BO Malinois s PP

Prodám Belgického ovčáka Malinoise - Jsem BO Malinois s PP, mé jméno j...
Dohodou
Dobrý den,
mám křížence belgického ovčáka je mu 7 let jediný zdravotní problém který nás dluhodobě trápí je vznik zubního kamene.
Dnes jako každý den jsem psa vypustila na zahrádku a mezi tím jsem uklízela chodbu v baráku která vede hned na zahrádku a v tom najednou jsem slyšela jak okolo prochází psi a vždy si takhle hlídá své území tím že štěká a dává najevo že je doma jen dnes nevím zda blbě došlápl nebo so jiného by se mohlo stát také lidi jsou dosti škodolibí ale přes náš plot by se jen tak nedostali ale pejsek i extrémě zaknučel okamžitě jsem vylítla na zahrádku pejsek mi běžel naproti přitom knoural a kulkal na zadní levou packu pochvíli co se ho donutila aby si lehnul a nic nedělal přestal knourat zničeho nic co já jsem obvolávala všechny které jsem mohla se začal zvedat a odcházet ode mě pryč kam jinam ještě nechodil snažil se packu stále protahovat a rozchodit to sám neposlouchal me co se týkalo aby si sedl nebo lehl pokračovala jsem tim že jsem mu prohmatala celou nohu až k pánvi našla jsem bouli v tříslech nohu krčí chodí po špičce a koleno mu směuje směrem do vnitř ale nekulhá a už ani neknučí... běhá chodí sedá lehá si všechno ale při prohmatání se vždy rozklepe a jen urychleně dýchá a teplý čumák taky nemá nevíte co s tím prosím děkuji za rady
Uživatel s deaktivovaným účtem
mám takový hloupý nápad, co ho tak vzít a zajet s ním k veterináři?
0612
napsal(a):
jo nemyslete si obvolali jsme všechny veteriny a pohotovosti v okolí i z dalších míst všude zavřeno nebo hlasové stránky dovolala jsem se jen 2 veterinářům a každý mi řekl něco jiného ale že ted večer neslouží...
Jó, zlatej Herriot... ten by pomohl... /aspoň podle knížek/
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
0612
napsal(a):
jo nemyslete si obvolali jsme všechny veteriny a pohotovosti v okolí i z dalších míst všude zavřeno nebo hlasové stránky dovolala jsem se jen 2 veterinářům a každý mi řekl něco jiného ale že ted večer neslouží...
A už jste byli na veterině, nebo dneska taky nikdo nemá čas... ?!
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
0612
napsal(a):
pejsek je v pořádku hned ráno jsme byly na veterine je to natažený sval pejsek dostal injekci na bolest a týden klidový režim