ANGLICKÝ KOKRSPANEL

Prodám Anglického kokršpaněla - CejskaH. ST. nabízí štěnátka s PP zlatá, ho...
22000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
MilujuFerka
napsal(a):
Jaké jméno pro štěně anglického kokra čoko barva? Poraďte Prosím.
..a jaké bude mít zapsané v PP od chovatele?
Uživatel s deaktivovaným účtem
MilujuFerka
napsal(a):
Jaké jméno pro štěně anglického kokra čoko barva? Poraďte Prosím.
A já bych dala Karla, nějak jsem nenašla zalíbení v podivných psích jménech, to už radši Alíka než Caramela.
Já jsem vždy složitě vymýšlela jméno dopředu a nakonec maj děti i zvířata jména úplně jiná, prostě mě při pohledu na tvorečka osvítilo a došlo mi, že vybrané jméno se k nim vůbec nehodí, že ten tvoreček je jasný Pepa.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
napsal(a):
A já bych dala Karla, nějak jsem nenašla zalíbení v podivných psích jménech, to už radši Alíka než Caramela.
Já jsem vždy složitě vymýšlela jméno dopředu a nakonec maj děti i zvířata jména úplně jiná, prostě mě při pohledu na tvorečka osvítilo a došlo mi, že vybrané jméno se k nim vůbec nehodí, že ten tvoreček je jasný Pepa.
Já dávám štěňatům hezká jména, která je (a můj chov) budou reprezentovat, a vysloví je i cizinec, ale jinak mají domácí jména úplně jiná, která tak nějak vyplynula ze situace (Stoupa, Panda, Myš, Méďa atd.).
a co má v PP? Já jsme si vždy řekla že třeba jméno nechám a vždy jsme musela přejmenovat . A ted u nejmenší co budeme mít dcera vymyslela jméno už někdy v únoru, jsme jí říkala že se pro nás štěně ještě nenarodilo a prý to nevadí ale jméno už máme a stejně jméno co má v PP bych nenechala Bud bych se snažila aby to bylo podobné co má v průkazu nebo si vybrat víc jmen a nějaké vybrat klidně až na místě
Já bych to nechala na štěněti...ono někdy člověk míní a pánbůh - štěně mění...vymyslíte supr čupr jméno...popř. máte originální jméno v PP a stejně pak pejskovi začnete říkat jinak...
Takže za mě je to tak nějak jedno...ještě se mi nestalo, abych psovi říkala jeho "pravým" jménem...max když jsem naštvaná...to potom Sáru oslovuji SÁRO! a ne Žerynko, Jacka oslovuji JACKU! a ne Mimíšku...chrta jsem oslovila LUMBO! a ne Pupalko...takže asi tak
Já jsem si pro feňuli jméno vymyslela ještě dávno před jejím narozením spolu s dalšími jmény (měli jsme jich s přítelem asi 15)... No a když se ta naše mrňa narodila, tak chovatelka psala, že máme na výběr z vícero jmen do PP a jedno z nich Byla právě Destiny. No tak a bylo jasno. prostě osudová učitelka moje je to. A stejně jí doma kromě oficiálního jména (které jí zůstalo beze změn) láskyplně říkáme "Čůzo, Pocem, DeeDee anebo Tysv*něčerná"
Lexaurin
napsal(a):
Čoko barva? Tak proc mu neříkat Čoko?
Kdyby se naše čuba jmenovala podle barvy kožichu tak ji říkáme Plíseň/Plesnivko
Čoko se blbě volá, když se ten lump zrovna láduje hovnem.
Nejlepší jsou jména, co člověk může dobře zařvat v krizových situacích. Krátká, úderná, pomáhá písmeno R.
Při mazlení nebo jen tak člověk stejně říká psovi různě.
Když jsme se jeli podívat na štěnda borderek, manžel ajťák prohlásil, že by rád, aby se k nám pejsek hodil (vzhledem i jménem). Ze srandy říkal, že by se mohl jmenovat třeba Youtube. Málem mě šlehlo, když jsme vybrali štěndo a chovatelka nám oznámila, že se jmenuje Enter . Manžel nadšen, jméno psíkovi zůstalo
MilujuFerka
napsal(a):
V PP má Leopold van Cook. A takto se mi na psíka volat nechce.
Od syna tchánovci mají zlaťáka Leopolda a říkají mu Leo
Z vysehat uvedenych jednoznacne Argo. Trislabicna jmena.jsou ve vypjatych situacich zbytecne dlouha (Karamela), 's Lumpem.se.muze snadno stat, ze vam volani venku, kdyz nebude chtit poslechnout, pres cele sidliste/vesnici bude trapne. Takze za me Argo - zvucne, kratke, uderne, snadno vyslovitelne.