Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.8.2018 06:21
Strbovka

XXX.XXX.168.69

Do rý den, mám 7 měsícního mopse a mám takové problémy.
Tedkon dva dny kazdý rano má nejprv takový zachvat celý se cuká.
Pak se mu najednou zvětší penis zrudne. Vzdycky se u toho postaví a má uplně prohlý záda.
Má je vzdycky prohlý jak kocka kdyz se protahuje, no a tim nemuze ani chodit takze sotva jde.
No a jeste u toho porád učurává. Nevíte co s tím? Nebo co by to mohlo být?
Prosím o radu!

31.8.2018 07:50
scylla

XXX.XXX.150.32

Strbovka napsal(a):
Do rý den, mám 7 měsícního mopse a mám takové problémy.
Tedkon dva dny kazdý rano má nejprv takový zachvat celý se cuká.
Pak se mu najednou zvětší penis zrudne. Vzdycky se u toho postaví a má uplně prohlý záda.
Má je vzdycky prohlý jak kocka kdyz se protahuje, no a tim nemuze ani chodit takze sotva jde.
No a jeste u toho porád učurává. Nevíte co s tím? Nebo co by to mohlo být?
Prosím o radu!

Už jste zpátky od dobrého veternáře? U sebe také budete hledat rady na netu, pokud budete mít křeče, nebo si zavoláte sanitku?

31.8.2018 09:19
Strbovka

XXX.XXX.168.69

U veterinare jsem byla tem mám rekl źe má jen přeležené záda.
Zeuacatku jsem mu to verila ale kdys se to zas opakovalo tal neverim ze to japu prelezené záda. Mopsík to má rano jen pár minutek a proto je mi to divné.

31.8.2018 09:25
scylla

XXX.XXX.150.32

Strbovka napsal(a):
U veterinare jsem byla tem mám rekl źe má jen přeležené záda.
Zeuacatku jsem mu to verila ale kdys se to zas opakovalo tal neverim ze to japu prelezené záda. Mopsík to má rano jen pár minutek a proto je mi to divné.

Jděte k jinému, žádejte rentgen a jeho vyhodnocení.

31.8.2018 09:31
janaa

XXX.XXX.3.204

A neojíždí u toho záchvatu něco :D.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.8.2018 09:34

Neobskakuje vám něco, hračku polštář.Tohle dělal kamarádky jork.Postavil se nad hračku a ukájel se.Pak samozřejmě se zduřeným penisem nemohl jít.Nahrbená záda, zduřelý penis a učůrávání - výron ejakulátu u psa postupně během zduření.To by na to vypadalo i věk dospívajícího.

31.8.2018 10:26
kopytko

XXX.XXX.79.30

Také mi to tak přijde, takhle vzrušený občas býval náš pes ještě ve 14ti letech, když v okolí hárala nějaká fena, nebo naše. Ani nepotřeboval polštář, nebo hračku smajlík

31.8.2018 20:21

Může onanovat o břicho...

31.8.2018 20:52

záchvat... cuká mu zadek dopředu a dozadu?

2.9.2018 23:19
burunduk

XXX.XXX.38.17

Normální vzrušení a chování při erekci a poté výstřiku. Prý ucuravani. Jste dobrá ).

3.9.2018 00:19

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Může onanovat o břicho...

Ježiši Kriste... teď jste mi připomněla
Pamatuji si v zimě, jdu si tak po cestě když v tom uvidím dvě babky a sebou mají malého(až moc malého) jorksira s bundou... mezitím co na mě štěká (určitě musíte znát panelákové zmetky) si to užívá se svojí bundou ale takovým způsobem!

3.9.2018 21:54

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ježiši Kriste... teď jste mi připomněla
Pamatuji si v zimě, jdu si tak po cestě když v tom uvidím dvě babky a sebou mají malého(až moc malého) jorksira s bundou... mezitím co na mě štěká (určitě musíte znát panelákové zmetky) si to užívá se svojí bundou ale takovým způsobem!

..kamarádky rádobyjrk měl za milenku velkou plyšovou žirafu Žofku...problém nastal, když se jelo na víkend mimo byt, bez milenky to prostě nešlo...takže kamarádka oděná za dámu, pes vykoupán a načančán v taštičce na ruce a na zádech batoh, z něhož vykukovala Žofka...když jsem je takhle viděla poprvé, málem jsem si tento...

Přidejte reakci

Přidat smajlík