Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.6.2018 09:55
marcelaamax

XXX.XXX.141.102

Zdravím,

mám třílétého psa a už celkem dlouho krmíme BC enduarence. Vždy bez problémů, má krásnou srst, tuhé bobky a prospívá. Ale poslední dobou mi začal docela dost prdět, a jelikož ho mám doma, tak je to někdy fakt síla . Teď přes léto se chodíme hodně koupat, jak se napije vody v rybníce tak má vždycky průjem potom a tak si nejsem jistá, jestli i tohle není spojené s tou vodou, co myslíte? Když do nedávna to bylo v pohopdě.

20.6.2018 16:30
Forester

XXX.XXX.50.194

Jó to voda z rybníka dělává, zvláště za teplělého počasí.Napájejte pejska z bezpečného zdroje..

20.6.2018 19:37
marcelaamax

XXX.XXX.199.114

Forester napsal(a):
Jó to voda z rybníka dělává, zvláště za teplělého počasí.Napájejte pejska z bezpečného zdroje..

Já ho tím nenapájím schválně, on se napijje sám jak plave s aportem v hubě. Jinak teda v tomhle směru nejsem úplně tip top a nesilim, když se mi pes napije z kaluže - v přírodě, na louce atd...Ale nikdy teda takhle neprdel . Ani ten prujem po koupání neřeším, to bych mu musela zatrhnout vodu úplně a to je nesmysl. Jinak nemyslím, že by za voda byla až tak špatná smajlík

27.6.2018 14:37
Estrella

XXX.XXX.64.14

Jojo, to bude tou vodou bych řekla, máme to s Angie stejně.. v létě se chodíme hodně koupat a občasnýmu loknutí prostě neunikneme, takže pak občas průjmik a prdiky taky míváme. :D.

28.6.2018 11:46
Luciandthewolf

XXX.XXX.10.197

Krmím uplně stejnými granulemi a mám teď stejný problém..začala strašně prdět poslední dobou. A to i teď, když se nechodíme koupat, protože je hnusně, nehledě na to, že se začala drbat.

3.7.2018 16:19
marcelaamax

XXX.XXX.141.102

Luciandthewolf napsal(a):
Krmím uplně stejnými granulemi a mám teď stejný problém..začala strašně prdět poslední dobou. A to i teď, když se nechodíme koupat, protože je hnusně, nehledě na to, že se začala drbat.

Aha, tak že by nějak změnili složení? . No já začínám koukat po jiných granulích, chci to aspoň zkusit, a docela se mi líbí ty za studena lisované, tak možná nějaké zkusím. I když je to celkem škoda, protože jinak na těch brit care krásně prospívá, má fakt nádhernou lesklou srst, že se mě každý ptá čím krmím. Ale jako ten smrad to se fakt nedá

18.7.2018 15:53
Estrella

XXX.XXX.218.33

Myslíte? já teda žádnou změnu nezaznamenala a krmím stejnými, pořád bez problému.. a nezkoušela jste jiné od Britu? Třeba jí v těhlech konkrétních začalo něco vadit :).

21.7.2018 18:06
marcelaamax

XXX.XXX.141.102

Estrella napsal(a):
Myslíte? já teda žádnou změnu nezaznamenala a krmím stejnými, pořád bez problému.. a nezkoušela jste jiné od Britu? Třeba jí v těhlech konkrétních začalo něco vadit :).

No, asi to opravdu nebylo vodou, ale granulemi, nevím tedy, že tak najednou. Ale zkusili jsme jiné granule, už máme druhý pytel a v pohodě, vůbec neprdí

Přidejte reakci

Přidat smajlík