Jaké jméno? Caramel x Argo x Lump nebo jiné?

Anglický kokršpaněl
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.5.2018 22:29
MilujuFerka

XXX.XXX.44.167

Jaké jméno pro štěně anglického kokra čoko barva? Poraďte Prosím.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.5.2018 22:47

MilujuFerka napsal(a):

..a jaké bude mít zapsané v PP od chovatele?

7.5.2018 08:28
Nikola 3333

XXX.XXX.126.123

Já bych vybrala podle plánu do budoucna
Jde o to jestli ho budete mit jako lpveckeho psa nebo pes co se vali na gauci nebo tak.

7.5.2018 08:35

MilujuFerka napsal(a):

A já bych dala Karla, nějak jsem nenašla zalíbení v podivných psích jménech, to už radši Alíka než Caramela.

Já jsem vždy složitě vymýšlela jméno dopředu a nakonec maj děti i zvířata jména úplně jiná, prostě mě při pohledu na tvorečka osvítilo a došlo mi, že vybrané jméno se k nim vůbec nehodí, že ten tvoreček je jasný Pepa.

Neregistrovaný uživatel

7.5.2018 09:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A já bych dala Karla, nějak jsem nenašla zalíbení v podivných psích jménech, to už radši Alíka než Caramela.

Já jsem vždy složitě vymýšlela jméno dopředu a nakonec maj děti i zvířata jména úplně jiná, prostě mě při pohledu na tvorečka osvítilo a došlo mi, že vybrané jméno se k nim vůbec nehodí, že ten tvoreček je jasný Pepa.

Já dávám štěňatům hezká jména, která je (a můj chov) budou reprezentovat, a vysloví je i cizinec, ale jinak mají domácí jména úplně jiná, která tak nějak vyplynula ze situace (Stoupa, Panda, Myš, Méďa atd.).

7.5.2018 09:26
Markéta80

XXX.XXX.176.2

a co má v PP? Já jsme si vždy řekla že třeba jméno nechám a vždy jsme musela přejmenovat . A ted u nejmenší co budeme mít dcera vymyslela jméno už někdy v únoru, jsme jí říkala že se pro nás štěně ještě nenarodilo a prý to nevadí ale jméno už máme a stejně jméno co má v PP bych nenechala Bud bych se snažila aby to bylo podobné co má v průkazu nebo si vybrat víc jmen a nějaké vybrat klidně až na místě

7.5.2018 13:05

Já bych to nechala na štěněti...ono někdy člověk míní a pánbůh - štěně mění...vymyslíte supr čupr jméno...popř. máte originální jméno v PP a stejně pak pejskovi začnete říkat jinak...
Takže za mě je to tak nějak jedno...ještě se mi nestalo, abych psovi říkala jeho "pravým" jménem...max když jsem naštvaná...to potom Sáru oslovuji SÁRO! a ne Žerynko, Jacka oslovuji JACKU! a ne Mimíšku...chrta jsem oslovila LUMBO! a ne Pupalko...takže asi tak

7.5.2018 14:49
Beica

XXX.XXX.137.124

Já jsem si pro feňuli jméno vymyslela ještě dávno před jejím narozením spolu s dalšími jmény (měli jsme jich s přítelem asi 15)... No a když se ta naše mrňa narodila, tak chovatelka psala, že máme na výběr z vícero jmen do PP a jedno z nich Byla právě Destiny. No tak a bylo jasno. prostě osudová učitelka moje je to. A stejně jí doma kromě oficiálního jména (které jí zůstalo beze změn) láskyplně říkáme "Čůzo, Pocem, DeeDee anebo Tysv*něčerná"

8.5.2018 22:32
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Čoko barva? Tak proc mu neříkat Čoko?

8.5.2018 22:40

Lexaurin napsal(a):
Čoko barva? Tak proc mu neříkat Čoko?

Kdyby se naše čuba jmenovala podle barvy kožichu tak ji říkáme Plíseň/Plesnivko

8.5.2018 22:42

Čoko se blbě volá, když se ten lump zrovna láduje hovnem.

Nejlepší jsou jména, co člověk může dobře zařvat v krizových situacích. Krátká, úderná, pomáhá písmeno R.

Při mazlení nebo jen tak člověk stejně říká psovi různě.

9.5.2018 03:44
888

XXX.XXX.25.25

Vaše starosti na mou hlavu.

9.5.2018 10:13
Estrella

XXX.XXX.117.145

Osobně se mi moc líbí ten Argo, jak píšete. I my máme fenku na A - Angie.. ale samozřejmě je to spíš Pusinka, Prdelka, Miláček a občas Potvora.. :D jinak pro kluka jsem vždycky chtěla Archieho (Archibalda), tak snad se někdy dočkám.

9.5.2018 13:11
evis

XXX.XXX.74.184

My jsme si nechali papírové jméno Quimm, zvykli jsme si, ale ostatní mu říkají Kime a děti Kmíne :-D.

9.5.2018 18:29
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Naše sousedka která vypadala jako pometlo nebo bývala bordelmama, měla pudlika, který vypadal také jako pometlo ajmenoval se Sex. Věcně ji utíkal a ona bezmála po sídlišti a volala :”Sexiiiii, Sexiiiiiiiiiiii, Sexiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

9.5.2018 18:30
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Lexaurin napsal(a):
Naše sousedka která vypadala jako pometlo nebo bývala bordelmama, měla pudlika, který vypadal také jako pometlo ajmenoval se Sex. Věcně ji utíkal a ona bezmála po sídlišti a volala :”Sexiiiii, Sexiiiiiiiiiiii, Sexiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Běhala, ne bezmála

13.5.2018 22:22
MilujuFerka

XXX.XXX.45.29

V PP má Leopold van Cook. A takto se mi na psíka volat nechce.

13.5.2018 22:36
noemi

XXX.XXX.64.236

MilujuFerka napsal(a):

Leopold, cili Polda, zkracene Poly...a je to smajlík

14.5.2018 16:18
Enter

XXX.XXX.158.148

Když jsme se jeli podívat na štěnda borderek, manžel ajťák prohlásil, že by rád, aby se k nám pejsek hodil (vzhledem i jménem). Ze srandy říkal, že by se mohl jmenovat třeba Youtube. Málem mě šlehlo, když jsme vybrali štěndo a chovatelka nám oznámila, že se jmenuje Enter . Manžel nadšen, jméno psíkovi zůstalo

14.5.2018 16:37

MilujuFerka napsal(a):

Od syna tchánovci mají zlaťáka Leopolda a říkají mu Leo smajlík

15.5.2018 18:01
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Co Cooki. (Kukiiiii)?

15.5.2018 18:08
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Moje jedna fenka se jmenuje Bia ma byi. Je to tibeťanda a v překladu to znamena letajici veverka, poletucha. Musim rici, ze to na ni proste sedi. Lita porad a umi lezt i po stromech. . No a rikam ji hlavne Bibi, Bublino... Proste menit jsem nechtela.

17.5.2018 09:38
MartinaPol

XXX.XXX.187.123

Z vysehat uvedenych jednoznacne Argo. Trislabicna jmena.jsou ve vypjatych situacich zbytecne dlouha (Karamela), 's Lumpem.se.muze snadno stat, ze vam volani venku, kdyz nebude chtit poslechnout, pres cele sidliste/vesnici bude trapne. Takze za me Argo - zvucne, kratke, uderne, snadno vyslovitelne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík