Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.4.2018 16:07
michal77

XXX.XXX.246.10

Zdravím, mám appenzellského salašnického psa, jsou mu 4 roky a zvažuji koupi appenzellské fenky- myslíte, že se snesou?

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.4.2018 16:17

michal77 napsal(a):
Zdravím, mám appenzellského salašnického psa, jsou mu 4 roky a zvažuji koupi appenzellské fenky- myslíte, že se snesou?

Normální pes se s fenou se snesou v pohodě.

14.4.2018 16:42
Andrýsek3

XXX.XXX.212.56

A jak to máme přesně vědět? Vy svého psa znáte přeci nejlépe

14.4.2018 16:47
Forester

XXX.XXX.42.201

michal77 napsal(a):

Zdravím Michale. Já také myslím, že pes s fenou ve většině případů v pohodě vycházejí. Mě tohle plemeno do budoucna zajímá, mohl byste mi prosím předat néjaké své osobní vjemy?Vím, že na netu se dá lecos najít, ale ať to máme z první ruky. Stačí krátce. Děkuji.

15.4.2018 08:04
scylla

XXX.XXX.150.32

Forester napsal(a):
Zdravím Michale. Já také myslím, že pes s fenou ve většině případů v pohodě vycházejí. Mě tohle plemeno do budoucna zajímá, mohl byste mi prosím předat néjaké své osobní vjemy?Vím, že na netu se dá lecos najít, ale ať to máme z první ruky. Stačí krátce. Děkuji.

Pokud chcete informace o tomto plemenu, obra´tte se na poradkyni chovu a chovatelku Lenku Schönbeckovu.

15.4.2018 10:46
Forester

XXX.XXX.42.201

scylla napsal(a):
Pokud chcete informace o tomto plemenu, obra´tte se na poradkyni chovu a chovatelku Lenku Schönbeckovu.

Napsal sem své přání. Až budu chtít informace z chov. klubu tak tak učiním... Nejsem úplné jelito

15.4.2018 11:16
scylla

XXX.XXX.150.32

Forester napsal(a):
Napsal sem své přání. Až budu chtít informace z chov. klubu tak tak učiním... Nejsem úplné jelito

Proč tak vztahovačně?

15.4.2018 22:25
LájošM

XXX.XXX.14.251

Proč by se pes, smečkové zvíře, neměl snést s opačným pohlavím stejného plemene?

15.4.2018 22:36

Protože někteří psi jsou ( výchovou ? ) magoři. Kdysi mně fenu středního plemene prokousl NO, když si ho vůbec nevšímala. Slušně počkala až přejde ( procházel s majitelem mezi ní a mnou ),
když prošel a ona zamířila ke mně, otočil se, vrátil a prokousnul jí nohu a záda.
A taky mi fena ( shodou okolností NO ) prokousla středního psa - dědka. Tam to byla naše blbost.
Feny si nevšímal, ale psi, které ona měla už tou dobou za své poddané ho běželi přivítat, protože se dlouho znali. A fena skočila a prokousla mu plec a krk. Tu fenu jsme znali taky, jen jsme netušili, že z ní vyrostla taková dominantní "potvora".

16.4.2018 06:33

LájošM napsal(a):
Proč by se pes, smečkové zvíře, neměl snést s opačným pohlavím stejného plemene?

protože nejsou všechna plemena "smečková"...
protože 1+1 pes smečka NEjsou...
protože psi jsou různých nátur a nervových soustav...

předpoklad, že se snese pes a fena je samozřejmě velký a být zadavatelem, tak bych se toho nebála (ona to je stejně otázka na skleněnou kouli... ). Jenom musí vědět, že je to taky na něm - jak své psy povede, a že mohou nastat konflikty, tak být připraven je řešit...a že fena hárá

16.4.2018 08:37
pan Brouček

XXX.XXX.79.12

Forester napsal(a):

16.4.2018 08:49
LájošM

XXX.XXX.14.251

Zadavatel nepíše, že by měl psa magora. To by asi neuvažoval o žádném dalším psovi.

Michale, seznamte psy někde mimo teritorium vašeho prvního apíka. Však pak uvidíte, jak se budou chovat. Tady z toho dělají vědu, ale pokud nemáte doma psího psychopata, bude vše v pořádku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík