Klub porušuje zákony této repubkliky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.10.2016 14:55

Je dáno ústavou tohoto státu právo na spravedlivý proces. To však neplatí v našem spolku.Své členy kázeńsky trestá protiprávně. Zásadně výbor jedná v nepřítomnosti kázeńsky trestaného. Po odvolání KRK odmítá případ řešit.Předsedkyně KRK dokonce písemně vyhrožuje dotyčné osobně. Tato věc se předává k DR ČMKU popř se zvažuje žaloba na příslušný klub.Chci jen upozornit na to kam až může dojít neskutečná arogance moci když se nějaký člen stane nepohodlným a je dán úkol takového člena zničit jakýmikoliv prostředky.Ráda bych znala názory dalších perzekuovaných členů jiných klubů.

19.10.2016 14:59

Už zase?

19.10.2016 15:11
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Co je to za klub? Zkratku KRK neznám.

19.10.2016 15:25

Pro Fionu klub se nemůže zveřejnit více bude zveřejněno na webu asociace kynologů KRK je kontrolní a revizní komise.

19.10.2016 15:32
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pro Fionu klub se nemůže zveřejnit více bude zveřejněno na webu asociace kynologů KRK je kontrolní a revizní komise.

Proč se nemůže klub zveřejnit? On je to tajný klub?
Nebudu nikde nic hledat, když je to tajné, je to tajné.

19.10.2016 15:32

19.10.2016 16:28

Pro balu pejskařím 46 let protože ta neskutečná špina podrazy co se teď děje nemá obdoby! Prostě nemáte šanci se slušností.jakmile vyčuhujete a dokonce se chcete bránit je prostě zle. Celý příběh sepíšu a dám na webasociace kynologů to je organizace která se mě podobných jěště zastane.Nebo se Vám zdá normální že když projevíte svůj názor s vedoucí úlohou vrchnosti opačný ihned Vás trestají.Kde je pak svoboba projevu?Nebo se Vám zdá normální že koupíte štěně v dobré víře a pak zjistíte že Vám chovatel prodal štěně dříve než měl oznámíte to klubu klub sice uzná že je stížnost oprávněná ale Vás potrestají že jste takové štěně koupila! Chápete to je trestán kupec! Zkuste to najít v Etickém kodexu či kárném řádu Za vše je přece odpovědný prodávajíci! Ne však u nás. Ano přesně tak postupuje náš klub.Kde jsem členem 20 let.4 výbory klubu jsem zažila.Ale to co se nyní u nás v klubu jsem skutečně za 20 let nezažila.Tolik moje vyjádření k Vaší otázce.Proč.

19.10.2016 17:01

Pro balu pejskařím 46 let protože ta neskutečná špina podrazy co se teď děje nemá obdoby! Prostě nemáte šanci se slušností.jakmile vyčuhujete a dokonce se chcete bránit je prostě zle. Celý příběh sepíšu a dám na webasociace kynologů to je organizace která se mě podobných jěště zastane.Nebo se Vám zdá normální že když projevíte svůj názor s vedoucí úlohou vrchnosti opačný ihned Vás trestají.Kde je pak svoboba projevu?Nebo se Vám zdá normální že koupíte štěně v dobré víře a pak zjistíte že Vám chovatel prodal štěně dříve než měl oznámíte to klubu klub sice uzná že je stížnost oprávněná ale Vás potrestají že jste takové štěně koupila! Chápete to je trestán kupec! Zkuste to najít v Etickém kodexu či kárném řádu Za vše je přece odpovědný prodávajíci! Ne však u nás. Ano přesně tak postupuje náš klub.Kde jsem členem 20 let.4 výbory klubu jsem zažila.Ale to co se nyní u nás v klubu jsem skutečně za 20 let nezažila.Tolik moje vyjádření k Vaší otázce.Proč.

Unive, špinavosti se snad dějí v každém klubu. To je snad už obecně známé.
Moje otázka - proč? mířila k tomu, proč další téma, když máte několik už založených. Přiznám se, že jsem je všechny nečetla podrobně, nechci se v tom babrat.

