Stafordšírský bulteriér s PP

Prodám Stafordšírského bulteriéra - Hledáme nový milující domov pro našeho...
11999 KčUživatel s deaktivovaným účtem
asi je to velkou spotřebou živin pro důležitější části - zuby, kosti, svaly.
Přezubilo ?
Co papá ?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Staffbulovi by uši stát rozhodně neměly.
asi si to přeleželo ? Víte, jak se podlepují ušiska do růžičky ? Zkuste to.
Jinak mu budete muset asi zplacatět i to druhé :-)
http://www.staffbul.cz/clanky/zdravi-a-nemoci/navod-na-lepeni-ousek.html
Staff99
napsal(a):
Děkuji,tak nevím jestli lepit a nebo nechat a počkat jestli se zas vrátí do ideální polohy....
Rozhodně lepit
Taky se zeptám na usi SBT, fenka je stará cca 3,5 mesice. Jedno ouško ma složené, druhé zatim ne. Uz prezubuje. Lepili byste uz nebo ještě počkali? Upřímně se mi do toho lepení moc nechce a myslím, ze bude těžký fenku uhlídat, aby si to nesundala.
marcelaamax
napsal(a):
Taky se zeptám na usi SBT, fenka je stará cca 3,5 mesice. Jedno ouško ma složené, druhé zatim ne. Uz prezubuje. Lepili byste uz nebo ještě počkali? Upřímně se mi do toho lepení moc nechce a myslím, ze bude těžký fenku uhlídat, aby si to nesundala.
Zdravím, tak nám se ouško samo vrátilo do ideální polohy. Přesně takhle měl i ten náš tulpas ouška. Lepil jsem 1 nebo 2x a vydrželo to asi 15 vteřin. Myslím si, že je fenecka ještě malička a to ouško by se melo dát samo dokupy. Aspoň podle toho co mi bylo řečeno od různých lidí a i z mé zkušenosti. jinak fenecka moc pekna
Já bych nelepila, co má stát, to bude. Je to prcek a přezubuje. Mému lítalo jedno, pak druhý na střídačku možná někde do desátého měsíce a má je složená krásně.