Francouzský buldoček spp

Prodám Francouzského buldočka - CHS V. I. Puppy z nejlepší adresy Matka: Fa...
DohodouChtěla bych se zeptat, jaké jsou nejlepší granule pro francouzského buldočka. Naše fenečka má 3 měsíce a sní opravdu všechno. Zatím jsme zkoušeli carnilove a caninky přímo pro buldočky. Četla jsem si pár recenzí na tyto granule a obsahují hodně obilovin, ale jí moc chutnaly. Děkuji za tipy.
To je dost na vás. Co od granulí čekáte (obilniny, % masa,...) a jakou cenu. A samozřejmě jak pejskovi sednou. Pokud bude mít dobrou srst, stolici a bude celkově zdravá, tak je pak můžete nechat.
V granulích pro malé psy se moc nevyznám, takže s konkrétní značkou poradí jiní.
A určitě se najde spousta takových, co doporučí maso (já sama jím krmím a nemůžu si vynachválit), ale to je samozřejmě na vás
Uživatel s deaktivovaným účtem
Simpsons, Purizon...
Sledujte stav pejska, trávení - nadýmání, srst, ...
Určitě ne granule typu RC, ...
Naše buldočka dostává ráno trošku granulí (Purizon, Marp, Wolfsblut, Annamaet atd.) a večer maso (kachní krky, hovězí srdce, vepřová svalovina, drstky, ...). Buldočka má krásnou sametovou srst, neprdi, ve svém věku cca 10 let ujde několikrát týdně 10 km, v lete na celodenních výletech i přes 20 km.
Myslím, že víc dodávat nemusím. Ale správnou cestu si musí každý najít sám.
Jestli Vám vyhovjjí Carnilove, klidně jimi krmte dál, jsou naše a výborné. Naomy výše doporučuje také granule na vysoké úrovni. Na plemeni tolik nesejde. Já mám jen pozitivní skušenosti už sploustu let se značkami -First Mate-hypoalergení, Timber Wolf, Taste of Wilde, Essential foods. Vynikající jsou Krmiva z Britských ostrovů-Aatu(to se mi zdá předražené), ale vzhledem ke spotřebě Fr. Buldočka je to asi fuk.
Akéla, Eden-na jejich webu si múžete prohlédnout hodnoceni a srovnání mnoha značek. Špička je z Nového Zélandu-Ziwi Peak a K9Natural(neplést s průměrnou K9. Zajimavá jsou v troubě pečená-Carna4. Z USA-Canine Caviar, Canidae. Kanadská Acana, Orien. Pestré složení mají Italské-N&D. Vyjmenoval jsem krmiva v ČR. relativně dostupná a doporučoval bych spíše bezobylné varianty ať už jakékoli značky. A teď babo raď.