Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.6.2018 18:01
te.peckova

XXX.XXX.36.224

Ahoj,
nevíte o někom, kdo vyrábí kotce v okolí Příbrami? Koukala jsem na internetu, ale všechno je strašně daleko. A doplácet dopravu až odněkud z Moravy se mi moc nechce...
Předem díky za odpovědi.

2.6.2018 02:22
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

na sbazar jsou kotce v Řitce- tj.35 km z Příbrami.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.6.2018 11:11

Kupovala jsem kotec od výrobce někde od Prachatic, doprava včetně montáže byla zdarma dokonce až na Moravu, kotec opravdu hezký, dřevěný, kvalitní, cenově dokonce pod průměrem. Inzerát jsem našla na Hyperinzerci. Odkaz sem dát nemůžu, jestli máte zájem, pošlu do SZ zpráv. Domluva ohledně rozměrů či boudy je samozřejmě možná, já mám kotec relativně malý, protože slouží jen na nouzové zavření psa.

3.6.2018 18:28

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kupovala jsem kotec od výrobce někde od Prachatic, doprava včetně montáže byla zdarma dokonce až na Moravu, kotec opravdu hezký, dřevěný, kvalitní, cenově dokonce pod průměrem. Inzerát jsem našla na Hyperinzerci. Odkaz sem dát nemůžu, jestli máte zájem, pošlu do SZ zpráv. Domluva ohledně rozměrů či boudy je samozřejmě možná, já mám kotec relativně malý, protože slouží jen na nouzové zavření psa.

Můžete mně poslat odkaz do SZ.Vypadá pěkně.

4.6.2018 02:11
keissa

XXX.XXX.155.174

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

No nevím jak kvalita..ale četla jsem několik recenzí jak na tyto kotce tak na boudu od tohoto výrobce a kvalitu tam moc neopěvovaly...

Přidejte reakci

Přidat smajlík