Štěňátka Cane Corso s PP

Prodám Cane Corso - Chovatelská stanice Cane Corso Hanytar Corit přijímá re...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
Petkult.
Projeďte diskuzi, o granulích je tady toho plno. A co člověk, to názor, i proto se starší diskuze hodí, rozšíříte si obzory.
Za mě:
Levné: Petkult, Markus Mühle, Magnussen, Lukullus, Lupo.
Dražší: Natural and Delicious/Farmina, Esential, Purizon, Simpsons. U štěněte bych vybírala asi spíš z těchto, kdybych brala ty levnější granule, přidala bych k tomu plátek masa a nějakou tu kloubovou kostičku, křídlo nebo žebro, nebo alesoň vybírala receptury s větším množstvím tuku a bílkovin.
U všech zmíněných granulí se dá vejít do 100 Kč/kg, i když si někdy musíte počkat na slevu nebo vzít dvojbalení. Nicméně můj bPP labrador (38 kg) prožere cca 1 000 Kč měsíčně, ať mu dám granule takové nebo onaké - u levnějších většinou potřebuje větší dávky, tak to vyjde cca nastejno. Nejlevněji mi vychází asi Petkult, zas prý ale ne každému psu chutná.
Obecně vzato doporučuji přikrmovat alespoň obden masem, aby to pes uměl trávit - nikdy nevíte, kdy se vyvine nějaká alergie nebo jiný zdravotní problém a bude třeba mít psa na eliminační dietě. Pak jsou striktní granuláři v nevýhodě.
Vybírejte individuálně, že něco sedí mému psovi, neznamená, že to bude sedět i Vašemu, proto doporučuji napoprvé koupit menší balení.
Taky tady mnozí krmí Barking Heads, Wolfsblutem nebo Marpem, tak se na ty značky taky můžete zkusit mrknout.