L-ussy

XXX.XXX.36.105
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s krmivem Reico a jeho složením? Děkuji za reakce.
http://www.reico-energy.cz/pes/sucha-strava/.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zkušenost naštěstí nemám, ale dle složení by byly k použití jen dvě varianty a to: MaxiDog Champion a Sensitiv, jinak nic.
notregistered

XXX.XXX.211.209
Lisované krmivo s kukuřicí a rýží bez předpřípravy se bude trávit fakt skvěle.
Sensitive by šlo, tam jsou bramborové vločky. Ale krmit furt jen řepkovým olejem..
Cena je tajná ?

notregistered
napsal(a):
Lisované krmivo s kukuřicí a rýží bez předpřípravy se bude trávit fakt skvěle.
Sensitive by šlo, tam jsou bramborové vločky. Ale krmit furt jen řepkovým olejem..
Cena je tajná ?
Jo, cena bude tajná. Já bych tím nekrmila.
L-ussy

XXX.XXX.36.105
Děkuji za reakce, také mě překvapilo, že se kolem ceny dělají takové tajnosti.
A můžete mi doporučit nějaké kvalitní krmivo? Zatím krmíme extrudovaným, ale máme toy pudlíky a jeden má citlivé zažívání, tak jsem myslela, že by to lisvované za studena bylo možná vhodnější. Ale zatím jsem našla jen cdvet s kukuřicí a ten Reico..
Po Orijenu má průjem a hlavně ho teď opět zdražili...
Teď měli Barking Heads, ale zase po 2 měísích krmení se mu vrací zažívací problémy...

Za mě Wolfsblut
notregistered

XXX.XXX.211.209
Lisované ok jsou Markus Muhle, mají i kvalitní suroviny, co by nemusely dělat trable.
Pokud má ale pes problém, krmím syrovým.
V granulích je nepořádek. V balení.
Jo, Wolfsblut. Ale i BH jsou kvalitní. Eden, ND. Pár jich je.
Ale chtělo by to vědět přesné receptury, co jste zkoušeli. S rýží nebo čočkou, přesné názvy.
L-ussy

XXX.XXX.36.105
Také jsme zkoušeli BARF, bohužel má po něm strašný průjem :/
Měli jsme Orijen Adult Dog, Barking Heads Tiny Paws Bad Hair Day a Oven-Baked (ale vím, že ten nemá asi nejlepší složení). Po orijenu ihned průjem, po Barkingu a Oven-Bakedu měl zažívací problémy pokaždé až s druhým balením. Poslední dobou jsme začli večer vařit maso, i tak se v tom jen povrtá...
notregistered

XXX.XXX.211.209
Všechna tři krmiva mají společné - strašná míchanice.
- rýže, brambory, oves, hrách, vojtěška
- červená čočka, zelená čočka, zelený hrách, vláknina z čočky, celá cizrna, žlutý hrách, fazole pinto, fazole navy (5% vlákniny, tu je to jasné)
- ječmen, oves, rýže, žito, kroupy
bonus: 1000 a 1 druh masa a tuků
Je pes zdravý ? Jak to víte ?
Zkusili jste krmit pár týdnů jedním druhem masa (vařeným, syrovým..hladový to sní, nebojte), bez čehokoli okolo + voda ?
Pudl toho moc nesní, je problém koupit rybu, králíka, v obchodě pro lidi ?
Zkusit ne rozvařené, ale jen přelít, jestli nechce / nemůže syrové.
Slovo barf si můžete vyhodit ze slovníku, na příštích pár měsíců. Chce to jen krmit normálně. Zmatlaných 80 druhů obilí a 300 druhů tuků nebude to pravé. Jde o to, zjistit co může. Takže ne moderní syrová pestrá strava, ale jeden druh čistého, neznámého masa + voda.
Ale nesmí se mu dát nic jiného, ani piškot.
L-ussy

XXX.XXX.36.105
Nemáme mu k tomu masu dávat ani žádnou přílohu nebo zeleinu? To mu bude stačit?
Pro nás určitě není problém mu koupit maso pro lidskou spotřebu, tak jsem to i do teď dělali.
Jen jsem četla, že krmení jen masem mu nedá všechny živiny. Omlouvám se, teď informací je tolik, že jsme se do toho zamotali. Moc děkuji za váš názor a rádi to zkusíme

