Zlatý retriever šteniatka s PP

Prodám Zlatého retrívra - Chovateľská stanica,,Diamond in the heart,, ponúk...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
Delfina30
napsal(a):
Dobrý den, prosím dá se přírodní cestou oddálit hárání feny?Né chemie, né injekce.Jen mě zajímá, zda někdo zkoušel.Nebo homeopatie.Prostě, aby to nijak fenu zdravotně nenarušilo.Zda má někdo zkušenosti.Děkuji hezký den.
nedá. hárání není nemoc.
inusanka
napsal(a):
Prostě, aby to nijak fenu zdravotně nenarušilo...
já bych si s tím nehrála. Ono stačí, co si holky zvládnou samy - naše mladá začla v osmi letech hárat po čtyřech měsících, spouštěčem bylo těhotenství naší dcery, její milované.
To je zajímavé, jak to berou pesani.I těhotenství člena rodiny je může rozhodit.Určitě to nechám na přírodě, jen mě zajímá zda někdo něco zkusil, nikdy bych nedala nic, co by feně uškodilo.Otázka je, zda i přírodní věci by neuškodily.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Delfina30
napsal(a):
To je zajímavé, jak to berou pesani.I těhotenství člena rodiny je může rozhodit.Určitě to nechám na přírodě, jen mě zajímá zda někdo něco zkusil, nikdy bych nedala nic, co by feně uškodilo.Otázka je, zda i přírodní věci by neuškodily.
Potřebujete to kvůli výstavě?
napsal(a):
Potřebujete to kvůli výstavě?
Ano, i když vůbec nevím kdy hárání příjde.Hárala úplně poprvé 17.12.takže vůbec nevím, kdy čekat druhé, prostě to příjde a budem doma, výstavy, nevýstavy.Ale zajímalo mě, zda něco existuje přírodního.Kvůli výstavě bych určitě holčičku mojí neohrozila.
Delfina30
napsal(a):
Ano, i když vůbec nevím kdy hárání příjde.Hárala úplně poprvé 17.12.takže vůbec nevím, kdy čekat druhé, prostě to příjde a budem doma, výstavy, nevýstavy.Ale zajímalo mě, zda něco existuje přírodního.Kvůli výstavě bych určitě holčičku mojí neohrozila.
To se nedá vůbec odhadnout. Moje hárala poprvé loni na začátku října, podruhé letos v květnu. Uvidíte, třeba vám to vyjde a stihnete to.