Ale to mi řekněte/napište - zabýváte se kynologií tak dlouho, víte, od jakého věku se mohou prodávat štěňata a vy si koupíte štěně, které ještě mělo být u matky? Proč jste ho kupovala, když jste věděla, že je to špatně, že je to proti předpisům? Já to vidím na stejný díl viny - prodávající/kupující.

kvido46

19.10.2016 17:11
kvido46

XXX.XXX.158.215

A jak by klub postupoval, kdyby nový majitel nebyl členem ?

19.10.2016 17:11
LájošM

XXX.XXX.14.251

Balu, dlouholetá chovatelka a bere si štěně z vrhu, kde si ani nezjistí datum narození? smajlík
Moje rodina je tedy asi bláznivá, když vždy netrpělivě čekala na narození dalšího přírůstku do naší smečky a taky si vypočítala, kdy nejdřív může být štěňátko doma.

Paní dlouholetá chovatelka asi udělala někde chybu, podle psaného projevu, který nemá hlavu ani patu, se toho moc nedozvíme, jen je tu zaplňována diskuze nesmyslnými příspěvky.
Nevím, proč sem píše někdo, kdo o konkrétním problému diskutovat nechce. Tipuji na nějakou duševní poruchu.

20.10.2016 14:00
lev

XXX.XXX.253.186

Tyhle bláboly fakt postrádají smysl a nějaká asociace ? Kde se koho zastane ? Kdo to je ? Jaké má právníky ? To už jsem párkrát hledala a bohužel nenašla.

20.10.2016 18:21
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

lev napsal(a):
Tyhle bláboly fakt postrádají smysl a nějaká asociace ? Kde se koho zastane ? Kdo to je ? Jaké má právníky ? To už jsem párkrát hledala a bohužel nenašla.

Http://www.asociacekynologu.cz/

Spolek (dříve občanské sdružení) zapsaný na justici s ič 22609628, bez zakládacích listin, takže není jasné, kdo v tom spolku figuruje ani čím se spolek zabývá.
Jestli stránky patří tomuhle spolku nebo někomu jinému, poznat není.

Názor si můžete udělat sama

20.10.2016 18:52

Tak jsem si přečetla problémy chst. Fedar. Neznám - nebudu posuzovat, kde je pravda.
Mám jen dotaz : Může být chovatel členem v klubu v jiném státě ?
Myslím tím například jestli může být občan České republiky členem klubu na Slovensku, nebo v Německu.
Podle mě, protože se jedná jen o spolkovou záležitost, mělo by to být teoreticky možné.

KrysakFerda

21.10.2016 10:53
KrysakFerda

XXX.XXX.190.236

Takže vy jste porušila nějaké řády se štěnětem, správně vás potrestali a ještě to pokládáte za " podraz a špinu" ? ta KRK vám to poslala a je to písemné vyhrožování ?
to jste asi velmi zkušená chovatelka - ale v jakém směru ?

21.10.2016 11:00
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Tak jsem si přečetla problémy chst. Fedar. Neznám - nebudu posuzovat, kde je pravda.
Mám jen dotaz : Může být chovatel členem v klubu v jiném státě ?
Myslím tím například jestli může být občan České republiky členem klubu na Slovensku, nebo v Německu.
Podle mě, protože se jedná jen o spolkovou záležitost, mělo by to být teoreticky možné.

Můžete být členem třeba v třiceti klubech v nejrůznějších zemích, ale chovat můžete pouze v zemi svého trvalého pobytu a pod tamním klubem pro dané plemeno.

21.10.2016 11:14

Dasvo napsal(a):
Můžete být členem třeba v třiceti klubech v nejrůznějších zemích, ale chovat můžete pouze v zemi svého trvalého pobytu a pod tamním klubem pro dané plemeno.

Pod FCI, ale pod jinou organizací to třeba jde.

Noby

21.10.2016 19:32
Noby

XXX.XXX.23.226

Jen pro upřesnění...pro lidičky neznalé...
Paní, která zde uvádí, že chová 46 let, zapomněla uvést, že má již cca 30 let trvající doživotní zákaz chovu - vydaný ČKS a cca 2 roky nesmí chovat ani pod ČMKU z důvodu podvodů a dalších skutečností, které byly prokázány u soudu a soud tuto skutečnost svým usnesením potvrdil.

21.10.2016 20:12
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Noby napsal(a):
Jen pro upřesnění...pro lidičky neznalé...
Paní, která zde uvádí, že chová 46 let, zapomněla uvést, že má již cca 30 let trvající doživotní zákaz chovu - vydaný ČKS a cca 2 roky nesmí chovat ani pod ČMKU z důvodu podvodů a dalších skutečností, které byly prokázány u soudu a soud tuto skutečnost svým usnesením potvrdil.

To jsou ověřené informace?

Noby

21.10.2016 22:12
Noby

XXX.XXX.23.226

ANO, jsou to ověřené informace. Nemám důvod psát nepravdu a lži :).

Noby

21.10.2016 22:28
Noby

XXX.XXX.23.226

Zde je výňatek "Zápis ze zasedání Předsednictva Českého kynologického svazu" ze dne 23.5.2016 :

-předložena informace o zamítnutí odvolání Jany Holubové proti rozsudku soudu I. stupně, kterým
nebylo vyhověno její žalobě o neexistenci doživotního zákazu chovu psů, proti tomuto rozsudku
n e n í odvolání přípustné, proti tomuto rozsudku lze do dvou měsíců od jeho doručení podat
dovolání k Nejvyššímu soudu prostřednictvím soudu I. stupně. Přípustnost dovolání je oprávněn
posoudit dovolací soud.

22.10.2016 00:49

Pro zajímavost pro Nobyho je podáno dovolání k nejvyššímu soudu.Takže bych jěště na výrok nejvyššího soudu popř ústavního počkal.. Říká Vám něco presumce neviny ?Když už mě tu špiníte aniž znáte fakta případu z roku 1979.Ale diskuze je o tom že kluby jednají protiprávně.Doporučuji Vám knížku Judr Menšíkové psi záležitosti aneb pes v hlavní roli.Tam se dočtete ze skutečných příběhů co všechno kluby jsou schopny svým členům dělat.Jsem ráda že taková asociace kynologů existuje která se nás takových perzekuovaných členů zastává.Znovu tedy opakuji Kupující nemůže být trestán že koupil štěně od chovatele který porušil chovatelský řád a kárný řád.Že by měl být trestán kupující jsem nikde nenašla ani v kárném ani chovetelském řádu jak potom může být kupec trestán? Na základě čeho? Můžete mě přesvědčit o opaku?

22.10.2016 08:26
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Pro zajímavost pro Nobyho je podáno dovolání k nejvyššímu soudu.Takže bych jěště na výrok nejvyššího soudu popř ústavního počkal.. Říká Vám něco presumce neviny ?Když už mě tu špiníte aniž znáte fakta případu z roku 1979.Ale diskuze je o tom že kluby jednají protiprávně.Doporučuji Vám knížku Judr Menšíkové psi záležitosti aneb pes v hlavní roli.Tam se dočtete ze skutečných příběhů co všechno kluby jsou schopny svým členům dělat.Jsem ráda že taková asociace kynologů existuje která se nás takových perzekuovaných členů zastává.Znovu tedy opakuji Kupující nemůže být trestán že koupil štěně od chovatele který porušil chovatelský řád a kárný řád.Že by měl být trestán kupující jsem nikde nenašla ani v kárném ani chovetelském řádu jak potom může být kupec trestán? Na základě čeho? Můžete mě přesvědčit o opaku?

Vaše sdělení o potrestání kupujícího je podivné. Ale neznám pozadí.
Jeví se mi to tak, že byl potrestán člen klubu (nezáleží jestli kupující nebo prodávající), který se prodeje zúčastnil. Je možné, že prodávající nebyl členem klubu a proto ho klub nemohl potrestat.
Nepředpokládá se náhodou, že člen klubu ví, jak dlouho musí štěně zůstat v původní CHS? Takže těžko se může člen klubu jako kupující tvářit - jé já nevěděl/a, za to může prodávající.

Vy opravdu "řešíte" doživotní zákaz chovu psů od roku 1979? Jak si myslíte, že dopadne dovolání?
Proč Vám dal svaz doživotní zákaz nám asi nesdělíte, co?

Noby

22.10.2016 19:00
Noby

XXX.XXX.23.226

Tak mě napadlo... UNIVE... jak můžete být vůbec členem jakéhokoli chovatelského klubu, když máte v rámci obou organizací, které tyto chovatelské kluby zastřešují DOŽIVOTNÍ ZÁKAZ CHOVU?

Na druhou stranu... předpokládám, že chovatel a vy, jako kupující, jste byli členy klubu, který vám oběma postih dal. To znamená, podle mne, že oba byste měli dodržovat chovatelský řád toho chov. klubu. Vy jste ten řád ani jeden vlastně nedodrželi...pokud tomu rozumím správně. A vy se ještě chvástáte, jaká jste dlouholetá chovatelka... tak nevím, nevím... u koho je to špatně ;).

krysakFerda

23.10.2016 17:44
krysakFerda

XXX.XXX.133.215

A jak můžete být chovatelka, když máte zákaz chovu tolik let ? To jako podvádíte a vystupujete za někoho jiného ? To je ta presumpce neviny ?!

23.10.2016 18:06

krysakFerda napsal(a):
A jak můžete být chovatelka, když máte zákaz chovu tolik let ? To jako podvádíte a vystupujete za někoho jiného ? To je ta presumpce neviny ?!

Ne, chová, snad, na manžela.

krysakFerda

23.10.2016 18:23
krysakFerda

XXX.XXX.133.215

Ale to je podvod ne ? Zakaz chovu = ona paní nemůže v chovu s PP vůbec vystupovat.

23.10.2016 18:37

krysakFerda napsal(a):
Ale to je podvod ne ? Zakaz chovu = ona paní nemůže v chovu s PP vůbec vystupovat.

Ale vždyť ofiko nevystupuje.

Noby

24.10.2016 13:51
Noby

XXX.XXX.8.166

Rájka999 vystupuje přeci... už tím, že píše zde... tyto nesmyslné příspěvky...napadá chovatelský klub atd.... ona by podle mě, vůbec neměla být členem žádného klubu, když má zákaz chovu ;) A když čtu, že má ONEN KLUB úkol paní zničit všemi prostředky... :D musím se smát :D Ona se přeci zničila již v 70. letech, kdy dělala podvody s PP vystavenými ČKS a další věci, za které dostala onen zákaz. Nemluvě o tom, že to je kšeftařka na "N" :(.

krysakFerda

24.10.2016 19:49
krysakFerda

XXX.XXX.239.8

Ale vždyť ofiko nevystupuje.

Vždyť se pořád ohání že chová, tedy čistý podvod jednat jménem manžela a ve skutečnosti mít zákaz chovu. Unive divíme se tady, že vůbec máte odvahu nebo drzosti dost vůbec veřejného vystoupení. a že vůbec jste členem jakéhokoliv klubu - ze zákazem chovu tolik let !

24.10.2016 20:18
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Dotaz:
Porušování právních předpisů klubu (Autor: Jana / vloženo 19.10.2016)
V našem klubu se kárně stíhaný výborem klubu projednává zásadně v jeho nepřítomnosti což odporuje zákonům této republiky.Po odvolání k KRK tato odmítá věc řešit. Jak dále postupovat? Předat věc včetně listinných důkazů k šetření na DR ČMKU anebo pro neplatnost podat žalobu na právní přezkum.Děkuji za odpověď.

Odpověď:
Dobrý den, můžete se obrátit na DR ČMKU. Ta pak může klubu doporučit, aby postupoval v souladu s právními předpisy. Definitivní rozhodnutí může udělat pouze soud. Vladimíra Tichá

Zdroj:
http://www.cmku.cz/cz/poradna-157/1

Tohle jsem náhodně našla v poradně ČMKU, že by to souviselo?

25.10.2016 09:42
lev

XXX.XXX.253.186

Já teda nevím, že by jakýkoliv klub mohl dát komukoliv doživotní zákaz chovu - to snad může jen soud na základě podnětu státní vet.správy, policie, ne ? ČMKU - jako vrcholný orgán a jako "správce" registru CHS může dát zákaz zapisování na tu ono CHS. Ale také podle mě nemůže dát komukoliv doživotní zákaz chovu.

25.10.2016 10:43

Jistě, ČMKU takový zákaz chovu dát nemůže, to máte pravdu. Může zakázat blbosti jako chovat pod nimi. Ale držet zvíře samozřejmě ne.
ČMKU je od roku 1992, tohle se stalo v 80.letech a ČMKU z toho vybruslila tím, že zákaz může přehodnotit jen ten, kdo jej udělil.
A ten už neexistuje.
Nebo to bylo "bez možnosti podmíněčného propuštění" ? To je nesmysl od nějaké přiblblé org. Dokonce i v minulém režimu.

Ale divná je rada od ČMKU - zapisujte na rodinného příslušníka.
Proč teda nezakážou všecko. Vlčáků je mraky. Zkrátka - potomky těch psů nezapisovat, varování pověsit rovnou na úvodní stránku ČMKU a ne radit jak z toho ven.
Vždyť je to to samé.
To už jí mohou rovnou povolit a kupující by aspoň viděl od koho kupuje - najde recenze, ifaunu,..
Takhle neví nic.
Pěkné.

25.10.2016 12:21

Tak aby rejpalové ale i ti kteří jsou slušnější.Stále tu probíráte drby a nevíte jak to bylo Nebo ano kdo pejskaří 40 let jako já. V roce 1979 jsem zfalšovala podpis poradce chovu na krycím lístku.V roce 1979! Dnes je za to pokud vím 2 roky zákaz činnosti! Já dostala za Svazarmu doživotní zákaz chovu a 3 roky zakaz činnosti.2 tresty za jeden prohřešek Ano to je jako kdybyste naboural auto nebo ukradl sekačku a dostal doživotí! A laskově si přečtěte rozudek sama předsedkyně senátu doporučila požadat o prominutí trestu co jsme učinili a A bylo to zamítnuto i po tolika letech. A ono je to i těžké když ten kdo se na doživotním trestu podílel byl Předseda rady kynologie UV Svazarmu údajný agent STB je veden v seznamech STB a nyní tajemník ČKS. tak přece své rozhodnutí s roku 1979 nezruší to by popřel sám sebe Veškeré doklady mám schované kdo chce vidět víc ráda více těch rozumným zdělím.Co kdybyste se zaměřily na množírny a týrání zvířat a neřešily tu věci kterým nerozumíte protože neznáte souvislosti. Co si asi myslíte o člověku když ho soud požadá o prominutí trestu a on odmítne? Po tolika letech. Co jeho svědomí morální a charakterové vlastnosti? Bývalý agent. STB přece nemůže mít jakýkoli morární kredit Když o této záležitosti nic nevíte tak radši mlčte!Jen papouškujete bláboly a nevíte o co se tu jedná.

25.10.2016 12:44
lev

XXX.XXX.253.186

Takže se de facto chová jako nástupnická organizace ? Takže jí i je ne ? Nechápe to soud takto ?

25.10.2016 12:49
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Tak aby rejpalové ale i ti kteří jsou slušnější.Stále tu probíráte drby a nevíte jak to bylo Nebo ano kdo pejskaří 40 let jako já. V roce 1979 jsem zfalšovala podpis poradce chovu na krycím lístku.V roce 1979! Dnes je za to pokud vím 2 roky zákaz činnosti! Já dostala za Svazarmu doživotní zákaz chovu a 3 roky zakaz činnosti.2 tresty za jeden prohřešek Ano to je jako kdybyste naboural auto nebo ukradl sekačku a dostal doživotí! A laskově si přečtěte rozudek sama předsedkyně senátu doporučila požadat o prominutí trestu co jsme učinili a A bylo to zamítnuto i po tolika letech. A ono je to i těžké když ten kdo se na doživotním trestu podílel byl Předseda rady kynologie UV Svazarmu údajný agent STB je veden v seznamech STB a nyní tajemník ČKS. tak přece své rozhodnutí s roku 1979 nezruší to by popřel sám sebe Veškeré doklady mám schované kdo chce vidět víc ráda více těch rozumným zdělím.Co kdybyste se zaměřily na množírny a týrání zvířat a neřešily tu věci kterým nerozumíte protože neznáte souvislosti. Co si asi myslíte o člověku když ho soud požadá o prominutí trestu a on odmítne? Po tolika letech. Co jeho svědomí morální a charakterové vlastnosti? Bývalý agent. STB přece nemůže mít jakýkoli morární kredit Když o této záležitosti nic nevíte tak radši mlčte!Jen papouškujete bláboly a nevíte o co se tu jedná.

