Německý ovčák - štěňátka s PP

Prodám Německého ovčáka - Chovatelská stanice Adnyr Bohemia nabízí k prodej...
DohodouVrtá mi hlavou změna vybarvení našeho psa. Jedná se o německého ovčáka, podle všeho nejspíš čistokrevného (ale čert ví, je z útulku a ještě ze slovenska), s jistotou je dospělý, oficiálně byl věk veterinářem stanoven na 5 let (za nás cokoliv v intervalu 3-5). Získali jsme ho v květnu, v té době byl černý s jasně patrnými světlými znaky (nohy, náprsenka, obočí, tváře, obloučky za ušima), ale teď mi došlo, že nám přes léto tak nějak zčernal. Nezreznul, nezčervenal, jak jsem vyčetla, že prý se některým chovatelům stalo, když nesedly granule, černá je stále krásně černá, srst lesklá a zdravá, ale znaky se vytrácejí. Čím to? Může mít až takový vliv vylínání na letní srst?
GloriaTheWhippet
napsal(a):
Máme vlkošedou fenu NO a ta je v letních měsících fakt tmavá, skoro do černa a naopak v zimě dost světlá. :) Možná by bylo fajn napsat čím krmíte. Ale aktuální srst mi přijde krásná.
Taky mi přijde, že srst má kvalitativně v pohodě (po tom, co jsme z něj vyčesali půl objemu psa podsady na začátku léta :-D ) Krmíme aktuálně starvitu, vím, že to není žádná superkvalita, ale prospívají po ní všichni obstojně (a vzhledem k tomu, že plníme misky i třem psům mého otce, tak to prostě na nějaké echtkvalitní krmivo v tuhle chvíli pro nás finančně není).