Mops

Prodám Mopse - Chs Z Poličné a Na Podcestí prodá štěňátka plemene Mops s PP...
35000 Kč
Do rý den, mám 7 měsícního mopse a mám takové problémy.
Tedkon dva dny kazdý rano má nejprv takový zachvat celý se cuká.
Pak se mu najednou zvětší penis zrudne. Vzdycky se u toho postaví a má uplně prohlý záda.
Má je vzdycky prohlý jak kocka kdyz se protahuje, no a tim nemuze ani chodit takze sotva jde.
No a jeste u toho porád učurává. Nevíte co s tím? Nebo co by to mohlo být?
Prosím o radu!
Strbovka
napsal(a):
Do rý den, mám 7 měsícního mopse a mám takové problémy.
Tedkon dva dny kazdý rano má nejprv takový zachvat celý se cuká.
Pak se mu najednou zvětší penis zrudne. Vzdycky se u toho postaví a má uplně prohlý záda.
Má je vzdycky prohlý jak kocka kdyz se protahuje, no a tim nemuze ani chodit takze sotva jde.
No a jeste u toho porád učurává. Nevíte co s tím? Nebo co by to mohlo být?
Prosím o radu!
Už jste zpátky od dobrého veternáře? U sebe také budete hledat rady na netu, pokud budete mít křeče, nebo si zavoláte sanitku?
Strbovka
napsal(a):
U veterinare jsem byla tem mám rekl źe má jen přeležené záda.
Zeuacatku jsem mu to verila ale kdys se to zas opakovalo tal neverim ze to japu prelezené záda. Mopsík to má rano jen pár minutek a proto je mi to divné.
Jděte k jinému, žádejte rentgen a jeho vyhodnocení.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Neobskakuje vám něco, hračku polštář.Tohle dělal kamarádky jork.Postavil se nad hračku a ukájel se.Pak samozřejmě se zduřeným penisem nemohl jít.Nahrbená záda, zduřelý penis a učůrávání - výron ejakulátu u psa postupně během zduření.To by na to vypadalo i věk dospívajícího.
Může onanovat o břicho...
záchvat... cuká mu zadek dopředu a dozadu?
napsal(a):
Může onanovat o břicho...
Ježiši Kriste... teď jste mi připomněla
Pamatuji si v zimě, jdu si tak po cestě když v tom uvidím dvě babky a sebou mají malého(až moc malého) jorksira s bundou... mezitím co na mě štěká (určitě musíte znát panelákové zmetky) si to užívá se svojí bundou ale takovým způsobem!
napsal(a):
Ježiši Kriste... teď jste mi připomněla
Pamatuji si v zimě, jdu si tak po cestě když v tom uvidím dvě babky a sebou mají malého(až moc malého) jorksira s bundou... mezitím co na mě štěká (určitě musíte znát panelákové zmetky) si to užívá se svojí bundou ale takovým způsobem!
..kamarádky rádobyjrk měl za milenku velkou plyšovou žirafu Žofku...problém nastal, když se jelo na víkend mimo byt, bez milenky to prostě nešlo...takže kamarádka oděná za dámu, pes vykoupán a načančán v taštičce na ruce a na zádech batoh, z něhož vykukovala Žofka...když jsem je takhle viděla poprvé, málem jsem si tento...