Uživatel s deaktivovaným účtem

Na členské schůzi dne 19.3.2016 si 2 členky Čokoládové štěští a Aqarella podali v mé nepřitomnosti stížnost na mou osobu. Ve stížnosti není ani slovo čeho sem se měla dopustit!Přesto výbor klubu rozhodl že stížnost je oprávněná aniž mě byl dán prostor se vyjádřit.O mě beze mě! Očekávala bych když máme ve výboru 2 vysokoškolsky vzdělané členy že mají aspoň minimum právnich znalostí bohužel opak je pravdou! Odvolala jsem se tedy ke KRK kde předsedkyně Vida pera mě před vynesením rozhodnutí KRK začala písemně vyhrožovat.Tímto svým jednáním kontrolní a revizní komisi naprosto zdiskreditovala a pod jejím vedením již nikdy nebude objektivní a nestranná!Na členské schuzi dne 10.12.2016 se má jednat o mém vyloučení právě za to že říkám svůj názor protože snad tu jěště platí svoboda slova. A co jsem provedla?Napsala jsem že výbor klubu je amorální a to když po členovi starobním důchodci požadoval pokutu ve výši 4000kč což je třetina jeho důchodu a to za to že odeslal vyplněnou přihlášku omylem na jinou adresu.Tento jeho omyl však nesplňuje žádný článek kárného řádu.Celý tento spor dozoruje DR ČMKU. Po mém vyloučení pokud k němu dojde bude na klub ihned podána žaloba pro neplatnost. Tímto svým příběhem jsem chtěla upozornit na neskutečnou šikanu a absolutní zákaz vlastního názoru který je uplatňován pod pohrůžkou sankcí vedením klubu proti vlastním členům.

A nemají čivavy klubů víc?
V každém sporu je potřeba znát názor obou stran. Takhle je to jednostranné, možná máte pravdu vy, možná ne, možná je pravda někde uprostřed... Tady vám těžko kdo může dělat soudce, zvláště, když neznáme vás, ani představitele klubu. A v každém klubu se najdou nespokojení členové, dříve to bylo tak, že tito zakládali nové kluby (teď už je to snad chvála bohu zakázané), takže potom mělo jedno plemeno třeba 3 kluby. V tom já ale nevidím žádný přínos pro plemeno, pouze uspokojení osobních ambic funkcionářů.
Prošla jsem v životě několika kluby, někde se mě líbilo více, někde méně, ale jako řadovému členovi mně to bylo nakonec vcelku jedno. Plnila jsem si své povinnosti ohledně chovu a nikdo mne nikdy nešikanoval.
Další diskuse na stejné téma, že Vás to baví
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3201282/klub-porusuje-zakony-teto-repubkliky.
sh

XXX.XXX.95.70
Jednali nekdo protipravne mela byste se obratit na PČR nebo statni zastupitelstvi. Neni snad duvod cekat na vylouceni/nevylouceni.

Ne musím na radu DR ČMKU počkat na vyloučení a pak teprve věc řešit občanskoprávní žalobou.Soud rozhodne a jeho rozhodnutí je nadřazené klubům které toto rozhodnutí musí akceptovat.Rozhodně bych nešla do drahého soudního sporu kdybych nebyla přesvědčená s mojí advokátkou že pravda je ma mé straně!

Pro pupču s takovými lidmi být nechci ale musím! Jinak totiž chovat psi s pp nelze! jako nečlen nechci platit šílené poplatky! Jsem totiž již v důchodu.Chápete pupčo?
napsal(a):
Pro pupču s takovými lidmi být nechci ale musím! Jinak totiž chovat psi s pp nelze! jako nečlen nechci platit šílené poplatky! Jsem totiž již v důchodu.Chápete pupčo?
Nemusíte. Vím, že se Vám to nebude asi líbit, ale nemusíte ani chovat psy, pokud na to nemáte prostředky a zároveň nevycházíte s ostatními chovateli. Věřte, že FCI má opravdu směšné poplatky jak pro členy, tak i pro nečleny a pro uchovnění nenutí nikoho účasnit se až příliš akcí.
Pokud už Vás z neznámého důvodu nevyhodili i z druhé organizace, tak změňte klub.
http://www.cmku.cz/cz/clenske-subjekty-116/570
http://www.cmku.cz/cz/clenske-subjekty-116/428.
napsal(a):
Jestli si dobře pamatuji, máte zákaz chovu od roku 1979 (nebo tak nějak).
Teď musíte být s lidmi, s kterými nechcete, protože jinak chovat psy s pp nelze?
Místo Vás chová manžel a Vy jste členem klubu a Vy nechcete platit poplatky, protože Vy jste v důchodu? Vás chtějí vyloučit, že jste údajně cosi kamsi poslala na nesprávnou adresu? Vám za to dali pokutu? Vy jste členem se zákazem chovu?
Nějak to mu všemu přestávám věřit.