Radko Bátora z Komárna chycen v Itálii

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2015 21:33
sosforpets

XXX.XXX.63.154

V řadě nyní poslední zátah partnerské organizace Eital.
Štěnda vezl Radko BATORA z Komárna.
Diky upozorneni Eitalu, ktery sledoval podezrelou dodavku, bylo zachraneno 61 stenat psu malych ras. Sledovani a nasledneho zastaveni transportu se ujala dalnicni policie z Novary. Vse se udalo na vyjezdu z dalnice Novara vychod. Techto 61 psu bylo patrne urceno pro trh v regionu Piemonte a sousedicich.
V aute nalezeni Ital a slovak, na oba podano trestni oznameni za tyrani zvirat a nelegalni transport.
Stenata byla pote, jeste v noci odvezena do strediska v Boloni, kde se jim dostalo vet. Osetreni a tim se vyhnuli riziku umrti
Vse predano mistni prokurature a ceka se na dasli kroky.
Velky dik dalnicni policii, ktera zachranila dalsi psy.
http://www.eital.it/le-nostre-denunce/item/137-sequestro-di-61-cuccioli-di-razza-in-piemonte.

30.1.2015 07:49
krasnapepina

XXX.XXX.84.72

Z tohoto jsem pochopila, že se ital a slovák dopustili nedovoleného vývozu psů. Jak z toho vyplývá, že štěňata byla ohrožena na životě?
Mám pocit, že si články upravujete k obrazu svému. To, že jim štěňata zabavili a prohlédl je veterinář, je normální, ale neříká to nic o ohrožení na životě.
Normálně zkreslujete události.

30.1.2015 13:36
kateausten

XXX.XXX.241.203

Otázkou je, zda to byl skutečně nedovolený a tímpádem i ilegální transport, když Bátora má na obchod se psy (bohužel) regulérní živnost

Radko Bátora - DOG-Food

Výroba kynologických potrieb z kože, Sprostredkovanie obchodu, Obchodná činnosť so živými zvieratami - psami, kynologickými potrebami, krmivom a potrebami pre chovateľov, Veľkoobchodná a maloobchodná činnosť s tovarom v rozsahu voľnej živnosti, Sprostredkovateľská činnosť

... Podobnost čistě náhodná s kauzou Skládal...?
http://vetweb.cz/trefit-se-vedle-to-muze-byt-velmi-smutne-a-trapne/.

30.1.2015 14:58
krasnapepina

XXX.XXX.84.72

Ono je vůbec zajímavé, že nám "ochránkyně" tento odkaz nepřipojily ke kauze skládal.

30.1.2015 21:37
sosforpets

XXX.XXX.63.154

Takto jsem to dostala přímo od Antonia. Nic jsem na tom neupravovala.

30.1.2015 21:39
sosforpets

XXX.XXX.63.154

Je zajímavé, že 2 dny po tomtohttp://vetweb.cz/trefit-se-vedle-to-muze-byt-velmi-smutne-a-trapne/ - přiznal mluvčí SVS ing. Duben, že Skládal jel v rozporu s německými předpisy. Stačí se podívat na jejich fb stránku a tam si to vyhledat.

30.1.2015 21:56
kateausten

XXX.XXX.241.203

sosforpets napsal(a):
Je zajímavé, že 2 dny po tomtohttp://vetweb.cz/trefit-se-vedle-to-muze-byt-velmi-smutne-a-trapne/ - přiznal mluvčí SVS ing. Duben, že Skládal jel v rozporu s německými předpisy. Stačí se podívat na jejich fb stránku a tam si to vyhledat.

Nepřekrucujte zase, Duben pouze konstatoval, že je klička v zákoně a že Němci toho využili.

30.1.2015 22:00
kateausten

XXX.XXX.241.203

Jinak celá kauza Skládal je tady (m.j.)

kdo má chuť se babrat v totál špíně, ať se seznámí s našimi ochranářkami

https://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/1782050/omluva-firme-jana-a-libor-skladalovi-ze-slavicina-u-zlina.

31.1.2015 05:36
krasnapepina

XXX.XXX.84.72

sosforpets napsal(a):

Jste tak hloupá nebo zlá. Z odkazu je naprosto jasné, že předpisy byly zneužity jako záminka, když nic jiného policie nenašla.

31.1.2015 05:50
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

Zlí lidé trapně zneužívají zákonů a jiných předpisů, aby znepříjemňovali činnost kšeftařů se zvířaty? i toto

myslím, že teď už po těchto lítostivých příspěvcích je celkem jasné, čí boj se tady svádí, kšeftaři proti ochráncům. No, já vím, na čí straně jsem v této věci celkem přesně.

