Bernský salašnický pes

Prodám Bernského salašnického psa - Nabízíme volnou fenečku z naší chovatel...
DohodouSamozřejmě bych se zeptala veta, ale dnes jsem je už nestihla, objevila jsem před chvílí a ráno odjíždíme i se psem na hory. Je to asi 2cm v průměru, vystouplé a spíš měkké trochu se to jakoby loupe. Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
může to být spoustu věcí, ale co to je, to se nedá určit přes fotku.
hlavně když nevím vůbec nic dalšího, ani věk psa, ani dobu růstu, prostě nic, nic. tohle nedá ani křišťálová koule.
ttevi
napsal(a):
Promiňte, spíš jsem myslela jestli někoho pejsek to také neměl a není tip co to muže být když se k dr.nejakou dobu nedostanem. Pes ma necelych 5let ale jak dlouho to roste nevím dnes jsem to objevila.
no, kožní tumory vypadají tak nějak všechny stejně.
povaha toho procesu se prostě nedá, za žádných okolností, poznat z fotografie.
jde o to, že kdyby to byl mladý pes, nejčastější je kožní psí histiocytom, který samovolně mizí, obvykle. ale u pětiletého psa tohle už odpadá. a může to být mastocytom, nebo různé histio-hnusy, na které trpí berňáci, nebo trichoepitheliom, který je naproti tomu nezhoubný, nebo určitě spoustu dalších věcí, které mě teď rychle nenapadají.
Já nechtěla věštit, ale nějaká bradavice to dle vzhledu není a mít u psa tohle, to bych se bála, že nic dobré to nevěští. Pokud můžu odpovědět za sebe: po Velikonocích. Tohle se musí vyříznout, poslat na histolku...dle mého názoru. Na mazání mastičkama to nevypadá..i když já je zrovna doporučuju často.