Bostonský teriér

Prodám Bostonského teriéra - Chovná stanica Sherry´s garden, bude mať šteni...
36521 Kč
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte něco o bostoncích ze Slovenska. Chtěli bychom si pořídit štěně s pp, ale ty co jsou tu u nás do 18 000 jsou hned pryč a 25 000 se mi nechce dávat za pejska když ho chci jen jako mazlíka. Na Slovensku se však cena pohybuje kolem 9000 (tedy co jsem tak viděla), tak by mě zajímalo jestli někdo neví proč je ta cena tak rozdílná a jestli s tím máte někdo nějaké zkušenosti :D
Předem děkuju za jakoukoliv odpověď :).
Uživatel s deaktivovaným účtem
Kde je k vidění ?
Našla jsem fenku za 9000 "po otcovy s pp"..
impact
napsal(a):
A to jste psala do SK chovatelských stanic, takže máte informaci přímo od nich?
Soudím dle nabídek na inzerátech na různých stránkách, ale kontaktovala jsem i několik stanic kde mi bylo sděleno že nestandartní štěňata jsou levnější, což je ostatně i u nás.Bohužel jsem se spoustu informací dozvěděla až po tom co jsem napsala sem takže bych spíše potřebovala tip na nějakého důvěryhodného chovatele který by čirou náhodou měl nějaké to nestandartně zbarvené štěně u kterého bych měla jistotu že je zdravé :D.
loreta5
napsal(a):
Soudím dle nabídek na inzerátech na různých stránkách, ale kontaktovala jsem i několik stanic kde mi bylo sděleno že nestandartní štěňata jsou levnější, což je ostatně i u nás.Bohužel jsem se spoustu informací dozvěděla až po tom co jsem napsala sem takže bych spíše potřebovala tip na nějakého důvěryhodného chovatele který by čirou náhodou měl nějaké to nestandartně zbarvené štěně u kterého bych měla jistotu že je zdravé :D.
Jistotu zdraví nebudete mít nikdy a u nikoho. Pes je živý organismus a vždycky je to tak trochu sázka do loterie, nicméně výběrem kvalitní CHS lze samozřejmě míru rizika eliminovat - to Vám chválím.
Nemyslím, že má valný smysl obesílat chovatele s otázkou "Nemáte prosím čirou náhodou nějaké levnější nestandardní štěně?" Takový dotaz totiž nebudí příliš důvěru, já bych Vás třeba rovnou odmítla.
Procházejte pravidelně inzeráty a hledejte - možná budete mít štěstí a natrefíte na nabídku vysněného bostonka za rozumnou částku. Zatím si odkládejte peníze stranou a pokud neseženete nic se slevou, našetříte si postupně na šteně za plnou cenu.
balisek
napsal(a):
Jistotu zdraví nebudete mít nikdy a u nikoho. Pes je živý organismus a vždycky je to tak trochu sázka do loterie, nicméně výběrem kvalitní CHS lze samozřejmě míru rizika eliminovat - to Vám chválím.
Nemyslím, že má valný smysl obesílat chovatele s otázkou "Nemáte prosím čirou náhodou nějaké levnější nestandardní štěně?" Takový dotaz totiž nebudí příliš důvěru, já bych Vás třeba rovnou odmítla.
Procházejte pravidelně inzeráty a hledejte - možná budete mít štěstí a natrefíte na nabídku vysněného bostonka za rozumnou částku. Zatím si odkládejte peníze stranou a pokud neseženete nic se slevou, našetříte si postupně na šteně za plnou cenu.
Děkuji za odpověď.
balisek
napsal(a):
Omlouvám se zadavatelce za OT!
Balisku, prosím, můžu se Vás zeptat, proč byste rovnou odmítla člověka, který se ptá na nestandarda? Mně osobně teda takové dotazy vůbec neuráží. Přesně, jak píšete - pes je živý organismus a nestandardi se přece rodí. (Samozřejmě, v každém plemeni v jiném počtu, ale jsou, a zrovna u bostonů to nebude nijak úplně vzácné, domnívám se.) Já bych takového tazatele apriori určitě neodmítal, jsem rád, že se mi ozvou lidi, kteří nečekají dokonalé, bezchybné štěně a budoucího šampiona všehomíra.