Stafordšírský bulteriér s PP

Prodám Stafordšírského bulteriéra - Hledáme nový milující domov pro našeho...
11999 Kč
Dobrý den,
měla bych dotaz. Bohužel, byla jsem na návštěvě a slyšela jsem psa mlaskat, olizovat se. Šla jsem za ním, otevřela mu pusu a na zadním zubu měl přilepený kousíček jedu na krysy. Okamžitě jsem mu dala hořčici, vyzvracel se zhruba do 15-20 minut. Je to moje první zkušenost, proto se tedy ptám.. Četla jsem že stačí, když se pejsek vyzvrací. Žádné další granule nevyzvracel, pouze vodu a pěnu.
Myslíte že nemusím plašit? Od doby co mlaskal uběhlo asi 20 vteřin, tím pádem by ani moc těch granulí sežrat nemohl, max tu jednu, dvě,.. Samozřejmě mám strach, ale k vetovi se nedostanu dřív jak za dvě hodiny. Myslíte tedy, že to zvracení stačí? Stejně by mu vet vyvolal zvracení.
Twerina
napsal(a):
Dobrý den,
měla bych dotaz. Bohužel, byla jsem na návštěvě a slyšela jsem psa mlaskat, olizovat se. Šla jsem za ním, otevřela mu pusu a na zadním zubu měl přilepený kousíček jedu na krysy. Okamžitě jsem mu dala hořčici, vyzvracel se zhruba do 15-20 minut. Je to moje první zkušenost, proto se tedy ptám.. Četla jsem že stačí, když se pejsek vyzvrací. Žádné další granule nevyzvracel, pouze vodu a pěnu.
Myslíte že nemusím plašit? Od doby co mlaskal uběhlo asi 20 vteřin, tím pádem by ani moc těch granulí sežrat nemohl, max tu jednu, dvě,.. Samozřejmě mám strach, ale k vetovi se nedostanu dřív jak za dvě hodiny. Myslíte tedy, že to zvracení stačí? Stejně by mu vet vyvolal zvracení.
Plašte a jděte na veterinu, jed na krysy způsobuje řídkou krev a vykrvácení. Takže plašte, neexperimentujte a jděte ihned.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Taky bych jela hned, nevíte, kolik toho v sobě má. Známá takhle jela s fenkou hned, a i tak byla dlouho na kapačkach a málem na umřeni.
no já to zažil, takže pokud to není nějaký 2 kg mini stvoření, ale pes nad 20 kg, tak po vyzvracení se opravdu nic nestane, vet jí dal jen provokačku na zvracení + vitamíny, aby měl nějaký počinek...
přišla -li na to hned, tak se opravdu nemusí bát
situace by byla jiná, kdyby to už natrávila, pak to opravdu není sranda a zase záleží na poměru váha psa/množství jedu.