L-ussy
napsal(a):
Nemáme mu k tomu masu dávat ani žádnou přílohu nebo zeleinu? To mu bude stačit?
Pro nás určitě není problém mu koupit maso pro lidskou spotřebu, tak jsem to i do teď dělali.
Jen jsem četla, že krmení jen masem mu nedá všechny živiny. Omlouvám se, teď informací je tolik, že jsme se do toho zamotali. Moc děkuji za váš názor a rádi to zkusíme
Špatně tomu rozumíte, budete mu dávat od jednoho druhu masa (které ještě nikdy v životě neokusil) jak svalovinu, tak vnitřnosti i kosti. Tak vydržet min 3 týdny.
L-ussy

XXX.XXX.36.105
napsal(a):
Špatně tomu rozumíte, budete mu dávat od jednoho druhu masa (které ještě nikdy v životě neokusil) jak svalovinu, tak vnitřnosti i kosti. Tak vydržet min 3 týdny.
Aha :D omlouvám se. A přílohu jakou?
S tímhle nemám zkušenosti, tak se omouvám.

L-ussy
napsal(a):
Aha :D omlouvám se. A přílohu jakou?
S tímhle nemám zkušenosti, tak se omouvám.
Přílohu jednu, tu, kterou ještě neměl (pohanku, jáhly, atd https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3209146/vhodne-prilohy-pro-krmeni-psu#a3264890 ), přílohy 30%.
L-ussy

XXX.XXX.36.105
inusanka
napsal(a):
Nebo přílohu žádnou, pokud by mu to nešmakovalo. Hlavně bych vyřadila těstoviny, zdá se mi, že jste nahoře psala, že měl průjem. Pokud je to dospělý pes, tak jestliže každý den nedostane přesné množství živin, zcela určitě nezcepení.
Moc děkuji, ano má průjmy.
Zkusíme tedy např. jáhly a uvidíme, jestli je bude jíst :D
Máme dva a už je jim právě 10, tak potřebuji, aby měli všechno co potřebují, jeden má luxaci čéšky (ten je ale naštěstí co se týče trávení v pohodě).
notregistered

XXX.XXX.211.170
Můžete udělat dvě věci.
1) Dát čisté jídlo, což nejsou granule. Třeba králík s brambory na kaši. To stačí.
2) Vet. Nějaké bakterie přemnožené, kdo ví co.
A Vy právě nevíte.
L-ussy

XXX.XXX.36.105
Děkuji vám moc za rady :) určitě mu budeme dávat maso, vnitřnosti a kosti (syrové), maso ze začátku raději přelijeme. A přidáme přílohy :) za zkoušku to určitě stojí
nezávislá

XXX.XXX.221.68
Super rady od super odborníků na výživu. Nebudu Vám radit co psům dát, ale doporučím Vám zjistit proč pes(y) má problémy. Po čem je má, v jaké souvislosti atd. Pak řešte čím jej krmit. Než ovšem budete něco dávat nastudujte si o tom něco. Tady ty rady jsou obecné a dosti nepřesné a neodborné. Každý živý tvor (tedy i pes)potřebu kompletní vyváženou stravu. Cpát jej jenom masem rozhodně není vyvážená strava a může jim to způsobit zdravotní potíže. Nedávno jsem byla na super přednášce o krmivech. Doporučuji nějakou navštívit.
notregistered

XXX.XXX.211.170
nezávislá
napsal(a):
Super rady od super odborníků na výživu. Nebudu Vám radit co psům dát, ale doporučím Vám zjistit proč pes(y) má problémy. Po čem je má, v jaké souvislosti atd. Pak řešte čím jej krmit. Než ovšem budete něco dávat nastudujte si o tom něco. Tady ty rady jsou obecné a dosti nepřesné a neodborné. Každý živý tvor (tedy i pes)potřebu kompletní vyváženou stravu. Cpát jej jenom masem rozhodně není vyvážená strava a může jim to způsobit zdravotní potíže. Nedávno jsem byla na super přednášce o krmivech. Doporučuji nějakou navštívit.
A co jste se tam dověděla ?
Nebyla náhodou o krmivech Reico ?
Byla.
Povídejte. Prosím prosím.
Zadavatelce je doporučen jeden druh masa pár týdnů, aby se uklidnilo trávení a zjistilo se, co dělá problém. To totiž může udělat ona sama a hned. Ostatní udělá veterinář přece.
L-ussy

XXX.XXX.36.105
S veterinářem jsme to řešili a jeho odpověď je, že má prostě citlivé zažívání (už to trvá déle). Po zdravotní stránce je zdravý, takže opravdu budeme dávat chvíli jen jeden druh masa a postupně přidávat, abychom zjistili, co mu dělá problém. A myslím si, že tady komentují lidé, co o výživě psů něco vědí.
Každý dodavatel krmiva vám udělá přednášku, jak to jejich krmivo je nejlepší.

L-ussy
napsal(a):
S veterinářem jsme to řešili a jeho odpověď je, že má prostě citlivé zažívání (už to trvá déle). Po zdravotní stránce je zdravý, takže opravdu budeme dávat chvíli jen jeden druh masa a postupně přidávat, abychom zjistili, co mu dělá problém. A myslím si, že tady komentují lidé, co o výživě psů něco vědí.
Každý dodavatel krmiva vám udělá přednášku, jak to jejich krmivo je nejlepší.
Můj byl s trávením velký cíťa, až jsem se po roce věku naštvala a ze dne na den přešel na barf (předtím samozřejmě dostal něco normálního jako pamlsek), než nastuduji všechno o granulích a něco vyhovujícího vymyslím. Měsíc byl na stravě, jejíž základ byla syrová kachní srdce, batáty a blanšírovaná mrkev. Srovnal se okamžitě.
Ad Reico, cena není tajná. Na webu je uvedeno, že ceník se zasílá na vyžádání. Reico si zakládá na poradenství, takže není nic jednoduššího než napsat. Receptury jsou sestavovány na základě mnohaletých výzkumů a zkušeností Konrada Reibera a jeho týmu.
Upřímně mohu říct, že v ordinaci Reico doporučujeme i nemocným zvířatům a výsledky jsou velmi slibné.
Hezký den všem
notregistered

XXX.XXX.211.243
Petra Kubaláková
napsal(a):
Ad Reico, cena není tajná. Na webu je uvedeno, že ceník se zasílá na vyžádání. Reico si zakládá na poradenství, takže není nic jednoduššího než napsat. Receptury jsou sestavovány na základě mnohaletých výzkumů a zkušeností Konrada Reibera a jeho týmu.
Upřímně mohu říct, že v ordinaci Reico doporučujeme i nemocným zvířatům a výsledky jsou velmi slibné.
Hezký den všem
Když jdu kolem stánku, kde nejsou na zboží cenovky, jdu prostě dál.
Chápu nacenění plastových oken. Ale pytel granulí ? By mi řekli v Lidlu, že cena mailem, tak už tam v životě nepřijdu.
Jsou tu Markus M., Lukullus.
Obě značky jsou bez hloupé chemie, v potravinové kvalitě, bez gmo, Markus má další + za továrnu na energii z vody a podporu chudých.
Takže mě už teď zajímá jen cena + doplňkové látky - nejsou dokonce ani na orig. webu výrobce, ani stravitelnost, a dávkování takto určitě neklapne.
Abychom si rozumněly, nekritizuji Reico granule, ale jistou "neotevřenost".
Dealerů, rýže a kukuřice.
Jako dealeři rýže a kukuřice mi Reico rozhodně nepřipadá. Obsahuje více než 50% masa a vedlejších produktů. Doplňkové látky máte na mysli přidané minerály? Ty jsou ve formě mořských řas a bylinek. Jaké máte požadavky na stravitelnost? Dávkování je u každého druhu granulí na webu výrobce a upravuje se dle konkrétního zvířete.
Reico je na českém trhu teprve půl roku, zatím ho testujeme s kolegy v několika veterinárních ordinacích a myslím si, že veterináři i veterinární sestry s veterinárním vzděláním, praxí a celoživotním vzděláváním stravě rozumíme.
Já ho prostě vidím jako výborné krmivo, dobře stravitelné a snášené. Baští ho několik psů s těžkým onemocněním střev a sedí jim - takže o stravitelnosti bych asi polemizovala. Spoustě starých psů se zlepšila vitalita, srst i bez dalších doplňků stravy.
Petra Kubaláková
napsal(a):
Jako dealeři rýže a kukuřice mi Reico rozhodně nepřipadá. Obsahuje více než 50% masa a vedlejších produktů. Doplňkové látky máte na mysli přidané minerály? Ty jsou ve formě mořských řas a bylinek. Jaké máte požadavky na stravitelnost? Dávkování je u každého druhu granulí na webu výrobce a upravuje se dle konkrétního zvířete.
Reico je na českém trhu teprve půl roku, zatím ho testujeme s kolegy v několika veterinárních ordinacích a myslím si, že veterináři i veterinární sestry s veterinárním vzděláním, praxí a celoživotním vzděláváním stravě rozumíme.
Já ho prostě vidím jako výborné krmivo, dobře stravitelné a snášené. Baští ho několik psů s těžkým onemocněním střev a sedí jim - takže o stravitelnosti bych asi polemizovala. Spoustě starých psů se zlepšila vitalita, srst i bez dalších doplňků stravy.
Je jasné, že když pro ně pracujete jako poradce, tak nebudete hanit vlastního živitele a produkt si budete hájit. Vaší zaujatostí ale bohužel pak pochvalné řeči ztrácí na váze.
A veterinární vzdělání ještě neznamená, že člověk je dobrý krmivář.
Průmyslově vyráběné krmivo má vždy proti čerstvému jednu velkou nevýhodu – musí projít chemickým procesem, aby mělo delší trvanlivost.
Proto každý vet, který doporučuje granule, mi přijde jako lidský doktor, který naordinuje člověku kostku Maggi denně.
BARF je samozřejmě nejlepší varianta krmení, o tom žádná. Ovšem pro lidi, kteří nechtějí nebo nemůžou krmit syrovou stravou je zastudena lisované krmení dobrou volbou. Proto jsme zvolili Reico - NEPROŠLO ŽÁDNÝM CHEMICKÝM PROCESEM, je pouze konzervované vysušením a proto má TRVANLIVOST JEN PŮL ROKU. Na trhu jsou i jiná kvalitní krmiva, netvrdím, že Reico je to jediné nejlepší. Ovšem nemůžu souhlasit s tím, že je to pochybné a nepoužitelné krmivo.
notregistered

XXX.XXX.211.53
Běžně se stravitelnost/využitelnost udává v kcal na kilogram krmiva nebo v MJ, kJ.
Neprošla jsem všechny receptury, ale třeba Junior:
Geflügel-/Entenfleisch und Geflügelfett 43%.. německy neumím, ale "sušené maso" znám..tu je čerstvé - ve výsledku 15 procent masa včetně tuku.
Stačí se podívat na proteiny.. nesedí prostě.
To samé Maxidog Fleischmix - být tam půl pytle masa, tak je třeba 40 procent bílkovin.
Sensitive má 31,5% sušeného síha, rybí tuk. Ty bych teoreticky zkusila.
Tak. To jsou nezáživná čísla, mě nebaví, ne tak důležitá.. spíše dám na dobré ingredience, zdroje, otevřenost a tak.
Za slovem dealeři je čárka.
Můžete nám teda napsat cenu sem ? Díky.
Proč není kukuřice a rýže předvařená ?
Veterináře máte k ruce, tak se jich zeptejte jaké enzymy psu chybí (není dostatečné množství) ; jak a kde se tráví rostlinné složky potravy.
Dopl. látky a tak vše, co se u krmiv píše - vitaminy, minerály. Je tu A, D3, E. Nic víc.
To je pro mě prostě málo.
Příklad:
A 10500 IU, D3 1050 IU, E jako rac-alfa-tokoferol-acetát 200 mg, B1 thiamin mononitrát 3,5 mg, B2 riboflavin 7 mg, B6 jako pyridoxin HCl 4.2 mg, B12 42μg, biotin jako D - (+) - biotin 210μg,0.35mg kyseliny listové,21 mg niacinu, C 140 mg kyselina L-askorbová, kyselina pantotenová jako kalciumpantothenát 7 mg, cholin chlorid 1,050mg.
mangan jako oxid manganu (II) 48 mg, měď jako oxid mědi (II)10 mg, zinek jako oxid zinečnatý 65.0mg, jód jako jodičnan vápenatý 1,6 mg
protein 25%, tuk 10,5%, vláknina 3,3%, popel 7%
vápník 1,3%, fosfor 1,0%, sodík 0,39%, hořčík 0,18%, draslík 0,69%, železo / kg 200 mg.
notregistered
napsal(a):
Běžně se stravitelnost/využitelnost udává v kcal na kilogram krmiva nebo v MJ, kJ.
Neprošla jsem všechny receptury, ale třeba Junior:
Geflügel-/Entenfleisch und Geflügelfett 43%.. německy neumím, ale "sušené maso" znám..tu je čerstvé - ve výsledku 15 procent masa včetně tuku.
Stačí se podívat na proteiny.. nesedí prostě.
To samé Maxidog Fleischmix - být tam půl pytle masa, tak je třeba 40 procent bílkovin.
Sensitive má 31,5% sušeného síha, rybí tuk. Ty bych teoreticky zkusila.
Tak. To jsou nezáživná čísla, mě nebaví, ne tak důležitá.. spíše dám na dobré ingredience, zdroje, otevřenost a tak.
Za slovem dealeři je čárka.
Můžete nám teda napsat cenu sem ? Díky.
Proč není kukuřice a rýže předvařená ?
Veterináře máte k ruce, tak se jich zeptejte jaké enzymy psu chybí (není dostatečné množství) ; jak a kde se tráví rostlinné složky potravy.
Dopl. látky a tak vše, co se u krmiv píše - vitaminy, minerály. Je tu A, D3, E. Nic víc.
To je pro mě prostě málo.
Příklad:
A 10500 IU, D3 1050 IU, E jako rac-alfa-tokoferol-acetát 200 mg, B1 thiamin mononitrát 3,5 mg, B2 riboflavin 7 mg, B6 jako pyridoxin HCl 4.2 mg, B12 42μg, biotin jako D - (+) - biotin 210μg,0.35mg kyseliny listové,21 mg niacinu, C 140 mg kyselina L-askorbová, kyselina pantotenová jako kalciumpantothenát 7 mg, cholin chlorid 1,050mg.
mangan jako oxid manganu (II) 48 mg, měď jako oxid mědi (II)10 mg, zinek jako oxid zinečnatý 65.0mg, jód jako jodičnan vápenatý 1,6 mg
protein 25%, tuk 10,5%, vláknina 3,3%, popel 7%
vápník 1,3%, fosfor 1,0%, sodík 0,39%, hořčík 0,18%, draslík 0,69%, železo / kg 200 mg.
Děkuji za připomínky. Napsala jsem přímo na Reico do Německa a jakmile odpoví, dám sem výsledek.
Minerály jsou doplněny pomocí mikronizovaných řas, ale zažádala jsem o datové listy s rozpitvaným obsahem a množstvím jednotlivých minerálů a vitaminů.
notregistered

XXX.XXX.211.53
Olymp 20kg - 80, Athletic 15 kg - 63, Wellness 7,5kg - 30....€.
"Reico je jediné krmivo, které má minerální rovnováhu, tedy všech 106 prvků a minerálů (53 aktivujících a 53 regulujících), všechny přírodní, získané z bylinek a mořských řas, které jsou zpracovány mikronizací, tj. extrémně jemně mleté, aby se vstřebávaly už v dutině ústní přes sliznice. Všechny tyto minerály jsou v rovnováze, tělo zvířete si vezme, co potřebuje a zbytek dokáže přirozeně vyloučit. Díky tomu, že je přírodní, neusazují se přebytky v těle na místech, kde by to bylo nežádoucí a proto nevznikají různá onemocnění z nadbytku (kožní choroby, artroza….). Organismus se může optimálně regenerovat a správně řídit všechny biochemické procesy v těle."
Myslím, že tahle snůška blbostí mluví za vše...
sh

XXX.XXX.136.75
balisek
napsal(a):
"Reico je jediné krmivo, které má minerální rovnováhu, tedy všech 106 prvků a minerálů (53 aktivujících a 53 regulujících), všechny přírodní, získané z bylinek a mořských řas, které jsou zpracovány mikronizací, tj. extrémně jemně mleté, aby se vstřebávaly už v dutině ústní přes sliznice. Všechny tyto minerály jsou v rovnováze, tělo zvířete si vezme, co potřebuje a zbytek dokáže přirozeně vyloučit. Díky tomu, že je přírodní, neusazují se přebytky v těle na místech, kde by to bylo nežádoucí a proto nevznikají různá onemocnění z nadbytku (kožní choroby, artroza….). Organismus se může optimálně regenerovat a správně řídit všechny biochemické procesy v těle."
Myslím, že tahle snůška blbostí mluví za vše...
Psss... nedozvime se konec pohadky.

Upřímně. Odradil mne již ten název.
I když.. Markus též zrovna není můj hrnek kávy
Ale tohle. Buďte free, fresh, balanced, single, vstupte mezi nás.
Nikde se to neprodává, ceny nikde (výše jsou z 2014 ebay), jen přímý prodej skrz jednotlivé dealery "přispíváte oddaností a závazkem k osobnímu a firemnímu úspěchu".
Letadlo.
Na diskuzi jsem narazil náhodou a rád přidám svou zkušenost. Reico mi bylo doporučeno pro psa s poruchami trávení. Chtěl jsem barfovat, ale jsem časově vytížený a nezvládal jsem to. Pro psa beru wellness a musím říct, že jsem nadmíru spokojený. Líbí se mi otevřená deklarace surovin a žádné rozpitvání obilovin na několik forem. Když jste takoví odborníci, tak se podívejte na Markuse a spol.- obsah masa tam máte v závorkách, což není skutečný obsah v pytli.
Máte tu problém s tím, že je to "letadlo". Tím si ale pletete pojmy. U letadla dáváte prachy a nic nedostanete. Tohle je normální MLM marketing, jako zákazník jsem nic navíc neplatil. Firma nedává hromadu peněz na reklamy, ale zaplatí poradce na provizích. Eshop si přirazí marži, v čem je tedy rozdíl? Vy kdybyste něco prodávali, tak byste na tom nechtěli mít zisk? Já teda chtěl. Přijde mi i celkem normální, že u granulí, které mají trvanlivost 6 měsíců, firma zvolila přímý prodej, aby někde neležely ve skladu.
No ceny by mohli mít na webu, to je pravda, ale když jsem si napsal o ceník, tak ho hned poslali.
notregistered

XXX.XXX.190.221
Letadlo, legrace. Jak se do lesa volá.. dokonce sem dojde prodejce a furt nevím kolik to stojí, neznám obsah vitaminů, minerálů,... a nezná je ani člověk, který má tohle vše vysypat z rukávu i o půlnoci. Fajn.
Wellnes - 42 procent čerstvého masa s vedlejšími živočišnými produkty. Kolik je to fakt z pytle.14. Proteiny spolu s kukuřicí a kvasnicemi odpovídají. Kolik z toho je maso a kolik jsou kůže, peří, štětiny, ulity měkkýšů, paznehty, vlna, kožešiny, odpad ze stravovacích zařízení.
Fajn.
Ne pro mě.
Ten odpad mi docela vadí, takový glutamát a různé antoxidanty ošklivé, není moc přírodní..tomu se snažím vyhnout.
Markus - v závorkách je rozepsaný pouze složení ovocného prášku: rohovník, ananas, papaya, banán, aceroly třešně, jablka, hrušky, borůvky, mango, maliny.
Nic víc.
Málokdy se vidí jasnější popis krmiva.
28% sušené mleté kuřecí maso, otevřená kukuřice, otevřená hnědá rýže, bachor divočáka mletý 8%, rýžové klíčky...lněný olej za studena lisovaný, řepkový za studena..
Trvanlivost 6 měsíců.
Nejdříve jsem myslela, že Reico vyrábí v Markusově mlýně, ale je od konkurence Kober. Stejné složení, trvanlivost 10 měsíců.
Neví se cena, doplňky, nemá to zcela čisté, jasné složení. FAJN.
Ale pomlouvat konkurenci (ne)argumenty není hezké a i něco, co nenapíši, nezáleží mi na tom..

Megííí, něco vysvětlovat je v tomhle případě asi zbytečné. Protože když tady někdo utrousí, že pro psa s poruchami trávení jsou ideální granule s kuřetem a kukuřicí...

napsal(a):
Megííí, něco vysvětlovat je v tomhle případě asi zbytečné. Protože když tady někdo utrousí, že pro psa s poruchami trávení jsou ideální granule s kuřetem a kukuřicí...
BEN11

XXX.XXX.125.175
Můžete jakéhokoli poradce zkontaktovat a za 1) dozvíte se víc informací 2) pobavíte se i o ceně. Kontakty uvedené každý z nás má.
BEN11

XXX.XXX.125.175
BEN11
napsal(a):
Můžete jakéhokoli poradce zkontaktovat a za 1) dozvíte se víc informací 2) pobavíte se i o ceně. Kontakty uvedené každý z nás má.
Myslím právě to REICO.

L-ussy
napsal(a):
Také jsme zkoušeli BARF, bohužel má po něm strašný průjem :/
Měli jsme Orijen Adult Dog, Barking Heads Tiny Paws Bad Hair Day a Oven-Baked (ale vím, že ten nemá asi nejlepší složení). Po orijenu ihned průjem, po Barkingu a Oven-Bakedu měl zažívací problémy pokaždé až s druhým balením. Poslední dobou jsme začli večer vařit maso, i tak se v tom jen povrtá...
Na nějaké Reiko se vyprdněte. Držte se jednoduchého základu, jak už tady holky psaly. maso a vnitřnosti jeden druh s vnitřnostma, (játra hodně opatrně, slezinu raději vůbec) zeleninu poduste a rozmixujte na kaši. s příloh je pro citlivky perfektní vařený batát, na pyré, brambor. kaše, nebo hodně do měkka až na kaši uvařená kulatozrnná rýže. na zhuštění stolice syrové kuř. krky, vařené vejce. Čím jednodušší jídlo bude, tím líp, žádné tvarohy, pribináčky, žádné mixy, hrášky, čočky apod. Bylo by fajn sehnat jehněčí maso, králík, tresku, sardinky.
Reico na svých mateřských stránkách zveřejnilo nový katalog produktů, kde je už uvedena i analýza.
www.reico-vital.com
Vše je tam jasně uvedeno, nevím, kde někteří anonymové pořád vidí nějakou neprůhlednost. Kompletní celou recepturu vám neuveřejní nikdo, je to jejich know-how.
Letadlo to rozhodně není. Zákazník neplatí žádnou registraci ani členské poplatky. Kupuje si kvalitní produkt a platí pouze za něj.
Pokud mě bude chtít někdo kontaktovat a poradit, prosím do zprávy nebo přímo z webu www.reico-energy.cz.
Hezký den všem, Petra.
notregistered

XXX.XXX.211.139
Nechtěla jsem analýzu, ale doplňkové látky. A ty tam.. nejsou.
Někde je Ca, P, A, D3, E, někde + B12.
V katalogu je složení a dávkování.
Kde je měď, sodík, ... jejich zdroje ? Cena ? Jestli je tohle tajné.. tak.. tak nic, no, díky.
notregistered

XXX.XXX.211.139
"Vhodné i pro alergiky."
Složení: maso a vedlejší produkty živočišného původu,50% hovězí maso, obilniny
Na kterou alergii to je ?
Jako tyhle řeči bych zakázala.
Já si to koupím. Až budete mít eshop. Jsem notregistered.
Dobrý den zdravím-máme králičí jezevčíky..krmíme Orijen Six Fish..nebo Orijen Regional...a opravdu žádný problém.Absolutní spokojenost-nádherná srst..ted máme štěně-krmíme Orijen Puppy...a také perfektní.Ale je pravda, že Orijen Adult mě ani nějak nenapadlo dávat.Jinak cena mi připadá v porovnání cena-kvalita...stále dobrá..množství je daleko menší než u všech ostatních papkání.A žádné zdravotní problémy-není potřeba přidávat nic k tomu.To je moje zkušenost.
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!