31.1.2015 06:40
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

kateausten napsal(a):
Nepřekrucujte zase, Duben pouze konstatoval, že je klička v zákoně a že Němci toho využili.

Zákony, které je třeba dodržovat, jsou jedna klička vedle druhé a o tom to je. Na těchto kličkácj se pak- obrazně řečeno- přestupci oběsí.

31.1.2015 07:21
Animal policajt

XXX.XXX.132.226

kateausten napsal(a):

A co Vy Danuše máte povolení k vývozu psů do SNR nebo je taky pašujete v kufru, je zajímavé že se chlubíte umístěním 200 psů v cizině máte povolení a živnost na obchod ze psy?

5.2.2015 14:20
sosforpets

XXX.XXX.151.147

kateausten napsal(a):

Ano, a co to znamená? Že jel v rozporu s německými předpisy. Němci mají už dost laciných štěnd z východní Evropy. Tak teď budou využívat všech možných kliček, aby to těm množákům a dopravcům znepříjemnili. A já s nimi naprosto souhlasím a budeme dělat vše pro to, aby se te tyto transporty kontrolovaly. A pokud povezou štěnda mladší 12 týdnů bez řádného očkování, zase se jim štěnda zabaví. Doufám, že jsem se vyjádřila dost jasně.

5.2.2015 14:23
sosforpets

XXX.XXX.151.147

Animal policajt napsal(a):
A co Vy Danuše máte povolení k vývozu psů do SNR nebo je taky pašujete v kufru, je zajímavé že se chlubíte umístěním 200 psů v cizině máte povolení a živnost na obchod ze psy?

Když si pro ně němečtí zájemci přijedou na českou stranu hranice, nepotřebuji k tomu žádné povolení na převoz. Nepotřebuji nic pašovat v kufru auta jako někteří veterináři. A měla jsem kontrolu - u nás se o žádný obchod nejedná. Nejdřív si opatří pravdivé informace, hlupáku.

5.2.2015 14:27
sosforpets

XXX.XXX.151.147

krasnapepina napsal(a):
Jste tak hloupá nebo zlá. Z odkazu je naprosto jasné, že předpisy byly zneužity jako záminka, když nic jiného policie nenašla.

Mě je jedno, co si o tom, kdo myslí. V Německu by si totiž žádný úředník nedovolil zneužít nějak předpisy, to by ho totiž stálo místo, narozdíl od ČR, kde je všechno možné za úplatu.
Prostě štěnda od množáků se do zahraničí vozit nebudou, pokud nebudou starší 12 týdnů a nebudou mít 21 dní po očkování vzteklinou. Samozřejmě čip, platný pas atd. A jasně, že budu zlá a pokud převoz toto nebude splňovat, budou štěnda zkonfiskována, tak jako se tomu už nejednou stalo.

5.2.2015 15:11
stopmnožírnám

XXX.XXX.119.24

Chápu to dobře, že byl zadržený další transport pana Skládala ? :).

5.2.2015 16:50
Animal policajt

XXX.XXX.133.67

stopmnožírnám napsal(a):
Chápu to dobře, že byl zadržený další transport pana Skládala ? :).

No jen jestli to nebyl trasport Danušesmajlík smajlík smajlík smajlík

6.2.2015 07:41
tero

XXX.XXX.137.146

Kde těch 60 ubožáků skončilo? V útulku kde stráví půl života než si je někdo vybere, pokud vůbec? Ani trochu neschvaluji podobné vývozy a množárny, ale když už se to stalo, nebylo lepší zkoumat kam by štěňata přišla než je zabavovat? Třeba do rodin, co my víme. Pro ty psy je to podle mě prašť jako uhoď. Stíhat by se mělo spíš toho, kdo do takového výkupu vůbec štěně prodá.

6.2.2015 10:13
kateausten

XXX.XXX.241.203

sosforpets napsal(a):
Když si pro ně němečtí zájemci přijedou na českou stranu hranice, nepotřebuji k tomu žádné povolení na převoz. Nepotřebuji nic pašovat v kufru auta jako někteří veterináři. A měla jsem kontrolu - u nás se o žádný obchod nejedná. Nejdřív si opatří pravdivé informace, hlupáku.

