Prodám štěnata jagdteriéra bez papírů, odběr koncem října.Mob.č.736442001.
Spletl jste si rubriku, tu jste na diskuzi. Pro inzeráty je to tady:
https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/.
Uživatel s deaktivovaným účtem

pavel356
napsal(a):
Prodám štěnata jagdteriéra bez papírů, odběr koncem října.Mob.č.736442001.
...mohu se zeptat proč jsou štěňata bez PP?

pavel356
napsal(a):
protože nemají udělány výstavi a uchovnovací zkoušky.
A proč neuchovněné psy množíte?

Klídek. Zadavatel brzo pozná že zrovna jagoš bez papírů je hodně špatně umístitelný zvířátko. Pro myslivce nemá žádnou cenu a pro jiný lidi se nehodí.

pavel356
napsal(a):
...a proč je s nimi tedy neudělte...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.150.97
pavel356
napsal(a):
Ta - výstava - bez výstavy - jako žena - bez ženy!
rapotacka11
napsal(a):
K čemu je ten pes dobrý ?
Jako hlídač k voliérám s exoty či holuby na kuny, kočky a potkany je docela dobrej...
Tím tohle množení ale stejně neschvaluju
PS. ti, co jsem znal byli pěkní pošuci, při norování nekoukali vpravo vlevo a okamžitě chvat do pár vteřin jen co stačili doběhnout "cvičné" zvíře, bez ohledu na sebe

Já si ho chtěla kdysi koupit na mazla...mě se líbí, v okolí jich pár máme.svině "kousavý"

rapotacka11
napsal(a):
Taky nějaké znám.
Proto se ptám k čemu...
Není to pes pro každého !
Ale jděte, takový andílek to je.
Jednoho si před lety pořídil můj téměř nepohyblivý tchán.
Teda on se nám ho snažil narvat jako štěně dobrmana, to když zjistil co má doma za hajzlika.
Neustále řeší stížnost a někomu něco platí, věčně neco zakousnuté nebo někdo pokousaný.
Je to masakr, upřímně se děsím, že ho jednou zdědíme, neumím si představit, jak bysme to řešili.
Proč laik množí takové psy?

napsal(a):
Ale jděte, takový andílek to je.
Jednoho si před lety pořídil můj téměř nepohyblivý tchán.
Teda on se nám ho snažil narvat jako štěně dobrmana, to když zjistil co má doma za hajzlika.
Neustále řeší stížnost a někomu něco platí, věčně neco zakousnuté nebo někdo pokousaný.
Je to masakr, upřímně se děsím, že ho jednou zdědíme, neumím si představit, jak bysme to řešili.
Proč laik množí takové psy?
...dědictví se můžete vzdát
Artíček

XXX.XXX.250.123
Miluju jagdteriery,
mela jsem dva. Jeden mi oslepl a i tak se v sesti letech nudil na zahrade kdyz jsem byla v praci , utekl a stopy vedly k sousedovic vlcakovi. Panicek vlcaka po mesici priznal, ze ma psa řezníka. Celych sest let byla akce, utikani, hledání, zachranovani..Zavreny v mistnosti celou dobu projecel a demoloval..pak jsem si vzala z kotce sedmileteho ktery nebyl 5 let mimo kotec. Ten me miloval taky a ja jeho. Musel chodit ve meste na voditku i 5x denne aby byl spokojeny. Na chate mohl behat na volno v lese. Sice hledal zver, ale drzel se me a byl to klidas, takze zver nehonil. Jen tak si čmuchal. A domu taky dosel. Kdyz jeste slysel a hlidal bylo to jako bych mela dva vlcaky.😀
Odstupnovany podle vzdalenosti prochazejiciho kolem chaty. Vetsinou tak reagoval na nezname nebo opile, nebo jinak divne lidi.Na jagdteriera clovek musi mit hodne sil a volna. Skoda, ze jim chovatele davaji zver jako holuby a tak uz od malicka aby z nich vyrostli krvelacne selmy. Ve 13,5 letech bohuzel musel na onen svet.
XXX.XXX.91.66
Zaujalo mě, že píšete, že milujete Jagdteriéry. Jednoho takového máme, je mu teprve 10 měsíců. Vítám, že s nimi máte zkušenosti, a proto se rovnou zeptám, jestli byste neměla zájem o dalšího? Tenhle byl zachráněn jako štěně z ulice. Sami máme Jorkšíra, se kterým vychází v pohodě, ale venku na ostatní psi štěká. Bohužel jsme již vyzkoušeli všechny metody a jsme z toho poměrně nešťastní. Bydlíme ve městě, kde je poměrně rušno. Máme ho velmi rádi a chceme pro něj to nejlepší a rádi bychom mu našli domov, kde se bude mít lépe a nová rodina se mu bude plně věnovat a poskytne mu vše, co potřebuje, protože s dalším psem se mu nemůžeme naplno věnovat. Chceme, aby se dostal jen do dobrých rukou a uvítáme právě někoho, kdo již má s chovem těchto plemen zkušenosti. V případě zájmu nebo pokud víte i o někom, kdo by o takového psa měl zájem prosím o kontakt na mail: monik.sta@centrum.cz pro další komunikaci potom uvedu i své telefonní číslo atd.