Štěňátka německého ovčáka k rezervaci

Prodám Německého ovčáka - Již nyní je možno v naší chovatelské stanici zare...
25000 KčRobili ste aj stery z miesta kde vypadáva srsť? Ak nie to by som ešte dala spraviť či tam niečo "nevyskočí" a čo kŕmenie, žerie normálne, stolica? Nemôže to byť nejaká alergia nemenili ste kŕmenie? Je to už deduško môže mať problém aj so zubami, že to zle rozkúše.. len strieľam čo mi ešte napadlo keď ste už krv robili aj parazitov.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Možná právě to krmení stále stejné není ok, je starý, tedy starší
potřebuje ten kožich a svaly něčím doplňovat = dostatek živočišných bílkovin a tuků, méně sacharidů.
Myslím, že živočišných bílkovin a tuků má dost, je krmený na 90 procent masem (vařeným a někdy i syrovým), z deseti procent pak granulemi. Pravidelně doplňujeme b komplex i b12, začala jsem mu dávat i biotin. Je pravdou, že je to takový přešlechtěný kousek, který má alergii na vajíčka už od malička, nic s lepkem také raději nedostává - alergie na maso u něj potvrzená nebyla.
Cushing je taky vyloucen?
A odpad ?
z ničeho nic opravdu nehubne
tělu něco chybí/neumí využít, proto si bere ze zásob
třeba slinivka
a tisíc dalších..
vyměňte rýži za brambory a řepu, např.
ale asi to chce nějakou diagnostiku radši.
Cushing také vyloučen, vyměšování také v pohodě. Já vím, že je starý, ale je pořád, až na tu srst a hubnutí, v dobré kondici - vidí, slyší, stále má o nás a okolí zájem (dokonce i o hárající fenu), ani na zadek nepadá (i když to samozřejmě není takové jako, když byl mladý). Uvidíme, co veterinář a další diagnostika. Snad na to přijdou.