Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.7.2018 12:33
Verstt

XXX.XXX.219.2

Dobry den, moc prosim o radu vsechny pejskare. Mame doma trimesicni fenku frbula. Pejsek je proste uzasnej. Akorat mam stale nejasnosti v davkach krmeni. Kdyz jsme ji zachranili od chovatelky, které krmila vsechny svoje psy granulema pro kocky, dlouho jsme nemohli najit spravny granulky, po vsech strasne prdela a nebo je vubec nejedla. Nakonec krmime holistickama granulema primo pro tohle plemeno. Kdyz jsem si vypocitala krmnou davku, vychazi to na nejakych 40g 4x denne. I vet rikal, ze takto v pohode, ale proste se mi to nezdalo, mela nafouknuty brisko a rychle tloustla, kort frbul k tomu ma sklony. Tak jsem zacala krmit podle sebe, davky jsem malicko snížila a davat trikrat denne a mezi tim do toho pocitam, ze ma na svacu dopo mrkev, kterou uplne miluje a odpo jogurt, kterej taky plus samozrejme do toho sem tam pamlsek... Obden místo zeleniny dostane kapsicku a jednou týdně vajicko... Pribira hezky, postupne, neni nafouknuta, neprdi, a kazdej den beha jako torpedo... Ale nic nevazim, proste od oka, a zda se jako stastnej zdravej pejsek... Ale chci pro ni to nejlepsi samosebou a nechci ji prislisnou starosti treba ublizit. Všem moc diky za odpoved.

31.7.2018 12:49
Tedysek

XXX.XXX.34.149

Ja teda moc nepochopila na co se ptate. A ani nevidim jedine jmeno granuli ktere krmite. :-/ tedy neni moc od ceho se odpichnout.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.7.2018 12:50
Uživatel s deaktivovaným účtem

Přesně tak se má krmit - podle kondice psa. Kolem granulí toho dáváte víc než dost, takže snížení dávky je logické. Ale nepíšete konkrétní granule, tak vám ohledně dávky asi nikdo neodpoví.

31.7.2018 13:01
Verstt

XXX.XXX.219.2

Ajó, pardon, mame NutraGold. Royal, Acanu, Orijen nezrala vubec.

Přidejte reakci

Přidat smajlík