Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2015 19:39
conaf

XXX.XXX.152.220

Máte někdo dobré zkušenosti nebo poradíte jaký koupit postroj do auta (k pásu, ten mám)? Chtěla bych nějaký kvalitní, polstrovaný a pohodlný, aby jí nevadil třeba i při 8 hodinové jízdě a určitě nějaký bez plastového zapínání (trojzubců), protože ty prostě nemůžou při nárazu vydržet... Nebo může mít plastové zapínání, ale pás se pak musí chytat za 2 kroužky, které pak trojzubec jakoby jistí... Mám na mysli takovýto způsob (fotka).

Jaké máte kdo zkušenosti? Vím že s kvalitou je to bída a nouze, ale mám 8 kg fenku a chci sehnat něco co nejlepšího a nejkvalitnějšího...

Případně kdyby někdo naopak věděl co určitě nevydrží, nebo náhodou někdo někdy zažil s pejskem nějakou třeba menší nehodu nebo tak... Zkrátka jakékoliv zkušenosti prosím.

MOC díky! :).

13.2.2015 21:07
Clayton

XXX.XXX.232.39

Kamarádka připoutavá psa (12 kg) v autě buď na Zero DC short nebo Manmat guard.Sice mají plastovou sponu, ale drží.Jsou polstrované a pohodlné.Naopak nevydrží Trixie autopostroj (zase jiná kamarádka jen velmi prudce zabrzdila na přechodě a spona křupla).

13.2.2015 21:54
ainu

XXX.XXX.135.24

Dobry vecer, toto tema je celkem aktualni, pri nedavnych testech postroju pro psy do auta se zjistilo, ze vetsina z nich je nevyhovujici a neefektivni.

Psala jsem o tom do diskuze zde:
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/2882254/postroje-do-auta-23-z-25-selhalo-pri-crash-testech

V podstate prosly jenom 2 vyrobky - Clickit a Purina Roadie. V odkazu vyse jsou i linky kde je zakoupit. Bohuzel v CR se neprodavaji, jedine objednavat z ofiko stranek anebo od prodejcu v EU :(.

JiNak k teto problematice vcera vysel vyborny clanek na dogster.com ( v anglictine)
http://www.dogster.com/lifestyle/dog-seatbelts-car-restraints-safety-harness-sleepypod-solvit.

13.2.2015 23:47
conaf

XXX.XXX.152.220

Ano, vím. :D
Ale když se v Čr neprodávají tak je mi to dost k ničemu, do ciziny si pro ně opravdu nepojedu...

Co si myslíte třeba o tomhle? Mě připadá pohodlný a celkem pevný, alespoň takto podle fotky...

13.2.2015 23:48
conaf

XXX.XXX.152.220

Hodně lidí doporučuje tento, ale mě připadá dost křehký, ty plastové karabiny...

14.2.2015 08:10
ainu

XXX.XXX.135.24

conaf napsal(a):
Ano, vím. :D
Ale když se v Čr neprodávají tak je mi to dost k ničemu, do ciziny si pro ně opravdu nepojedu...

Co si myslíte třeba o tomhle? Mě připadá pohodlný a celkem pevný, alespoň takto podle fotky...

Objednat se da ze zahranici, zaslou jej Vam domu. Nemusite nikam jezdit :).

14.2.2015 09:42
conaf

XXX.XXX.152.220

A víte kde je prodávají (na interetu)? A jaká je přibližně cena?

Přidejte reakci

Přidat smajlík