Australský ovčák

Prodám Australského ovčáka - CHS Magic Passoa zadá štěňátka australského ov...
Dohodou
Zdravím,
liší se nějak rýže v granulích a normálně uvařená? Už po druhé mi totiž fenka zvracela po vařené rýži (dnes měla i průjem, tak jsme to zkoušeli kvůli dietě... Takže to zvracení dnes klidně může být i zažívacími problémy). Normálně krmíme granulemi právě s rýží a po těch je všechno v pořádku. Vařené zařazujeme do stravy jen občas, ale pokud dáme jako přílohu brambory, mrkev,... tak jí to nedělá problém. Ještě mi připadá divné, že je to zrovna po rýži, na kterou je alergie výjimečná. Možná je to je náhoda, ale stejně se raději ujistím. :)
Uživatel s deaktivovaným účtem
Intolerance k rýži je už docela běžná věc, můj pes na ní taky nereaguje ideálně, i když průjem apod. nemá. Jen měkčí bobky.
Suroviny použité v granulích vs. normální forma se srovnávat nedají, resp. ne vždy a všechno. Kuřecí bílkovina v granclích byla pro mého psa zlo - průjem, v syrovém stavu v pohodě.
napsal(a):
Intolerance k rýži je už docela běžná věc, můj pes na ní taky nereaguje ideálně, i když průjem apod. nemá. Jen měkčí bobky.
Suroviny použité v granulích vs. normální forma se srovnávat nedají, resp. ne vždy a všechno. Kuřecí bílkovina v granclích byla pro mého psa zlo - průjem, v syrovém stavu v pohodě.
Aha, takže je opravdu možné, že by na ní v granulích nereagovala a čerstvě uvařenou ji nesnesla? :O
A co byste mi jinak doporučili jako jinou dietní přílohu? Teď se bojím, abych jí tahkle akorát nepřitížila.
Koukněte na přílohy tady -
https://www.dromy.cz/instatntni-prilohy-a-vlakniny-pro-barf/
mám vyzkoušený jáhlový mix se zeleninou a vločkový mix, dávám to jedné feně k syrovému, druhé k vařenému, obě bez problémů a chutná jim to.
Terven
napsal(a):
Koukněte na přílohy tady -
https://www.dromy.cz/instatntni-prilohy-a-vlakniny-pro-barf/
mám vyzkoušený jáhlový mix se zeleninou a vločkový mix, dávám to jedné feně k syrovému, druhé k vařenému, obě bez problémů a chutná jim to.
Tak jsem na to koukla - taky dobrý byznys :-)).
te.peckova
napsal(a):
Aha, takže je opravdu možné, že by na ní v granulích nereagovala a čerstvě uvařenou ji nesnesla? :O
A co byste mi jinak doporučili jako jinou dietní přílohu? Teď se bojím, abych jí tahkle akorát nepřitížila.
dietni ve smyslu -dieta při travicich obtizich nebo redukcni dieta?
jinak je podzim -dyne vede v prilohach
napsal(a):
Tak jsem na to koukla - taky dobrý byznys :-)).
Byznys...no, jak se to vezme. Mně připadají jako mnohem větší byznys třeba granule.
U Dromy beru léta doplňky pro koně a vím, že opravdu fungujou, není to jen hezký obal a reklama. Se značkou mám dlouhodobě dobré zkušenosti a nejenom já.
Cena za přílohy, které jsem uvedla, mi přijde OK, vzhledem k tomu, že pro nás je to fakt obr pytel a mám co dělat, abych to spotřebovala do konce expirace
Stačí malé množství zalít vodou, nabyde to, psům to chutná, takže si ten život ráda zjednoduším - samozřejmě, levněji by vyšel pytlík vloček z marketu, ale naštěstí až tolik počítat nemusím
"samozřejmě, levněji by vyšel pytlík vloček z marketu, ale naštěstí až tolik počítat nemusím "
když to neni o tom levneji -ale chci aby pes dostaval i čerstvou stravu. ne jen unifikovanou, předzpracovanou.
pro me je to na urovni grancli pak ( s nadsázkou).
napsal(a):
"samozřejmě, levněji by vyšel pytlík vloček z marketu, ale naštěstí až tolik počítat nemusím "
když to neni o tom levneji -ale chci aby pes dostaval i čerstvou stravu. ne jen unifikovanou, předzpracovanou.
pro me je to na urovni grancli pak ( s nadsázkou).
A viděla jste ty přílohy? Jsou to vločky a zelenina, normálně rozpoznatelné, voní jako vločky a zelenina...unifikovaná potrava bych tomu neříkala. Ono pokud psovi nekrmíte maso, které jste sama odchovala a zeleninu, kterou jste sama vyěstovala, nýbrž to kupujete, tak o té čerstvosti se dá pochybovat i tak.
A jak máte uvařenou tu rýži? Musí být úplně do měkka až skoro na kaši, taky dávám přílohu k masu rýži, používám jen rozvářecí KULATOZRNNOU, krásně se uvaří. Naopak, krásně staví. Jako přílohu zkuste dýni nebo rozmačkaný batát, je taky super. Co se týká příloh a doplňků od Dromy, naprostý souhlas s Terven. Jsou skvělé. Kupuju od nich už dlouho a nejen přílohy, ale i jiné. Pro mě nepostradatelný balancer, bylinkový mix,zeleninový mix a mnoho dalšího. Ještě k tomu zeleninovému mixu, když jsem to poprvé otevřela, je to sušená zelenina, tak krásně to zavonělo, že jsem si to chtěla nasypat do polévky.Takže za mě Dromy ANO, ANO
Za nás nej dýně. Dokonce hlídá sporák, než se uvaří.
Děkuju moc všem! Hlavně za doporučení Dromy. Zatím krmíme převážně granulemi, ale chtěla bych zařazovat více domácky připravené stravy a o tom, že je něco takového jsem netušila. :)
Jinak to zvracení asi opravdu nebylo kvůli rýži. To poprvé byla parboiled, ta je předpokládám hůře stravitelná, jelikož je téměř nemožné jí rozvařit. A nyní to byl ještě podrážděný žaludek, protože ráno už misku vylízala s chutí bez problémů.
Terven
napsal(a):
A viděla jste ty přílohy? Jsou to vločky a zelenina, normálně rozpoznatelné, voní jako vločky a zelenina...unifikovaná potrava bych tomu neříkala. Ono pokud psovi nekrmíte maso, které jste sama odchovala a zeleninu, kterou jste sama vyěstovala, nýbrž to kupujete, tak o té čerstvosti se dá pochybovat i tak.
videla a krmim s tim :-) jen ne denne - ale mam pytlik na rok :-)
a třeba v pripade prujmu bych nedala, ale uvařila bych.
proto jsem se i ptala o jake diete se tu bavime.