Paní Danuše SOS for pets, tady lžete jako když tiskne. Pravda je taková, že vy záměrně vyhledáváte psy atraktivních ras, necháváte si je od lidí v nouzi darovat, mámíte je od chovatelů, když to nejde po dobrém tak jim vyhrožujete, případně je levně odkupujete - zdravé psy, kteří nepotřebují žádné vet. Ošetření - a pak je přeprodáváte za 200-300 euro do Německa, Rakouska, Itálie, Švýcarska.

existuje o tom spousta důkazů vedle v diskuzi https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/2878511/obchod-se-psy-pod-rouskou-dobrocinnosti#a2886029

Už 9.10.2012 SVS kvalifikovala Vaše jednání, že jde o nelegální překupnictví psů... Jinak teda ta kauza o které je přiložený obrázek výše od Animal policajt, měla pokračování v odvolacím řízení v létě 2013. Vaše SOSforpets se odvolalo, byla Vám snížená pokuta z 5 tisíc Kč na 2 tisíce korun a SVSkou toto Vaše konání - tedy převoz těch 5 psů do německa - byl kvalifikován takto:

"Zároveň ovšem nemůže postupovat jinak, než posoudit jednání odvolatele (SOS for pets) jako podílení se na obchodování se zvířaty, neboť činnost, kterou odvolatel (SOS for pets) provozuje, nelze podřadit pod neobchodní přesun zvířat podle nařízení 998/2003 a jinou možnost právní předpisy neznají."

Dále bylo SVSkou dne 4.9.2013 sděleno SOS for pets, že "Tato výše pokuty má pouze preventivní funkci a měla by odvolatele upozornit na nutnost registrace u KVS jako obchodníka se zvířaty, chce-li ve stejném způsobu své charitativní činnosti nadále pokračovat.".

6.2.2015 10:20
tyrana.zvirata

XXX.XXX.196.98

Hrozné, kolik ubožáků se tu zase ohání dvojím metrem. Zvířata nezvířata, že? Ti ať klidně vychcípají, o ně nejde. Fuj.

6.2.2015 10:57
kateausten

XXX.XXX.241.203

sosforpets napsal(a):

Paní Danuše, němečtí zájemci si pro ně nepřijedou, lžete. Vy je přes hranice na benzinku u Erfurtu převážíte - na str 4 dokumentu je to zatrženo zeleně.

Taktéž jste lhala na KVS úředníkům, že jste od srpna 2012, kdy Vás upozornili, že Vaše převozy za účelem adopcí nejsou legální, žádný další transport neorganizovala. Organizovala, těch psů přeprodaných do zahraničí existuje od té doby minimálně 250!

Takže tady lžete, úředníkům lžete, svým vlastním dočaskářům lžete, lžete na všecky strany...

6.2.2015 12:09
sosforpets

XXX.XXX.230.246

kateausten napsal(a):
Otázkou je, zda to byl skutečně nedovolený a tímpádem i ilegální transport, když Bátora má na obchod se psy (bohužel) regulérní živnost

Radko Bátora - DOG-Food

Výroba kynologických potrieb z kože, Sprostredkovanie obchodu, Obchodná činnosť so živými zvieratami - psami, kynologickými potrebami, krmivom a potrebami pre chovateľov, Veľkoobchodná a maloobchodná činnosť s tovarom v rozsahu voľnej živnosti, Sprostredkovateľská činnosť

... Podobnost čistě náhodná s kauzou Skládal...?
http://vetweb.cz/trefit-se-vedle-to-muze-byt-velmi-smutne-a-trapne/.

Pokud nejsou v pořádku papíry, může mít živnoťáků kolik chceš a přesto je transport zadržen. A bude se pokračovat, dokud se bude vykupoovat z množíren Nás nikdo nezastaví a můžeš tady pindat jak chceš, protože lidi, kterým leží na srdci dobro zvířa, t se přidávají na naší stranu.

6.2.2015 12:11
sosforpets

XXX.XXX.230.246

kateausten napsal(a):
Paní Danuše, němečtí zájemci si pro ně nepřijedou, lžete. Vy je přes hranice na benzinku u Erfurtu převážíte - na str 4 dokumentu je to zatrženo zeleně.

Taktéž jste lhala na KVS úředníkům, že jste od srpna 2012, kdy Vás upozornili, že Vaše převozy za účelem adopcí nejsou legální, žádný další transport neorganizovala. Organizovala, těch psů přeprodaných do zahraničí existuje od té doby minimálně 250!

Takže tady lžete, úředníkům lžete, svým vlastním dočaskářům lžete, lžete na všecky strany...

