Stafordšírský bulteriér s PP

Prodám Stafordšírského bulteriéra - Hledáme nový milující domov pro našeho...
11999 KčUživatel s deaktivovaným účtem
Ahoj, mám cca týden štěně SBT s vrozenym vestibularnim syndromem, najde se tu někdo kdo má stafika se stejným, podobným nebo vůbec nějakým handicapem? Nějaké rady a tipy?
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Ahoj, mám cca týden štěně SBT s vrozenym vestibularnim syndromem, najde se tu někdo kdo má stafika se stejným, podobným nebo vůbec nějakým handicapem? Nějaké rady a tipy?
Nechápu, proč jste si takto postižené štěně brala. Vestibulární syndrom je příznak, jeho další vývoj závisí na příčině. Vraťte ho.
Tak stene jsem si vzala protoze to na nem nebylo znat. Projevilo se to az u nas. Nevidim jediny duvod nechavat psa utratit. Takovy nesmysl muze vypustit s prominutim jen de.bil.
napsal(a):
Tak stene jsem si vzala protoze to na nem nebylo znat. Projevilo se to az u nas. Nevidim jediny duvod nechavat psa utratit. Takovy nesmysl muze vypustit s prominutim jen de.bil.
No já jich vidím celou řadu. Máte představu, co vás bude péče stát? Už jen diagnostika, zda se nejedná o nádor bude stát tisíce.
S něčím podobným (Geriatrický vestibulární syndrom ?)
jsme žili s mým tehdy 16,5 letým psem asi půl roku.
Prostě kroužil, chodil dokolečka a když dokroužil pod židli, zůstal pod ní a nevěděl kudy ven. Jedl dobře, jen se u misky občas překulil, tak jsem ho u misky přidržovala...
Nebylo už to moc radostné žití. I když - když kroužil po zahradě, nevypadalo to, že by mu něco chybělo. Jen nesměl být ani na zahradě bez dohledu. Ani on nevěděl kam dokrouží a kde upadne. Nedovedu si představit, jak s podobně nemocným psem žít 10,11...let.
napsal(a):
S něčím podobným (Geriatrický vestibulární syndrom ?)
jsme žili s mým tehdy 16,5 letým psem asi půl roku.
Prostě kroužil, chodil dokolečka a když dokroužil pod židli, zůstal pod ní a nevěděl kudy ven. Jedl dobře, jen se u misky občas překulil, tak jsem ho u misky přidržovala...
Nebylo už to moc radostné žití. I když - když kroužil po zahradě, nevypadalo to, že by mu něco chybělo. Jen nesměl být ani na zahradě bez dohledu. Ani on nevěděl kam dokrouží a kde upadne. Nedovedu si představit, jak s podobně nemocným psem žít 10,11...let.
Chtěla jsem napsat, že mi to nepřipadá až tak hrozné...no tak se bude pes trochu motat...ale když čtu, co tu píšete vy...tohle už by fakt hrozné bylo
lesnížínka
napsal(a):
Chtěla jsem napsat, že mi to nepřipadá až tak hrozné...no tak se bude pes trochu motat...ale když čtu, co tu píšete vy...tohle už by fakt hrozné bylo
Nevím, jestli u štěněte by byly projevy podobné a i diagnozu jsem psala s otazníkem.
A také možná štěně nemá tu diagnozu určenou nabeton.
Věřím, že rozloučit se se štěnětem, kterého už má doma je těžké, ale přece jen...jaká bude kvalita jeho života ?