Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2016 13:55
Martin852

XXX.XXX.137.57

Prejem dobri den rozmišlal som nad novim vibehom ale nieviem aki velki pre dvoch a ani neviem zeci spolu mozu bit pes a suka rasa slovenski čuvac krizeni zlaty retriver.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.2.2016 14:15

Pokud se psi snesou, tak spolu můžou být klidně. Co se výběhu týče zajímalo by mě k jakému účelu bude výběh používán...to jako v něm psi budou trvale zavřeni?

23.2.2016 14:24

Pokud jste si to rozmyslel a nebudete množit, tak minimálně v období hárání feny bude nutné je oddělit.

jolyha

23.2.2016 15:11
jolyha

XXX.XXX.229.101

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pokud jste si to rozmyslel a nebudete množit, tak minimálně v období hárání feny bude nutné je oddělit.

Pokud si to nerozmyslel a bude je množit, tak je bude muset mít oddělené před porodem a minimálně měsíc až dva po porodu. Jinak to asi dost blbě dopadne - pro ta štěňata.

23.2.2016 16:03
katkaa1

XXX.XXX.43.146

Martin852 napsal(a):
Prejem dobri den rozmišlal som nad novim vibehom ale nieviem aki velki pre dvoch a ani neviem zeci spolu mozu bit pes a suka rasa slovenski čuvac krizeni zlaty retriver.

Preboha vy nemáte na klávesnici ypsilon?

10x chyba iba v ypsilone v tejto jednej vete + nadpis to sa snáď ani nedá

23.2.2016 16:49
Martin852

XXX.XXX.137.57

Množit nebudem ! A vibeh potrebujem abi tam boli psi a psi se snesou.

23.2.2016 17:03
rapotacka11

XXX.XXX.32.33

K čemu pes v kleci ?

23.2.2016 18:14

Ale on nechce stavět klec, on chce stavět výběh. Třeba potřebuje uklidit psy na dobu dokud je v práci.

23.2.2016 18:36

Třeba tady máte inspiraci :
https://www.youtube.com/watch?v=T1LjkGP091g.

23.2.2016 18:40
vava69

XXX.XXX.98.20

katkaa1 napsal(a):
Preboha vy nemáte na klávesnici ypsilon?

10x chyba iba v ypsilone v tejto jednej vete + nadpis to sa snáď ani nedá

Třeba neví co je to ypsilon
Omlouvám se, ale nedalo mi to. Jednou jsem hláskovala svoje příjmení (německé) a dotyčná osoba se mě zeptala co je to ypsilon, takže asi tak.

23.2.2016 18:42
Hodonak

XXX.XXX.83.106

Martin852 napsal(a):

Proboha, pokud toto napíše dospělý člověk, pak bych mu doporučil hospitalizaci na psychiatrické klinice, a ne radu! Tohle opravdu dokáže stvořit dospělý člověk, který se ptá, a žádá radu? To mi nikdo nevymluví... To je jazyk magora, co si honí ptáka nad fotkou týraného psa, nebo ho sám týrá! Mrazí mi na hřbetě, takový jedinec žije mezi náma?

23.2.2016 18:42
rapotacka11

XXX.XXX.32.33

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ale on nechce stavět klec, on chce stavět výběh. Třeba potřebuje uklidit psy na dobu dokud je v práci.

Třeba jo, třeba ne...
(v práci ?).

23.2.2016 18:52
koňadra

XXX.XXX.128.31

Něco mě to připomíná. Nedávno někdo s podobným "jazykovým vybavením" a naprosto příšernými vědomostmi o psech zde sháněl rady pro výrobu kotce pro křížence čuvače a retrívra. Skoro se vsadím, že je to ten samý, takže každá rada je zbytečná. Snad je to opravdu jen nějaký prudič, který se baví a ne skutečný retard s chudáky psy. Viz https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3050726/poprosim#a3050846.

23.2.2016 20:08

koňadra napsal(a):
Něco mě to připomíná. Nedávno někdo s podobným "jazykovým vybavením" a naprosto příšernými vědomostmi o psech zde sháněl rady pro výrobu kotce pro křížence čuvače a retrívra. Skoro se vsadím, že je to ten samý, takže každá rada je zbytečná. Snad je to opravdu jen nějaký prudič, který se baví a ne skutečný retard s chudáky psy. Viz https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3050726/poprosim#a3050846.

Je to ten samý, není to prudič, má fotky svých psů na profilu. Není pravidlem, že hloupý=zlý.
To jste se nikdy nesetkali se prostoduchým ( řekněme takhle), ale normálně hodným člověkem ?
Nejen ajnštajnové mají nárok mít u sebe zvíře.
Můžu se samozřejmě mýlit.

23.2.2016 20:30
balisek

XXX.XXX.7.95

Orionko, jsem původem Slovenka. Věřte, že takhle nepíše ani největší retard nebo dysgrafik. Než zadavatel začal psát všude měkké i, přehazoval íčka s ypsilony - a k tomu, abyste je mohla napsat přesně opačně než mají být, musíte znát správný pravopissmajlík. Martin 852 se zkrátka pro mě trochu nelogicky baví.

23.2.2016 20:52
Martin852

XXX.XXX.137.57

Hodonak napsal(a):
Proboha, pokud toto napíše dospělý člověk, pak bych mu doporučil hospitalizaci na psychiatrické klinice, a ne radu! Tohle opravdu dokáže stvořit dospělý člověk, který se ptá, a žádá radu? To mi nikdo nevymluví... To je jazyk magora, co si honí ptáka nad fotkou týraného psa, nebo ho sám týrá! Mrazí mi na hřbetě, takový jedinec žije mezi náma?

Ano Mrzi ma ze si medzi nami viac ktomu nepoviem to je tvoj jebnuti nazor.

23.2.2016 20:58
Martin852

XXX.XXX.137.57

Ja som sa vas nepital na pravopis tato ifauna je debilna ako kazdi zvas mimochodom nie som dospoli mam 16 rokov a radcej sa budem starat o svoje psi nez fetovat pit takze ja sa len učim jazdi clovek sa uci na vlastnich chibach a vi zo seba robite anštajnoch noačo ze je pes jriženi co ho mamam odzucovat on zato nemoze ale ako vidim vi bi ste krizeneho psa zabili a vi si idete hovorit chovatelia u pici.

23.2.2016 21:15
Šarina

XXX.XXX.231.146

Martin852 napsal(a):
Ja som sa vas nepital na pravopis tato ifauna je debilna ako kazdi zvas mimochodom nie som dospoli mam 16 rokov a radcej sa budem starat o svoje psi nez fetovat pit takze ja sa len učim jazdi clovek sa uci na vlastnich chibach a vi zo seba robite anštajnoch noačo ze je pes jriženi co ho mamam odzucovat on zato nemoze ale ako vidim vi bi ste krizeneho psa zabili a vi si idete hovorit chovatelia u pici.

COŽE

23.2.2016 21:39

Martin852 napsal(a):

Nebudu tady komentovat váš projev...jen technická poznámka mám taky křížence(a rozhodně zde nejsem sama) a opravdu jsem nezaznamenala, že by zde někdo chtěl křížence zabíjet

a co se týká vaší původní otázky ohledně velikosti výběhu, já mám oplocený kus zahrady zhruba ve velikosti 6x15 metrů, který používám, když potřebuju pesany "zavřít" jinak mají celodenně vstup jak do domu, tak komplet na zahradu a dvůr...fenu se psem oddělovat nemusím, fena je kastrovaná.

23.2.2016 23:53
fikovnice

XXX.XXX.99.69

koňadra napsal(a):

To je stopro ten samý. Ale jak píšu někde vedle, může trpět třeba dysgrafií.

24.2.2016 00:00
aj

XXX.XXX.50.88

balisek napsal(a):
Orionko, jsem původem Slovenka. Věřte, že takhle nepíše ani největší retard nebo dysgrafik. Než zadavatel začal psát všude měkké i, přehazoval íčka s ypsilony - a k tomu, abyste je mohla napsat přesně opačně než mají být, musíte znát správný pravopissmajlík. Martin 852 se zkrátka pro mě trochu nelogicky baví.

Asi takto: Máme y/i, pokud bude někdo, bez jakékoliv znalosti gramatiky psát, tak má 50% pravděpodobnost, že se trefí. U zadavatele je ten poměr ale úplně jinde.
A pak, ač se snaží psát slovensky, české koncovky u některých slov ho prozrazují.

24.2.2016 00:04
rapotacka11

XXX.XXX.32.33

No tak píše jedno, aspoň se nesplete.

24.2.2016 00:10
fikovnice

XXX.XXX.99.69

rapotacka11 napsal(a):
No tak píše jedno, aspoň se nesplete.

Přidejte reakci

Přidat smajlík