Bostonský teriér

Prodám Bostonského teriéra - Chovná stanica Sherry´s garden, bude mať šteni...
36521 KčDobrý den potřeboval bych vědět co se děje s mým Bostonským Terrierem má 1 rok, Takže dneska jsem ho učil postoj s pamlskama dal si první pamlsek ale ostatní 2 si nevzal tak jsem si řikal ok asi už nechce tak jsem to tak nechal po 1 hodině začal zvracet na začátku vyzvracel svojí snídani poté začal zvracet Hleny potom bylo všechno ok po 2 hodinách začal zvracet vodu kterou vypil nevím co mám dělat samozřejmně pujdu k veterináři ale předtím neví někdo co mám dělat než se u veterináře otevře? prosím mám strach o mého psa
Uživatel s deaktivovaným účtem
Jestli nejste ochoten jet na pohotovost, tak psovi zkuste dát vodu alespoň po troškách. Je to boston a je rád, že v rámci omezených možností dýchá, může mít úpal.
Darvie
napsal(a):
Dobrý den potřeboval bych vědět co se děje s mým Bostonským Terrierem má 1 rok, Takže dneska jsem ho učil postoj s pamlskama dal si první pamlsek ale ostatní 2 si nevzal tak jsem si řikal ok asi už nechce tak jsem to tak nechal po 1 hodině začal zvracet na začátku vyzvracel svojí snídani poté začal zvracet Hleny potom bylo všechno ok po 2 hodinách začal zvracet vodu kterou vypil nevím co mám dělat samozřejmně pujdu k veterináři ale předtím neví někdo co mám dělat než se u veterináře otevře? prosím mám strach o mého psa
Mazejte na veterinu a nepište na net, může mu jít o život.
polárka.15
napsal(a):
Když tento příspěvek psal pán v 22:39 a Vy reagujete, ať mazá na veterinu v 7:24 hodin, už je celkem mimo, ne?
Sám psal, že na vet. pojede ráno, tak to je rada k nezaplacení
Jestli ještě bude mít důvod na tu veterinu jet. Je to jediná možná rada, a vaše plácání na tom nic nezmění.