Orijen Puppy vs Taste of the Wild Puppy

Zlatý retrívr
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.4.2018 18:06
nimbuuss

XXX.XXX.254.53

Dobrý den,

krmili jsme naše 6 měsíční štěně od začátku Acanou Puppy Large Breed, ale nyní mu přestalo chutnat, respektive máme podezření, že nový pytel měl nějaký problém a vždy nenasytnému šteněti najednóu přešla chuť k jídlu Samozřejmě u veterináře jsme byli, máme i antibiotika, hodně pšiká atd. Rozhodli jsme se tedy porozhlédnout po jiné variantě, nyní váháme mezi Taste of the Wild Puppy či Orijen Puppy.

Máte prosím někdo zkušenost s výše uvedeným krmením? Popřípadě jakou? A co si myslíte o tom kýchaní a nechuti k jídlu (jakmile v misce cítil granule Acana nedotkl se toho, pokud mu dáme rýži s masem, zase nemá dost)

Díky moc za Vaše postřehy a názory!

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.4.2018 18:32

Může si pamatovat, že nějaké jídlo bylo zlé. Já tomu věřím smajlík
Acana puppy a Orijen puppy jsou stejné, Taste se liší akorát jen v trošce brambor. Sedět asi budou.
Má hlad ? Co odpad ? Zkusili jste i jinou přílohu než rýži ?

16.4.2018 18:46
nimbuuss

XXX.XXX.254.53

Děkuji za reakci. Nevíme jistě, zda granule jsou špatné. Jen je to jedna z možností. Akorát jsme totiž v tom týdnu, kdy onemocněl otevřeli nový 17Kg balík. Začali jsme na něm pozorovat hodně pšikání, nebyl tak aktivní a strácel postupně chuť k jídlu (i pamlskům). Byli jsme u veta a nasadili nám antibiotika a dali a řekli, ať mu místo granulí zkusíme udělat rýži s kuřecím masem, a pozorovat zda se chuť opět zvýší. Rýži snědl a druhý den jsme mu opět dali Acanu, během pár vtěřin ji měl snězenou, jako za "starých" časů. Mysleli jsme, že tedy antibiotika zabrala a zlepšuje se. Vypadal i mnohem více aktivní. Jenže poté další dávku Acany vůbec nesnědl a jen čuchnul a šel pryč. Takže jsme nabyli podezření, že je něco špatně s tímto pytlem. Koupili jsme Taste of the Wild puppy a smíchali s rýží a již třetí dávku v mžiku snědl. Odpad má normální, na hladu nabíra do jeho standardu (tedy stav neustáleho hladu ) a jinou přílohu jsme zatím nezkoušeli.

16.4.2018 18:59

aha smajlík smajlík
Tak prostě chce maso.
Je to chytrý pes !

Granule nepotřebuje, fakt. Nebo dojíst, no.
A pak - dáte masa asi tak jako 5 procent současné váhy psa. A trochu rýže.
Protože, nemůže bez ní žít smajlík

16.4.2018 19:48
Forester

XXX.XXX.42.201

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
aha smajlík smajlík
Tak prostě chce maso.
Je to chytrý pes !

Granule nepotřebuje, fakt. Nebo dojíst, no.
A pak - dáte masa asi tak jako 5 procent současné váhy psa. A trochu rýže.
Protože, nemůže bez ní žít smajlík

Dobrý večer. Já mám s Taste jen pozitivní zkušenosti. Krmím s tím asi 7let. Nejvíc chutná Bizon(prérie).Acana a Orien jsou kvalitní krmiva. Osobní zkušenost bohužel nemám. Pesan mi nad nimi ohrnuje čumec

Přidejte reakci

Přidat smajlík