Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda nemá někdo zkušenosti snížení váhy u větších psů?
Mám kříženku labradora s australským ovčákem, je jí 5 let. Po australským ovčáku je velice aktivní a nepřestane běhat dokud jí vše neseberu ale po labradorovi je široká a hodně žravá. Už několikrát se pokouším aspoň dvě kila dolů ale marně. Nemáte nějáké osvědčené granulky či reptíky?
notregistered

XXX.XXX.211.4
Máte foto ?
co jste zkoušeli, co jí, kdy ?
dvě kila navíc jsou sádlo, když tolik běhá ?
žravá je podle lidí nebo má fakt hrozný hlad ?
christy1997
napsal(a):
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda nemá někdo zkušenosti snížení váhy u větších psů?
Mám kříženku labradora s australským ovčákem, je jí 5 let. Po australským ovčáku je velice aktivní a nepřestane běhat dokud jí vše neseberu ale po labradorovi je široká a hodně žravá. Už několikrát se pokouším aspoň dvě kila dolů ale marně. Nemáte nějáké osvědčené granulky či reptíky?
Dobrý den, záleží jestli je pes opravdu tlustý nebo si to myslíte vy, kolik váží?
Čím ji krmite?
Jak často má nějakou zátěž nebo aktivitu?
Řekl nám to i veterinář.Váží okolo 35 s tím že má velký hrudník ale to mi veterinář řekl že to v tom nehraje žádnou roli i když osobně si myslím že ten velký hrudník jí dělá objemnější.
Teď máme za krmení happy dog a chci přejít na carnilove jehněčí s kančím masem.
Skoro každý den běhá za míčkem a má hodinový procházky..Dříve jsme spolu dělali agility ale ukončila jsem to kvůli jejímu zdravý na klouby.
notregistered
napsal(a):
Máte foto ?
co jste zkoušeli, co jí, kdy ?
dvě kila navíc jsou sádlo, když tolik běhá ?
žravá je podle lidí nebo má fakt hrozný hlad ?
Foto bohužel není možný v tuto chvíli přiložit ale hned jak to půjde přiložím.
Krmíme Happy dogem a skoro každý den běhá za míčkem a má půl hodinovou až hodinovou prochajdu.
Boxer007
napsal(a):
Dobrý den, záleží jestli je pes opravdu tlustý nebo si to myslíte vy, kolik váží?
Čím ji krmite?
Jak často má nějakou zátěž nebo aktivitu?
Řekl nám to i veterinář.Váží okolo 35 s tím že má velký hrudník ale to mi veterinář řekl že to v tom nehraje žádnou roli i když osobně si myslím že ten velký hrudník jí dělá objemnější.
Teď máme za krmení happy dog a chci přejít na carnilove jehněčí s kančím masem.
Skoro každý den běhá za míčkem a má hodinový procházky..Dříve jsme spolu dělali agility ale ukončila jsem to kvůli jejímu zdravý na klouby.
notregistered

XXX.XXX.211.15
Jenže když se svaly nebudou udržovat, klouby utrpí
půl hodiny hodina je málo - na klouby i hubnutí
leda že tu hodinu běhá, plave, akčně
na granulích se hubne těžko, protože sacharidy, moc zpracované
maso nejde a víc procházek také ne ?
notregistered

XXX.XXX.211.15
No a snížit dávku a zvýšit četnost krmení, chodit ven častěji, jste zkoušeli ?
notregistered
napsal(a):
No a snížit dávku a zvýšit četnost krmení, chodit ven častěji, jste zkoušeli ?
Maso jí dávám o víkendu, přes týden na porcování nemám čas.
Hodně lidí mi říkalo že když není možnost toho masa pravidelně dávat a je teda potřeba být na granulích tak na kvalitních obsahově čistě jen masové bez obilovin a snížit dávku a hodně toho pohybu no, ale připadá mi že i přes její aktivní výkony je stále stejná ať jí krmím čímkoliv.
Normálně jí krmím půlkou odměrky ráno a další půlkou večer a během dne dostane nějakou tu dentální tyčinku na kousání.
notregistered

XXX.XXX.211.15
Z obilí a hrachu se tloustně úplně stejně, to je jedno. Pohlídat můžete, kolik té přílohy bude.
Kvalitní granule jsou podle mě čerstvé maso, nula špatné chemie, málo sacharidů.
Porcování masa v týdnu ?
Ne. Naporcuji vše do lednice a mrazáku. A pak každý den - sáček z mrazáku, obsah vsypu do misky, možná přihodím zeleninu.20 vteřin.
A to je celé. Déle mi trvá otevřít a pořádně zavřít barel s granulemi.
Tyčinky něco jako pedygrý denta stix ?
To je ale katastrofa, četla jste složení ?
Co tak velikou srnčí nohu, hovězí nohu i s kopytem, pštrosí ?
notregistered

XXX.XXX.211.15
A jestli se chce teda hubnout, tak takové "pamlsky" jako by odečíst od krmné dávky
ale třeba se ta váha zdá jen Vám
poslední žebra nahmatáte lehce nebo je tam 5cm vrstva tuku.
Nahmatat jsou celkem lehce nic méně tam ta vrtvička trochu je jo Fotku více z boku bohužel nemám ale postava jde poznat jakou má..
Nene ty dentální tyčky kupujeme od hububambu ale asi to bude vše na stejný způsob..
Děkuji Vám moc za rady jsem za ně moc ráda.
notregistered

XXX.XXX.211.15
christy1997
napsal(a):
Nahmatat jsou celkem lehce nic méně tam ta vrtvička trochu je jo Fotku více z boku bohužel nemám ale postava jde poznat jakou má..
Nene ty dentální tyčky kupujeme od hububambu ale asi to bude vše na stejný způsob..
Děkuji Vám moc za rady jsem za ně moc ráda.
Noo, však to není žádný válec
Na mase jde všecko lépe, upraví se váha, zdraví, všecko.
Hele, zrovna dovezli maso. Ryby nandám do mrazáku po dvou, kilovky masa ani nedělím, to se prostě večer dá půl a ráno půl. Dvě králičí nohy, krůtí křídlo. Žádná práce.
Na hubnutí není nic lepšího, fakt.
sledujte příspěvky nicku s koníčky
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3335355/ganule
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3296662/light-granule.