Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.8.2018 22:39
Darvie

XXX.XXX.216.197

Dobrý den potřeboval bych vědět co se děje s mým Bostonským Terrierem má 1 rok, Takže dneska jsem ho učil postoj s pamlskama dal si první pamlsek ale ostatní 2 si nevzal tak jsem si řikal ok asi už nechce tak jsem to tak nechal po 1 hodině začal zvracet na začátku vyzvracel svojí snídani poté začal zvracet Hleny potom bylo všechno ok po 2 hodinách začal zvracet vodu kterou vypil nevím co mám dělat samozřejmně pujdu k veterináři ale předtím neví někdo co mám dělat než se u veterináře otevře? prosím mám strach o mého psa

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.8.2018 22:48
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jestli nejste ochoten jet na pohotovost, tak psovi zkuste dát vodu alespoň po troškách. Je to boston a je rád, že v rámci omezených možností dýchá, může mít úpal.

14.8.2018 07:24
scylla

XXX.XXX.150.32

Darvie napsal(a):
Dobrý den potřeboval bych vědět co se děje s mým Bostonským Terrierem má 1 rok, Takže dneska jsem ho učil postoj s pamlskama dal si první pamlsek ale ostatní 2 si nevzal tak jsem si řikal ok asi už nechce tak jsem to tak nechal po 1 hodině začal zvracet na začátku vyzvracel svojí snídani poté začal zvracet Hleny potom bylo všechno ok po 2 hodinách začal zvracet vodu kterou vypil nevím co mám dělat samozřejmně pujdu k veterináři ale předtím neví někdo co mám dělat než se u veterináře otevře? prosím mám strach o mého psa

Mazejte na veterinu a nepište na net, může mu jít o život.

14.8.2018 07:52
polárka.15

XXX.XXX.162.54

scylla napsal(a):
Mazejte na veterinu a nepište na net, může mu jít o život.

Když tento příspěvek psal pán v 22:39 a Vy reagujete, ať mazá na veterinu v 7:24 hodin, už je celkem mimo, ne?

Sám psal, že na vet. pojede ráno, tak to je rada k nezaplacení

14.8.2018 07:58
scylla

XXX.XXX.150.32

polárka.15 napsal(a):
Když tento příspěvek psal pán v 22:39 a Vy reagujete, ať mazá na veterinu v 7:24 hodin, už je celkem mimo, ne?

Sám psal, že na vet. pojede ráno, tak to je rada k nezaplacení

Jestli ještě bude mít důvod na tu veterinu jet. Je to jediná možná rada, a vaše plácání na tom nic nezmění.

14.8.2018 11:10
polárka.15

XXX.XXX.162.54

scylla napsal(a):
Jestli ještě bude mít důvod na tu veterinu jet. Je to jediná možná rada, a vaše plácání na tom nic nezmění.

Za plácání spíš považuji tu Vaši reakci

30.8.2018 13:25
JituskaLiska

XXX.XXX.145.66

Dobrý den,

jak pes dopadl? Doporučuju si pořídit jako pojistku EnteroZOO gel. Je přírodní, detoxikační a naváže na sebe toxické látky, samozřejmě je pořád nutné jít co nejdřívna veterinu, ale příště může dost pomoci právě v tom časovém okně než se otevře ordinace atp.

Přidejte reakci

Přidat smajlík