Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2018 11:06
olga

XXX.XXX.150.229

Hledám pro svou 2,5letou fenu ass venčící kámošku nebo ķámoše středního plemene a pro sebe někoho na pokec, kafco.

24.8.2018 11:17
pan Brouček

XXX.XXX.79.12

Ass je super jméno pro fenu.

Jinak by možná bylo dobré napsat kde.

24.8.2018 11:27
olga

XXX.XXX.150.229

Ass =anglický špringršpaněl.Říkám ji Dafi a jsme z Milovic u Lysé n/L.Můžeme se i přemístit někde po okolí.

24.8.2018 19:56
pan Brouček

XXX.XXX.79.12

olga napsal(a):
Ass =anglický špringršpaněl.Říkám ji Dafi a jsme z Milovic u Lysé n/L.Můžeme se i přemístit někde po okolí.

Já vím, že to není jméno z angličtiny...
Zkratky plemen se píší velkými písmeny - ASS. Ass vypadá fakt blbě.

24.8.2018 20:51
olga

XXX.XXX.150.229

Dobře.Nehledám učitele, ale někoho na venčeni.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.8.2018 22:50

olga napsal(a):

Ale učitel by se šikl...

25.8.2018 00:37
dark

XXX.XXX.248.68

Jeden on-line ucitel uz se assi nasel .

25.8.2018 06:30

olga napsal(a):

já jsem tedy speciální pedagog - vychovatel a venčila bych ráda, pro tohle plemeno mám velkou slabost, už jsem měla i vybranou ch. st. a předzamluvené štěně, jenomže pak jsem musela vzít rozum do hrsti a přiznat si, že bych této rase nemohla dát co doopravdy potřebuje, tak mám papillona, ale jsem bohužel z Prahy - Vysočan, ale v Milovicích chvíli bydlela moje dcera se svou první velkou láskou, jezdila jsem tam za ní a moc se mi tam líbilo...

25.8.2018 07:20
olga

XXX.XXX.150.229

Bezva, vždyť se mužem domluvit a sejít se klidně někde na půl cesty.Malé pejsky taky vítáme. Nemusíme velké. Bohužel v prosinci mi fenu napadl staford na volno-ona ucukla byť byla na vodítku a ja uskočit nestihla.

25.8.2018 08:30

olga napsal(a):
Bezva, vždyť se mužem domluvit a sejít se klidně někde na půl cesty.Malé pejsky taky vítáme. Nemusíme velké. Bohužel v prosinci mi fenu napadl staford na volno-ona ucukla byť byla na vodítku a ja uskočit nestihla.

...určitě by to šlo, našemu velcí psi nevadí, dcera má Belgičanku - tervíka a je to v pohodě a na venčící louce máme také dost větších psů...no my jsme piťákovi nebo stafordovi - čert se v tom vyznej unikli z huby o chlup - a to doslova, záda měl ocintaná - podařilo se mi nezazmatkovat a psa vytáhnout na vodítku nad hlavu...než se pes pustil do mně, tak ho jeho majitel odlovil...napíši Vám adresu do schránky...

Přidejte reakci

Přidat smajlík