Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2018 18:03
niknik15

XXX.XXX.61.96

Dobrý den, mám dvouletou fenku australského ovčáka, má možnost běhat na velké zahradě. Na procházky chodíme cca ob den do lesa. Vždy když řeknu že půjdeme na procházku nadšeně běží k vrátkům. Poslední dobou se mi ale párkrát stalo že jsme došli do lesa a ona se najednou zastavila a začala mě tahat zpátky domů. Nijak se mi ji nepovedlo přesvědčit. Nedělá to ale nijak často, například jednou, dva měsíce nic a pak zase. Nevím co s tím mám dělat. Předem děkuji za rady. :).

6.8.2018 19:48
Atheira

XXX.XXX.50.119

Vám se taky zřejmě nechce chodit každý den. To má od vás.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.8.2018 20:16

Teď bych klidně řekla, že je to tím vedrem...ale jinak mi něco podobného dělávala občas ovčanda, byla normálně schopná absolvovat několika hodinovou prochajdu, kterou si užívala a pak měla dny, kdy jsme došli třeba kilák - dva kiláky a ona se za mnou courala neuvěřitelně a když jsem jí oznámila, že teda jdeme dom, tak ožila a běžela přede mnou...já to zas až tak neřešila...nechceš, tak nikam nepudem...

6.8.2018 21:29

Může jí být horko, můžete jít v jinou dobu ( večer když se ochladí a ona už se těší na večeři ), může mít žízeň, může mít potřebu cokoliv si na zahradě hlídat, může být na zahradě kocour, kterého musí vyhnat, může čekat, že někdo přijde domů...

6.8.2018 21:31
Huskyjanina

XXX.XXX.252.46

niknik15 napsal(a):
Dobrý den, mám dvouletou fenku australského ovčáka, má možnost běhat na velké zahradě. Na procházky chodíme cca ob den do lesa. Vždy když řeknu že půjdeme na procházku nadšeně běží k vrátkům. Poslední dobou se mi ale párkrát stalo že jsme došli do lesa a ona se najednou zastavila a začala mě tahat zpátky domů. Nijak se mi ji nepovedlo přesvědčit. Nedělá to ale nijak často, například jednou, dva měsíce nic a pak zase. Nevím co s tím mám dělat. Předem děkuji za rady. :).

Nedělá to náhodou tak nějak v době po hárání? To by byla falešná březost a nechce se jí od imaginárních štěňat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík