Uživatel s deaktivovaným účtem

Nezkoušel někdo? Vzhledem k rozumným hodnotám by se mi jako záloha pro přílohu, popř. k nějakému delšímu výpadu ven bez mrazáku líbil divočák nebo treska.

Santinan
napsal(a):
Tyhle jsme nezkouseli, ale obavam se, ze nasi babe uz by nesedli.. Za nas na dlouhodobejsi vypady ven muzu doporucit alpha spirit.. Jedina nevyhoda ze granule jsou mensi a polomekke ale zas prakticky balene po vanickach..
Alpha spirit ne. Jednou jsem ho taky koupila jednu vanku, čuba ho sice snědla, ale od té doby jsem to nekoupila. Hlavně mi vadí ten glycerin. Poprosila jsem tenkrát Miloše (Mar-Afra) o jeho názor. tady.
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3105501/krmivo-alpha-spirit#a3333717
Můžete pročíst.

Alpha Spirit neberem, žádné zátěžovky. Ad 1 by nabral, ad 2 by se po..l. No a od glycerinu se taky držíme dál.

Santinan
napsal(a):
Anet, u nas treba jsou alphy jedine, co mi cuba na stara kolena bez problemu stravi a to je více jak pul zivota krmena barfem, i proto jsem je doporucila..
Já ho můžu mít single na mase od rána do večera, ale jakmile je v umělém krmivu vyšší procento proteinů, tak se můžu připravit na průšvih. Nemyslím, když si zobne, AS jsem párkrát koupila na pamlsky, ale krmnou dávku.