistou vodu a považujete rybniční za dostačující. Mně by se to taky nelíbilo.

No vidíte. A doktorka z OVS konstatovala, že přírodní napajedlo je nejlepší. Ovšem kam se hrabe doktorka na humoristku z Ifauny
No nic, jelikož evidentně musíte mít poslední slovo, tak si pište co libo. Já už se k vám vyjadřovat nebudu.

2.2.2015 13:43
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

samain napsal(a):
No vidíte. A doktorka z OVS konstatovala, že přírodní napajedlo je nejlepší. Ovšem kam se hrabe doktorka na humoristku z Ifauny
No nic, jelikož evidentně musíte mít poslední slovo, tak si pište co libo. Já už se k vám vyjadřovat nebudu.

No tak se tam taky choďte občerstvit, co je dobré pro má zvířata, je dobré i pro mne

4.2.2015 16:20
scylla

XXX.XXX.203.100

ať žijou psi napsal(a):
Jste bohatá a berete tolik psů, na kolik máte, jiní berou všechny, kteří se jako opuštění naskytnou a nevybírají si.

Dobrý vtip, opravdu. Pracuji jako skoro každý. A brát si tolik, kolik stačím finančně i péčí je snad základ odpovědnosti. Brát si všechno a pak žádat o pomoc a brečet na netu má do odpovědnosti dost daleko.

6.2.2015 00:20
tyrana.zvirata

XXX.XXX.196.98

ať žijou psi

Rozumné příspěvky. Ale bohužel osamocený hlas rozumu.

6.2.2015 06:10
scylla

XXX.XXX.150.32

Od vás bych, Evo, čekala víc pochopení pro ten hlas rozumu, protože vámi chválené příspěvky ho zrovna moc neobsahují.

6.2.2015 10:26
tyrana.zvirata

XXX.XXX.196.98

scylla napsal(a):
Od vás bych, Evo, čekala víc pochopení pro ten hlas rozumu, protože vámi chválené příspěvky ho zrovna moc neobsahují.

A co mám chválit? Lidi, kteří plivou na vše kolem, zvířata si berou jen jako záminku, ale jsou jim v podstatě fuk? Lidi, kteří mají dvojí metr a budou opruzovat i ty, co mají na kontě desítky nebo stovky umístěných (případně i vyléčených) zvířat?
Ty, na které se tady pořádá hon, znám. Ty ostatní ne a nevidím za nimi žádnou práci, ani snahu pomoct. Ne, od včerejška, už pro tu Vaši partičku nemám pochopení absolutně žádné, i když zpočátku jsem měla. Nakonec jste mě znechutily, hyeny.

6.2.2015 22:42
sosforpets

XXX.XXX.230.246

kateausten napsal(a):
Jak SOS for pets lže
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/2882315/radko-batora-z-komarna-chycen-v-italii#a2886135.

No jasně... Takže další darda množákům:
Dne 20.12.2014 byl proveden zátah, byla zastavena dodávka u města Pian del Voglio, Itálie, zabaveno 60 štěňat malých ras (čivava, francouzský a anglický buldog, špic, ...). Stav zvířat a celková dynamika případu je velmi podobná zátahu na Bátoru, ale v tomto případě dovozcem byl Ervin Šimkulák také z Komárna.

6.2.2015 23:16
kateausten

XXX.XXX.241.203

Paní Danuše nám tady bude asi zpětně kopírovat ze stránek EITAL jejich info... 29.10.2014 zastavili maďarskou dodávku na dálnici v Itálii se 60 štěňaty - to tam taky píšou... Ať vám ušetřím práci

7.2.2015 22:22
Animal policajt

XXX.XXX.228.35

kateausten napsal(a):
Paní Danuše nám tady bude asi zpětně kopírovat ze stránek EITAL jejich info... 29.10.2014 zastavili maďarskou dodávku na dálnici v Itálii se 60 štěňaty - to tam taky píšou... Ať vám ušetřím práci

9.2.2015 10:38
kateausten

XXX.XXX.241.203

Posunuju ať nezapadne.

15.2.2015 19:31
kateausten

XXX.XXX.241.203

Kopíruju z diskuze Sos for Pets a Animal help Company a jejich podivné praktiky

eninka napsal(a):
Vzhledem k okolnosti, že na stránkách "Občanská iniciativa ochránců na FCB SOS pro PES" nemají možnost diskutovat ti, kterých se tato iniciativa týká a to jak po stránce pomoci psům, tak proto, že se stali mírně řečeno nepohodlnými, a to už z jakýchkoliv důvodů, byla založena stránka "Občanská iniciativa SOS pro PES - bez cenzury".

https://www.facebook.com/groups/343461922528664/?fref=ts.

18.2.2015 23:22
kateausten

XXX.XXX.241.203

Vážení, tak přeci dneska ještě jedna nová zpráva. Paní Danuše za tuto a další paralelní diskuze, dostala od svých německýck kolegů odškodné 300 éček jak se pochlubila na FB. /a pro případné rýpaly - K tomuto daru samozřejmě gratulujeme a přejeme jí ho.

FB:

Danuše Herpe Jungmannová: Miláčkové, tak přeci dneska jedna dobrá zpráva, hurá...
Psala jsem našim kolegyním, co se rozpoutalo na fb a na iFauna a jak se snaží skupina lidí nás zlikvidovat.
Naši němečtí sympatizanti, kteří s námi bojují proti ileg. obchodu se štěndy a kterým není osud psů z CZ a SK lhostejný, nám posílají 300 €. Asi za 2 dny budou na běžném kontě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík