Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.2.2018 20:31

Ahoj, mám cca týden štěně SBT s vrozenym vestibularnim syndromem, najde se tu někdo kdo má stafika se stejným, podobným nebo vůbec nějakým handicapem? Nějaké rady a tipy? smajlík

22.2.2018 07:56
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ahoj, mám cca týden štěně SBT s vrozenym vestibularnim syndromem, najde se tu někdo kdo má stafika se stejným, podobným nebo vůbec nějakým handicapem? Nějaké rady a tipy? smajlík

Nechápu, proč jste si takto postižené štěně brala. Vestibulární syndrom je příznak, jeho další vývoj závisí na příčině. Vraťte ho.

22.2.2018 08:04
rapotacka11

XXX.XXX.32.175

Myslela jsem, že to je zadavatelčin odchov.
Jinak je nepochopitelné, pořídit si takto postižené štěně.

22.2.2018 08:15
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

rapotacka11 napsal(a):
Myslela jsem, že to je zadavatelčin odchov.
Jinak je nepochopitelné, pořídit si takto postižené štěně.

Tak jestli jsem to špatně pochopil, omlouvám se. V tom případě ho nechte utratit.

22.2.2018 08:50

Tak stene jsem si vzala protoze to na nem nebylo znat. Projevilo se to az u nas. Nevidim jediny duvod nechavat psa utratit. Takovy nesmysl muze vypustit s prominutim jen de.bil.

22.2.2018 08:59
rapotacka11

XXX.XXX.32.175

No tak tedy hodně štěstí , intoško .

22.2.2018 11:33
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Tak stene jsem si vzala protoze to na nem nebylo znat. Projevilo se to az u nas. Nevidim jediny duvod nechavat psa utratit. Takovy nesmysl muze vypustit s prominutim jen de.bil.

Proč ho nevrátíte? Tohle je docela zásadní důvod k vrácení

22.2.2018 11:39
macomb

XXX.XXX.99.24

Markéta80 napsal(a):
Proč ho nevrátíte? Tohle je docela zásadní důvod k vrácení

Protože spasitelka

22.2.2018 12:03
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

No já jich vidím celou řadu. Máte představu, co vás bude péče stát? Už jen diagnostika, zda se nejedná o nádor bude stát tisíce.

22.2.2018 12:06
Markéta80

XXX.XXX.176.2

macomb napsal(a):
Protože spasitelka

pak koukat jak pes trpí . Chovatel jistě nic nevěděl

22.2.2018 12:29
macomb

XXX.XXX.99.24

Markéta80 napsal(a):
pak koukat jak pes trpí . Chovatel jistě nic nevěděl

Já osobně bych štěně vrátila :-/.

22.2.2018 12:36
burunduk

XXX.XXX.202.146

Mmmmmm. Super kup, panečku.
A chovatel jak se k tomu staví?
Opravdu štěně vraťte, u takto vážně nemocného zvířete si příliš společných chvil neužijete.

22.2.2018 12:54
Markéta80

XXX.XXX.176.2

macomb napsal(a):
Já osobně bych štěně vrátila :-/.

Já také, jen jestli ho má kam vrátit. Zodpovědný chovatel by takové štěně ani neprodal

22.2.2018 13:05
macomb

XXX.XXX.99.24

Markéta80 napsal(a):
Já také, jen jestli ho má kam vrátit. Zodpovědný chovatel by takové štěně ani neprodal

Toť otázka :-/ Většinou si tito psy kupují bez PP, různý zpráskliny bull plemen a pak jsou rádi, že početnej vrh udají.

22.2.2018 13:26

S něčím podobným (Geriatrický vestibulární syndrom ?)
jsme žili s mým tehdy 16,5 letým psem asi půl roku.
Prostě kroužil, chodil dokolečka a když dokroužil pod židli, zůstal pod ní a nevěděl kudy ven. Jedl dobře, jen se u misky občas překulil, tak jsem ho u misky přidržovala...
Nebylo už to moc radostné žití. I když - když kroužil po zahradě, nevypadalo to, že by mu něco chybělo. Jen nesměl být ani na zahradě bez dohledu. Ani on nevěděl kam dokrouží a kde upadne. Nedovedu si představit, jak s podobně nemocným psem žít 10,11...let.

22.2.2018 14:49
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

S něčím podobným (Geriatrický vestibulární syndrom ?)
jsme žili s mým tehdy 16,5 letým psem asi půl roku.
Prostě kroužil, chodil dokolečka a když dokroužil pod židli, zůstal pod ní a nevěděl kudy ven. Jedl dobře, jen se u misky občas překulil, tak jsem ho u misky přidržovala...
Nebylo už to moc radostné žití. I když - když kroužil po zahradě, nevypadalo to, že by mu něco chybělo. Jen nesměl být ani na zahradě bez dohledu. Ani on nevěděl kam dokrouží a kde upadne. Nedovedu si představit, jak s podobně nemocným psem žít 10,11...let.

Chtěla jsem napsat, že mi to nepřipadá až tak hrozné...no tak se bude pes trochu motat...ale když čtu, co tu píšete vy...tohle už by fakt hrozné bylo

22.2.2018 16:29

lesnížínka napsal(a):
Chtěla jsem napsat, že mi to nepřipadá až tak hrozné...no tak se bude pes trochu motat...ale když čtu, co tu píšete vy...tohle už by fakt hrozné bylo

Nevím, jestli u štěněte by byly projevy podobné a i diagnozu jsem psala s otazníkem.
A také možná štěně nemá tu diagnozu určenou nabeton.
Věřím, že rozloučit se se štěnětem, kterého už má doma je těžké, ale přece jen...jaká bude kvalita jeho života ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík