Výmarský ohař krátkosrstý - štěňata s PP

Prodám Výmarského ohaře - potěšením oznamujeme, že naší chovatelské stanic...
Dohodou
Dobrý deň, prosím o radu.
Doniesli sme si domov šteniatko, máme ho doma 4 mesiace, kríženca weimara a labradora. Všetko je super... až nato, že keď ideme na prechádzku tak vyzbiera všetky cudzie hovienka, teda hlavne mačacie, nepomáha fuj, nesmieš aj keď pri iných veciach poslúchne... som zúfalá... kŕmime prevažne mäsom (špičkové granule nám stoja v kúte, ani sa ich nedotkne), vet. nám doporučil aj nejaké vitamíny, no bezúspešne... a k tomu všetkému sa mi zdá ako keby ani nerástol, na váhe priberá... prosím o radu ako odstrániť požieranie hovienok ďakujem
Uživatel s deaktivovaným účtem
Já jsem nosila sušené grundle (hodně "voňavé" Olivers, ale už se asi nevozí), řekla ne, pak přivolala a nacpala do něj tu smradlavou rybku. Když ale nebyl pod kontrolou, tak si stejně dal. Úplně to přešlo až věkem.
Ano, kočičí hovnajzy byly to jediné, co má štěnda z toho, co se nemá, žrala. A to doma v zahradě. Máme totiž i dvě kočky. Venku je zajímalo milion jiných věcí, než něco žrát. Já bych se na to asi vykašlala. taky si myslím, že to psa přejde, mé to přešlo. Asi dvakrát za život si ještě dal kobylinec. Kdyby to nebyl pes domácí, nikdo nekontroluje, co vlastně žere. Horší než žraní, je válení se v tom, protože jít pak někde přes vesnici se psem od sra.ek, chlupatým psem a doma to z něj dostávat, je asi 100x horší
Uživatel s deaktivovaným účtem
lesnížínka
napsal(a):
Ano, kočičí hovnajzy byly to jediné, co má štěnda z toho, co se nemá, žrala. A to doma v zahradě. Máme totiž i dvě kočky. Venku je zajímalo milion jiných věcí, než něco žrát. Já bych se na to asi vykašlala. taky si myslím, že to psa přejde, mé to přešlo. Asi dvakrát za život si ještě dal kobylinec. Kdyby to nebyl pes domácí, nikdo nekontroluje, co vlastně žere. Horší než žraní, je válení se v tom, protože jít pak někde přes vesnici se psem od sra.ek, chlupatým psem a doma to z něj dostávat, je asi 100x horší
..stejná zkušenost doma tři kočky - přišli k již tenkrát dospělému jorkovi - ten si bobků nevšímal, nynější pes jako štěně přišel už do stávající kočičí domácnosti a bobky okoštoval zhruba třikrát, pak přestal, pouze kočkám u toalety asistuje - čučí na ně když vykonávají své potřeby, ale bobanů už si ani nevšimne.......kobylinec spucnul jednou a to s velkou chutí a lidské lejno to očichával ale došla jsem si pro něj včas, takže k ochutnávce již nedošlo......naštěstí se v ničem, z výše jmenovaného nikdy nevyválel......dneska si už venku těchto fujtajblů nevšímá, akorát krade králíkovi seno a mrkev........