Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.5.2018 14:22
fixtr

XXX.XXX.51.20

Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat od kdy může štěně do vody? Nemyslím koupání šamponem, ale třeba do potoka nebo ho nějak zchladit nebo tak něco.Všude čtu že až od roku nebo půl roku. Mam bígla 3 měsíce, začíná léto a už teď při horkých dnech nechce chodit ani na procházky a jenom vyhledává stín.(pak sním doma není k vydržení) Prosím normální odpovědi, jenom se ptám

29.5.2018 14:23
fixtr

XXX.XXX.51.20

oprava: má 3 měsíce.

29.5.2018 15:25
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

fixtr napsal(a):
oprava: má 3 měsíce.

Záleží na tom kdy tam vleze. Nebraňte mu, ani ho nenuťte. zkuste ho pomalu na něco nalákat, nejlépe na sebe. Najděte si místo, s pozvolným vstupem, bez kamenů.

Neregistrovaný uživatel

29.5.2018 16:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

fixtr napsal(a):
Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat od kdy může štěně do vody? Nemyslím koupání šamponem, ale třeba do potoka nebo ho nějak zchladit nebo tak něco.Všude čtu že až od roku nebo půl roku. Mam bígla 3 měsíce, začíná léto a už teď při horkých dnech nechce chodit ani na procházky a jenom vyhledává stín.(pak sním doma není k vydržení) Prosím normální odpovědi, jenom se ptám

Naše štěňata už lezla do potoka od 2 měsíců, ve 4 měs. už běžně plavali v přehradě, a žádný následky to na nich nezanechalo. Jediný na co si dat pozor je, aby se pak štěně nenachladilo.

30.5.2018 08:17
polárka.15

XXX.XXX.45.253

Pokud má tendence do vody jít, ať si klidně jde, já se taky brouzdala ve vodě se všema psama, když byly štěňata... já měla vodu sotva pod kotníky, oni lítali kolem mně spokojení, ale pokud nechce, nenuťte, on na to přijde sám, postupně

30.5.2018 09:09
fixtr

XXX.XXX.51.20

Děkuji za rady, právě že by určitě neváhal a šel.

4.6.2018 13:54
Dana L.

XXX.XXX.53.205

Mám tříměsíčního pejska Borderkolie Jak vidí vodu je k neudržení. Jen dávám pozor na uši, jinak se koupe i plave.

4.6.2018 15:43
Atheira

XXX.XXX.50.119

Dana L. napsal(a):
Mám tříměsíčního pejska Borderkolie Jak vidí vodu je k neudržení. Jen dávám pozor na uši, jinak se koupe i plave.

Můžu mít otázku, jak se vám daří dávat pozor na uši? Já si ze začátku taky myslela, že bych to asi jako měla nějak hlídat... Ale moje fena do vody skáče, musí být hluboká, jinak by si klidně i zlámala nohy. No a když skočí do vody ze správný výšky, prostě se po doskoku na moment potopí a vyplave...
Říkám si, že kdyby měla mít nějaké problémy s ušima, už by asi byly. A kdyby se náhodou nějaké objevily, budu to řešit, až to bude na místě, ale zakazovat jí vodu kvůli tomu nebudu. A hlídat... No, to fakt netuším jak.

4.6.2018 15:51
Dana L.

XXX.XXX.57.74

Můj pejsek chodí buď do potoka kde stačí a lehá si do vody, nebo do rybníka s pozvolným vstupem. Do vody neskáče.
Jestli váš pejsek problémy nemá, nemá význam jí v tomhle vedru trápit bez vody.

Neregistrovaný uživatel

4.6.2018 16:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Atheira napsal(a):
Můžu mít otázku, jak se vám daří dávat pozor na uši? Já si ze začátku taky myslela, že bych to asi jako měla nějak hlídat... Ale moje fena do vody skáče, musí být hluboká, jinak by si klidně i zlámala nohy. No a když skočí do vody ze správný výšky, prostě se po doskoku na moment potopí a vyplave...
Říkám si, že kdyby měla mít nějaké problémy s ušima, už by asi byly. A kdyby se náhodou nějaké objevily, budu to řešit, až to bude na místě, ale zakazovat jí vodu kvůli tomu nebudu. A hlídat... No, to fakt netuším jak.

Moji psi taky skáčou do vody "bomby", a nikdy jsme problém s ušima neměli. Je teda fakt, že všichni mají/měli vztyčené uši, které dobře větrají, takze u klapouchýho psa bych asi pak raději uši otočila, a nechala uschnout

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.6.2018 19:31
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ta moje skáče do vody taky jako raketa, s ušima žádné problémy nemá, občas je vytřu kosmetickým tamponem, ale to až po příchodu domů. Vodu miluje, zakazovat by mě nenapadlo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík