štěňátka německého ovčáka s PP

Prodám Německého ovčáka - nabízíme k zamluvení štěňátka německého ovčáka s...
16000 KčDobry den, prosim mate nekdo prehled. Kolik stoji transport 12tydenniho stenete z USA do CR? Je mi jasne, ze zalezi hodne i na dane letecke spolecnosti. Proto budu rada i za info jak se kterou let.spolecnosti jste meli zkusenost. Jinak stene poleti samotne. Diky za jakoukoliv informaci.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
Hanel
napsal(a):
Dobry den, prosim mate nekdo prehled. Kolik stoji transport 12tydenniho stenete z USA do CR? Je mi jasne, ze zalezi hodne i na dane letecke spolecnosti. Proto budu rada i za info jak se kterou let.spolecnosti jste meli zkusenost. Jinak stene poleti samotne. Diky za jakoukoliv informaci.
aktuální ceny nevím, ale před pár lety se cena letenky pro psa do USA, který letěl jako cargo pohybovala kolem 20 000Kc.
Hanel
napsal(a):
Na netu jsem prave taky nic moc nenasla. Stene predpokladam bude mit cca 8kg. Prepravku budu mit zapujcenou od chovatele. Takze mi jde ciste jen o tu letenku.
Tak jediný stoprocentní informace získáte u leteckých společností, které vám budou ochotny psa přepravit a co vím, i požadavky na přepravky se liší, takže ta vaše zadara nemusí vyhovovat. Cenu letenky bych určitě počítala 1000 dolarů a více.
Dekuji assil.
On to bude resit chovatel. Je to muj dobry pritel. Zatim to ma, ale vse jeste cas a ja jsem byla zvedava jak to momentalne s dopravou a cenou je a ho tim nechtela momentalne zatezovat.
Dasvo pokud stene leti z EU do USA tak by melo mit 4mesice. Vakcinace vztekliny probiha v 15tydnu plus cekaci doba 21dnu. V opacnem pripade z USA do EU je mozne zaslani stenete do 12tydne lepe i driv kdy vakcinace neni povinna, protoze stene je jeste chraneno protilatkami od matky.
Jinak cesky dopravce mi odpovedel ze by se cena mela pohybovat okolo 15tis. plus poplatky. Takze cca 20tis.