Nemám důvod Vám nevěřit.
Nevím, jak to tenkrát chodilo ve Svazarmu, nic méně je to téměř 40 let. Asi jste byla potrestána tak, jak se za takové věci v té době trestalo. Ani netuším jak závažné bylo, že jste podpis zfalšovala. Nepochopila jsem, proč nebyl krycí list podepsán poradcem. Měl k tomu poradce důvod?
Co jsem tu vyčetla, tak v chovu pokračuje Váš manžel, takže "Váš" chov pokračuje dál. Samozřejmě nevím, jestli je to pravda, četla jsem to tu.
Chápu, že si nesete křivdu téměř 40 let. Nechápu, proč se neustále soudíte, řešíte a musí se Vaším případem, který asi nemá řešení, zabývat mnoho a mnoho lidí. A co už nechápu vůbec, proč si tu křivdu v sobě neustále oživujete, vždyť Vás to musí strašně psychicky ubíjet. Vedete v podstatě boj s větrnými mlýny, což by snad už po téměř 40ti letech pochopil každý (někteří i mnohem dřív). Musí to být ubíjející a otravné pro všechny kolem Vás, včetně Vás.
Proč to ze sebe nesetřesete a starou křivdu nenecháte spát? Nebylo by už na čase?

25.10.2016 13:40

Pro Fionu ano máte pravdu svým způsobem tu křivdu cítím 40 let ale já jsem u soudu vlastně vyhrála morálně zamítnutí bylo pouze z procesních důvodů.máme jěště dovolání k nejvyššímu soudu a ústavnímu soudu.Mylně jsem si myslela že tajemník udělá gesto na podzim svého života a trest mi promine jemu je 66 let mě 62 let bohužel nestalo se. Je skutečně plný msty zášti a nenávisti až za hrob ale já fakt věřím na boží mlýny melou pomalu ale jistě. V zimě mu uhořela fena i se štěňaty. Tedy v průběhu soudu.Sebral mi chovku na čivavy a to po 11 letech.Je to skutečně strašně zlý člověk ovčáčkaři by mohli povídat.Nicméně Vám děkuji za velice rozumný názor kterých je tady pomálu. Vyjadřují se zde nenávistně lidi kteří o příběhu nic nevědí.

Noby

25.10.2016 13:43
Noby

XXX.XXX.8.166

Hezký den...

tak tedy naposledy... zákaz chovu a falšování průkazů původu... dopisování zkoušek z výkonu u psů, kteří žádnou zkoušku neměli, zapisování negativních výsledků rtg. do PP, jedincům, kterým přišel postih... chování psů ve špatných podmínkách...paní Unive tak trošku neříká pravdu.
Na PP, je jasně dané, že padělání je trestné, že PP je úřední listina.
Opravdu všichni věříte, že za jeden podpis na krycím listě, by někdo dostal doživotní zákaz chovu? Nenechte se vysmát ;) Kdo by měl důvod se chovatele, který ničím nepřevyšoval (ve slušném slova smyslu) řadového chovatel se "zbavit" a ještě, by mu to soud "posvětil" po 30 letech a k tomu i CMKU, která si určitě nechala předložit potřebné důkazy od ČKS. Vlasně 3 "organizace" na sobě nezávislé :)
Unive tuto diskusi začala, jako řadu diskusí před tím. Rozčiluje se a přitom uvádí informace, které jsou, řekněme slušně - zavádějící.
Rozhodně by neměla být členem jakéhokoliv klubu - na druhou stranu vůbec nerozumím tomu, proč vlastně členem chce být. Členství v klubu není nárokové. Členství je přeci dobrovolné, má sdružovat přátele a chovatele daného plemene. Každý klub a organizace, mají své normativy, které jsou povinni členové dodržovat a přeci, pokud se jim dané normativy nelíbí a nesouhlasí s nimi, mohou kdyliv z klubu - organizace vystoupit - pokud se tedy nemýlím :) Unive chovatelkou není, přítelem plemene zřejmě také ne, pokud má nějaké prohřešky, za které byla trestána... nechápu tedy, o co jí jde.

Noby

25.10.2016 13:57
Noby

XXX.XXX.8.166

Radovat se, že někomu uhořela fena i se štěnaty... myslím, že toto dost vypovídá o charakteru onoho člověka :(.

Noby

25.10.2016 13:58
Noby

XXX.XXX.8.166

Pro Fionu ano máte pravdu svým způsobem tu křivdu cítím 40 let ale já jsem u soudu vlastně vyhrála morálně zamítnutí bylo pouze z procesních důvodů.máme jěště dovolání k nejvyššímu soudu a ústavnímu soudu.Mylně jsem si myslela že tajemník udělá gesto na podzim svého života a trest mi promine jemu je 66 let mě 62 let bohužel nestalo se. Je skutečně plný msty zášti a nenávisti až za hrob ale já fakt věřím na boží mlýny melou pomalu ale jistě. V zimě mu uhořela fena i se štěňaty. Tedy v průběhu soudu.Sebral mi chovku na čivavy a to po 11 letech.Je to skutečně strašně zlý člověk ovčáčkaři by mohli povídat.Nicméně Vám děkuji za velice rozumný názor kterých je tady pomálu. Vyjadřují se zde nenávistně lidi kteří o příběhu nic nevědí.

Radovat se, že někomu uhořela fena i se štěnaty... myslím, že toto dost vypovídá o charakteru onoho člověka :(.

25.10.2016 14:32
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Stejně Vás nechápu.
Jako mladá holka jste udělala blbost a byla potrestána, proč se tím zaobíráte pořád dokola? Fakt to nechápu. Stihla jste mezitím prožít nějaký život? Nebo je jediným smyslem Vašeho života pocit křivdy a jeho napravení?
Podle mne tedy celou tu dobu zaměstnáváte soudy, musí se s tím pořád někdo zabývat dokola a dokola a nezbývá čas na jiné kauzy, které by bylo potřeba soudit. Sorry, ale to je můj názor. Nechci být špatným prorokem, ale opravdu si myslíte, že v rámci dovolání se rozhodne, že vše bude po 40ti letech jinak?

Ke spravedlivým božím mlýnům ve Vašem podání mám jediné:
Pokud si opravdu myslíte, že boží mlýny jsou to, že někdo jiný nevinný přišel o život (fena se štěňaty a ještě v ohni), a pro Vás je to důvod k radosti, je mi Vás opravdu líto

25.10.2016 15:50

O charakteru člověka vypovídá neuposlechnout výzvy předsedkyně senátu o prominutí trestu z roku 1979.Ale o tom je diskuze každý má svůj nazor který snad jěště muže veřejně prezentovat.A pro Nobyho zpráva kdyby blbost nadnášela tak tu lítá jak holubička.

25.10.2016 15:54
fikovnice

XXX.XXX.30.49

Fiona.Praha napsal(a):
Stejně Vás nechápu.
Jako mladá holka jste udělala blbost a byla potrestána, proč se tím zaobíráte pořád dokola? Fakt to nechápu. Stihla jste mezitím prožít nějaký život? Nebo je jediným smyslem Vašeho života pocit křivdy a jeho napravení?
Podle mne tedy celou tu dobu zaměstnáváte soudy, musí se s tím pořád někdo zabývat dokola a dokola a nezbývá čas na jiné kauzy, které by bylo potřeba soudit. Sorry, ale to je můj názor. Nechci být špatným prorokem, ale opravdu si myslíte, že v rámci dovolání se rozhodne, že vše bude po 40ti letech jinak?

Ke spravedlivým božím mlýnům ve Vašem podání mám jediné:
Pokud si opravdu myslíte, že boží mlýny jsou to, že někdo jiný nevinný přišel o život (fena se štěňaty a ještě v ohni), a pro Vás je to důvod k radosti, je mi Vás opravdu líto

Tak tak. Neznám celou kauzu, o výčitkách jsem psala na jiném vlákně...ale nejvíc zarážející je pro mě opravdu fakt brát jako "boží mlýny", že uhořela fena se štěňaty! Že "unive" za toto vyjádření s prominutím pusa nebolí (obrazně řečeno). Smrt uhořením - děsivá, hrůzná, z kategorie těch nejhorších. To nejsou žádné boží mlýny, to byla pro dotyčného tragédie a psi umírali ve strašných bolestech!

krysakFerda

25.10.2016 20:32
krysakFerda

XXX.XXX.151.201

O charakteru člověka vypovídá neuposlechnout výzvy předsedkyně senátu o prominutí trestu z roku 1979.Ale o tom je diskuze každý má svůj nazor který snad jěště muže veřejně prezentovat.A pro Nobyho zpráva kdyby blbost nadnášela tak tu lítá jak holubička.

Bombový charakter, těšit se ze smrti cuby se štěňat. jen to veřejně prezentujte, vám nepatří do rukou žádný pes.

8.12.2016 10:23
Octavio

XXX.XXX.135.230

Jestli máte pravdu, jak tedy zdůvodníte to, že i přes zákaz stále chová s PP a jsou ji vystavovány PP od ČMKU?Několikrát u mě kryla a bez sebemenších problémů ji PP byly na štěňata vystaveny, děkuji Vám za reakci.

Noby

8.12.2016 12:47
Noby

XXX.XXX.8.166

Dobrý den,
po nakrytí fenky jste si určitě při vyplňování krycího listu, všimla - všiml, že paní Holubová není uvedena jako majitelka fenky, ale je uvedený p. Holub. Právě proto, že ona ná zákaz chovu jak pod ČKS tak pod ČMKU. Ten měl také krycí list podepsat...

8.12.2016 15:37
Octavio

XXX.XXX.135.230

Chtěl bych jen vědět, jaký postih dostal chovatel-prodávající!Ten zodpovídá za prodej štěňat dle stanov klubu KCHČ-kde je v zápisním řádu ods.8.-8.10.Březost uvedeno:Při prodeji štěňat a odebrání od matky musí být štěňata stará nejméně 56 dnů, váha minimálně 650g.Kdo by tedy měl být více potrestán-chovatel, nebo kupující?Na to je jednoznačná odpověď, ale to by příslušný klub musel chtít!

9.12.2016 12:22
stop týrání

XXX.XXX.236.4

Je dáno ústavou tohoto státu právo na spravedlivý proces. To však neplatí v našem spolku.Své členy kázeńsky trestá protiprávně. Zásadně výbor jedná v nepřítomnosti kázeńsky trestaného. Po odvolání KRK odmítá případ řešit.Předsedkyně KRK dokonce písemně vyhrožuje dotyčné osobně. Tato věc se předává k DR ČMKU popř se zvažuje žaloba na příslušný klub.Chci jen upozornit na to kam až může dojít neskutečná arogance moci když se nějaký člen stane nepohodlným a je dán úkol takového člena zničit jakýmikoliv prostředky.Ráda bych znala názory dalších perzekuovaných členů jiných klubů.

Právo na spravedlivý proces se nijak netýká nějakých vyjednávání nebo postihů v neziskových zájmových sdruženích a tím kluby jistě jsou. Myslí se proces soudní. AS ten jistě mlžete nastartovat.

Noby

12.12.2016 18:16
Noby

XXX.XXX.23.226

Tak jak jste dopadla?

Přidejte reakci

Přidat smajlík