Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.7.2018 16:14
Badadad

XXX.XXX.110.33

Na co mám koukat při výběru šampónu u psa (konkrétně retrívr) ? Jaké jsou nejlepší ? Nejlépe za nějakou přijatelnou cenu.. Jaké lidské šampóny mohu (jestli mohu) použít ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.7.2018 16:18

Kopřivový, medunkový nebo březový je levnější než psí šampony a taky mnohem déle pes voní (na vlastních psech odzkoušeno).

21.7.2018 06:16

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kopřivový, medunkový nebo březový je levnější než psí šampony a taky mnohem déle pes voní (na vlastních psech odzkoušeno).

Ale musí být přírodní, ne některé chemikálie, co se za nimi skrývají.

21.7.2018 06:24

Badadad napsal(a):
Na co mám koukat při výběru šampónu u psa (konkrétně retrívr) ? Jaké jsou nejlepší ? Nejlépe za nějakou přijatelnou cenu.. Jaké lidské šampóny mohu (jestli mohu) použít ?

Koukejte na složení, naučte se v něm číst. Z lidských např Urtekram, Hristina, aj. Z výstavních Anju beauté.

21.7.2018 10:12

Hristina je moc fajn, používám jejich kosmetiku ( krémy, šampony, atd..) od loňska a je super. Dobré je, že v šamponech používají jako pěnidlo mydlici lékařskou místo SLS. Urte, taky dobré. Fenku jsem koupala i v Natura siberica, nebo když jsem neměla doma nic z toho, tak i levné Alverde sensitiv z DM-ka.

21.7.2018 15:29
pan Brouček

XXX.XXX.79.12

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Pes snad nemá vonět po šampónu!
Čím víc bude vonět, tím dřív se vyválí v nějakém hovně.
To je z toho, že si cpete psy do postelí, kabelek apod.

Přidejte reakci

Přidat smajlík