No, koukám, že toho víš, víc než mi.
Chápeš, že tohle jsou fakt nebezpečné pomluvy?
Brzo se uvidíme...

6.2.2015 12:14
sosforpets

XXX.XXX.230.246

kateausten napsal(a):
Paní Danuše SOS for pets, tady lžete jako když tiskne. Pravda je taková, že vy záměrně vyhledáváte psy atraktivních ras, necháváte si je od lidí v nouzi darovat, mámíte je od chovatelů, když to nejde po dobrém tak jim vyhrožujete, případně je levně odkupujete - zdravé psy, kteří nepotřebují žádné vet. Ošetření - a pak je přeprodáváte za 200-300 euro do Německa, Rakouska, Itálie, Švýcarska.

existuje o tom spousta důkazů vedle v diskuzi https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/2878511/obchod-se-psy-pod-rouskou-dobrocinnosti#a2886029

Už 9.10.2012 SVS kvalifikovala Vaše jednání, že jde o nelegální překupnictví psů... Jinak teda ta kauza o které je přiložený obrázek výše od Animal policajt, měla pokračování v odvolacím řízení v létě 2013. Vaše SOSforpets se odvolalo, byla Vám snížená pokuta z 5 tisíc Kč na 2 tisíce korun a SVSkou toto Vaše konání - tedy převoz těch 5 psů do německa - byl kvalifikován takto:

"Zároveň ovšem nemůže postupovat jinak, než posoudit jednání odvolatele (SOS for pets) jako podílení se na obchodování se zvířaty, neboť činnost, kterou odvolatel (SOS for pets) provozuje, nelze podřadit pod neobchodní přesun zvířat podle nařízení 998/2003 a jinou možnost právní předpisy neznají."

Dále bylo SVSkou dne 4.9.2013 sděleno SOS for pets, že "Tato výše pokuty má pouze preventivní funkci a měla by odvolatele upozornit na nutnost registrace u KVS jako obchodníka se zvířaty, chce-li ve stejném způsobu své charitativní činnosti nadále pokračovat.".

Opět vytrženo z celistvého textu.
Tobě tedy musím ležet v žaludku. Bacha, otrávíš se

6.2.2015 12:15
sosforpets

XXX.XXX.230.246

tero napsal(a):
Kde těch 60 ubožáků skončilo? V útulku kde stráví půl života než si je někdo vybere, pokud vůbec? Ani trochu neschvaluji podobné vývozy a množárny, ale když už se to stalo, nebylo lepší zkoumat kam by štěňata přišla než je zabavovat? Třeba do rodin, co my víme. Pro ty psy je to podle mě prašť jako uhoď. Stíhat by se mělo spíš toho, kdo do takového výkupu vůbec štěně prodá.

Kde jsi vzal 60 ubožáků?
Já se fakt musím smát
„Blbce nikdy nepřesvědčíš, že je blbcem skutečně,
Pravdu o tom, že je blbcem, blbci říkáš zbytečně“

6.2.2015 12:19
sosforpets

XXX.XXX.230.246

No jen jestli to nebyl trasport Danušesmajlík smajlík smajlík smajlík

Ano, paní Petra Schwarzová z Českých Budějovic, bývalá členka našeho o. S. Nás v roce 2012 udala na KVS. A protože je z ČB a naše o., s. Z Chlumce a protože to byly její domněnky, protože nikdy v Chlumci nebyla, ani se neznáme osobně, dopadlo to tak, jak to dopadlo

6.2.2015 12:38
kateausten

XXX.XXX.241.203

sosforpets napsal(a):
Kde jsi vzal 60 ubožáků?
Já se fakt musím smát
„Blbce nikdy nepřesvědčíš, že je blbcem skutečně,
Pravdu o tom, že je blbcem, blbci říkáš zbytečně“

Tero píše o 60 ubožácích psech (přesně 61), kteří mohli dojet v pohodě k novým majitelům. Ano, obchodování se psy je hnus, nicméně musíme respektovat, že toto je legální, Radko Bátora má na obchod se zvířaty regulérní živnost.

Kdežto vy a vám podobní "ochranáři" tyto transporty přepadnete, zvířata - jak sama přiznáváte - zkonfiskujete a pošlete je do útulku, kde chudáci psi pak trčí několik měsíců. Přitom mohli těch nekolik měsíců sedět u nových majitelů, kteří si je objednali a čekají na ně, doma v rodinách na gaučích.

P.S. Ne, já opravdu nejsem příznivce překupců psů, mi je tato činnost protivná odjakživa. Ale taktéž se mi hnusí vaše metody, protože kdyby Vám skutečně šlo o blaho těch pejsků, tak ty transporty překupníků necháte dojet na místo, aby ti pejsci šli do těch nových rodin. Pak je klidně pozabíjejte, postřílejte (ty obchodníky a převozce), ale ty štěňata krucifix nechte být!

6.2.2015 12:40
kateausten

XXX.XXX.241.203

Jinak teda paní Danuše - aby Vám nepraskla žilka z toho smíchu. Mi teda k smíchu 61 psů někam šoupnutých do útulků extra nepřijde...

6.2.2015 12:44
kateausten

XXX.XXX.241.203

sosforpets napsal(a):
Pokud nejsou v pořádku papíry, může mít živnoťáků kolik chceš a přesto je transport zadržen. A bude se pokračovat, dokud se bude vykupoovat z množíren Nás nikdo nezastaví a můžeš tady pindat jak chceš, protože lidi, kterým leží na srdci dobro zvířa, t se přidávají na naší stranu.

To dobro zvířat, kterým se tady už leta oháníte, Vy máte podle toho co tady všude na Vás prasklo pěkně u perdele

6.2.2015 17:48
krasnapepina

XXX.XXX.84.72

Ono je to těžké. Pokud vyváží, ještě k tomu načerno, 5 pejsků, a jiný tam veze legálně 60 pejsků, tak se ho snaží zbavit. Vždyť o psy jde vždy až na posledním místě.
Už to že udávám někoho, kdo nedělá nic nelegálního je hnus. Takovému člověku bych ani vodu nepodala. Ale ti nejhořší hajzlové, konali ty nejhorší věci, ve jménu ušlechtilých skutků.
Co k tomu říct.

6.2.2015 17:59
scylla

XXX.XXX.150.32

Jsou dva druhy vykupování z množíren - vykupování štěňat a obchod s nimi a pak vykupování dospělých starších zničených psů. Obojí množáky podporuje, to první jim dělá odbyt, to druhé jim dává prachy na nové mladé rodiče a dělá místo pro ně. Jedno je špatné a druhé je záslužné? Já se nechci naváže do SOS for pets, ale vím, že tohle dělá spousta OS, je tím proslulé OS, které zachraňuje berňáky. Zamyslel se už někdo nad tím, jestli je to opravdu pomoc psům?

6.2.2015 22:28
Animal policajt

XXX.XXX.143.96

krasnapepina napsal(a):
Ono je to těžké. Pokud vyváží, ještě k tomu načerno, 5 pejsků, a jiný tam veze legálně 60 pejsků, tak se ho snaží zbavit. Vždyť o psy jde vždy až na posledním místě.
Už to že udávám někoho, kdo nedělá nic nelegálního je hnus. Takovému člověku bych ani vodu nepodala. Ale ti nejhořší hajzlové, konali ty nejhorší věci, ve jménu ušlechtilých skutků.
Co k tomu říct.

7.2.2015 00:46
Jitka123

XXX.XXX.252.231

Mě by zajímalo, jestli EITAL vůbec tuší, že partnerskou organizací SOS for pets.

7.2.2015 03:49
tyrana.zvirata

XXX.XXX.196.98

scylla napsal(a):
Jsou dva druhy vykupování z množíren - vykupování štěňat a obchod s nimi a pak vykupování dospělých starších zničených psů. Obojí množáky podporuje, to první jim dělá odbyt, to druhé jim dává prachy na nové mladé rodiče a dělá místo pro ně. Jedno je špatné a druhé je záslužné? Já se nechci naváže do SOS for pets, ale vím, že tohle dělá spousta OS, je tím proslulé OS, které zachraňuje berňáky. Zamyslel se už někdo nad tím, jestli je to opravdu pomoc psům?

Není, obojí je stejně špatně.

7.2.2015 09:17
kateausten

XXX.XXX.241.203

Jitka123 napsal(a):
Mě by zajímalo, jestli EITAL vůbec tuší, že partnerskou organizací SOS for pets.

No dyť mě taky

8.2.2015 23:02
kateausten

XXX.XXX.241.203

sosforpets napsal(a):
Opět vytrženo z celistvého textu.
Tobě tedy musím ležet v žaludku. Bacha, otrávíš se

Celistvý text je tady možné si přečíst, paní Danuše.

8.2.2015 23:06
kateausten

XXX.XXX.241.203

sosforpets napsal(a):
Ano, paní Petra Schwarzová z Českých Budějovic, bývalá členka našeho o. S. Nás v roce 2012 udala na KVS. A protože je z ČB a naše o., s. Z Chlumce a protože to byly její domněnky, protože nikdy v Chlumci nebyla, ani se neznáme osobně, dopadlo to tak, jak to dopadlo

Ano, to byly její domněnky a ty se ukázaly, že jsou oprávněné. Já teda nevím čím jako se tady obhajujete, to vše jsou černé na bílém fakta, popis situace, výsledky šetření. Tyhle dúkazy můžete obkecat fakt jen těm vašim členkách sdružení aka blbkám z fejsbuku, tady těžko

9.2.2015 06:30
Animal policajt

XXX.XXX.228.35

kateausten napsal(a):
Ano, to byly její domněnky a ty se ukázaly, že jsou oprávněné. Já teda nevím čím jako se tady obhajujete, to vše jsou černé na bílém fakta, popis situace, výsledky šetření. Tyhle dúkazy můžete obkecat fakt jen těm vašim členkách sdružení aka blbkám z fejsbuku, tady těžko

,

ale pozor teď se řeší 250psů, které sos zachránila jelikož Danuše začiná tvrdit, že jich tolik nebylo proč asi? Snad to najata účetní firma nespracovala blbě

9.2.2015 09:33
kateausten

XXX.XXX.241.203

Ano, na jednom místě Danushe tvrdí, že do zahraničí přeprodalo SOS for pets 250 psů, na druhém místě tvrdí, že (do Německa) přeprodalo necelých 20 psů, na třetím místě (na výslechu na KVS) Danushe úředníkům tvrdí, že nepřeprodali žádného (kromě těch pěti, s kterýma je chytli) - tedy 0 až 5 psů

krom toho transparentní účet, o kterém Danushe tvrdí, že to je jediný důkaz o SOS for pets obchodech/neobchodech, vykazuje nějakých deset psů (příjmy za AP)

pak ještě existuje fotoalbum, kde se prezentuje něco přes 40 psů přeprodaných (převážně do zahraničí) a tam Danushe tvrdí, že se psi dováželi přes Erfurt až k lidem do cílových míst v zahraničí. Tady nám zase Danushe tvrdí, že majitelům nic nevozí, že noví majitelé si pro psy jezdí do ČR

takže jaký počet psů je ten pravdivý, když Danushe podle toho kde zrovna sedí, trvdí něco jiného?

9.2.2015 09:41
Animal policajt

XXX.XXX.228.35

kateausten napsal(a):
Ano, na jednom místě Danushe tvrdí, že do zahraničí přeprodalo SOS for pets 250 psů, na druhém místě tvrdí, že (do Německa) přeprodalo necelých 20 psů, na třetím místě (na výslechu na KVS) Danushe úředníkům tvrdí, že nepřeprodali žádného (kromě těch pěti, s kterýma je chytli) - tedy 0 až 5 psů

krom toho transparentní účet, o kterém Danushe tvrdí, že to je jediný důkaz o SOS for pets obchodech/neobchodech, vykazuje nějakých deset psů (příjmy za AP)

pak ještě existuje fotoalbum, kde se prezentuje něco přes 40 psů přeprodaných (převážně do zahraničí) a tam Danushe tvrdí, že se psi dováželi přes Erfurt až k lidem do cílových míst v zahraničí. Tady nám zase Danushe tvrdí, že majitelům nic nevozí, že noví majitelé si pro psy jezdí do ČR

takže jaký počet psů je ten pravdivý, když Danushe podle toho kde zrovna sedí, trvdí něco jiného?

a je je ta se bude zas kroutitsmajlík

9.2.2015 10:43
kateausten

XXX.XXX.241.203

a je je ta se bude zas kroutitsmajlík

Anebo vytáhne tenhle wobrázek :).

15.2.2015 19:30
kateausten

XXX.XXX.241.203

Kopíruju z diskuze Sos for Pets a Animal help Company a jejich podivné praktiky

eninka napsal(a):
Vzhledem k okolnosti, že na stránkách "Občanská iniciativa ochránců na FCB SOS pro PES" nemají možnost diskutovat ti, kterých se tato iniciativa týká a to jak po stránce pomoci psům, tak proto, že se stali mírně řečeno nepohodlnými, a to už z jakýchkoliv důvodů, byla založena stránka "Občanská iniciativa SOS pro PES - bez cenzury".

https://www.facebook.com/groups/343461922528664/?fref=ts.

Přidejte reakci

Přidat smajlík