Z Essentialu na jine-za studena lisované granule?

Bulteriér
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2018 15:15
VilaAmalka

XXX.XXX.107.54

Dobrý den, již delší dobu krmíme Essential. Ten náš pakoš je poslední dobou nejaky celý zarudly, škrábe se. Nemůžu rict, že má vyloženě nějakou alergii nebo veliký kožní problém, ale přestává se mi to líbit. A tak uvažuji mimo jiné io změně na granule které budou mít ve svém složení méně složek. Krmíme i masem a je možné, že se s takovými obtížemi k barfu dopracujeme. Zaujal mne pojem "granule lisované za studena" ale ať koukám jak koukám nemůžu najít nic z čeho bych měla dobrý pocit. Tak se ráda nechám poucit.
Existuj na trhu dobre granule tohoto typu, které by obsahovaly hodně masa a nejlépe žádné obiloviny (kdyžtak rýži)? Pokud ne, doporučte prosím jiné klasické granule které nemají tak nabouchane složení a tím spoustu potencionálních alergenů. Dekuju

11.6.2018 15:48
burunduk

XXX.XXX.202.146

Co toto:
https://www.granule.cz/Granule/Wolfsblut-Range-Lamb-Puppy-15-kg

Nebo Wolfsblut black bird.
Jednoduchý složení oboje.
Za stud. lisované nejsou teda ale.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.6.2018 16:07
Uživatel s deaktivovaným účtem

drbání přichází a odchází s věkem (hormony), ročním obdobím, hnojením luk a polí
kvetoucí kdovíco a posekaná tráva, demodex, dravčík
štítná žláza to také umí
kdyby nerudl jen obličej, může to způsobit i hárající fena v okolí
mívali jsme též po skočení do žabince, po běhání po posečené louce, i horko stačilo a pes celý rudý
samozřejmě hned viním jídlo, ale jak pes dospěl, všecko se srovnalo

lisované granule monoproteinové asi ani nejsou, koukněte na Lukullus, Real nature a Black canyon
granule musí mít jeden druh masa a jeho tuk, jinak to nemá smysl
Wolfsblut má takových několik, s koninou se možná tento pes ještě nesetkal, klokana mají, a je lepší brambora než rýže
může vadit vejce, to se přes granule prostě nedozvíte, protein dělá ten problém a je i v rýži
směr k syrovému je jistota

zkuste nechodit na přímé pálící slunce, kouknout na štítnou žlázu, dát králíka s brambory, nechodit na pole a posekanou louku, nelézt do divné vody... vet udělá stěr, seškrab, třeba se jen trošku přemnožila nějaká bakterie, měli jsme též z vody.. už mám poučení, že atb fakt netřeba..
tak až dojdete domů, pokaždé umýt čistou vodou - břicho, nohy, tlamu
a pak se uvidí

ptejte se prodejců, jaká je expirace granulí, to jen tak jako PS, ale dost se mi nelíbí, že mi pytel za dva tisíce pošlou s exp. za měsíc, dva, tam už může být roztočů..

Přidejte reakci

Přidat smajlík