Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.10.2018 10:52
Vlada94

XXX.XXX.211.227

Dobrý den,
jsem tu nový a založil jsem si to proto, protože potrebuju poradit. Za měsíc budu mít malej přírůstek ( Stafordšírského bulteriéra ) a rozhoduju se, čím krmit. Zvažoval jsem i BARFování, ale po přečtení různejch diskuzí a článků je to pro i proti, stejně jako u granulí. Přeci jen jsem se rozhodl pro granule, chci pro něj to nejlepší, jako určitě každej z Vás a z toho co jsem se dočetl, tak jsem vybral Acanu, Orijen a Canagan .... všechny maj dobrý recenze, jen nevím pro který se rozhodnout, nebo mi třeba poradíte úplně jiný, který neznám ? Budu rád za každou odpověď, předem díky, Vláďa.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.10.2018 12:31

Za sebe doporučuji napůl Wolfsblut a napůl masovou dávku.

18.10.2018 13:13

acana + orijen jsou stejné a zas tak boží nejsou
canagan + wolfsblut stejné, akorát wolf. jsou prý dost bylinkové (mně to nepřijde), někteří psi to nemusí
staffbul je malý svalnatý pes, myslíte, že by radši 60% sacharidů nebo 60% bílkovin a tuku ?

18.10.2018 14:12
polárka.15

XXX.XXX.45.253

A čím krmí chovatel teď? To je nejdůležitější informace pro Vás. Navažte na to, čím je mrně krmeno teď, a poté postupně přejděte na krmení dle Vámi vybraných preferencí. Ovšem za sebe nejsem ani za jednu Vámi napsanou značku, ne že by nebyly špatné, ale nelíbí se mi hodnoty. Přikláním se opravdu k barfu.
Já mám mladou pracující ohařku, hrozný problém sehnat granule, které by jí opravdu nevadily. A srovnalo se to opravdu až po krmení masem. Najednou začla i mohutnět, trávení naprosto OK. Nyní to míchám i s granulemi Yoggies, a nevyměnila bych ani jedno.

19.10.2018 14:09
inusanka

XXX.XXX.98.58

Nechcete krmit mokrou nebo Barfem, protože se bojíte, že by pes nedostal všechno, co dostat má?
Minimálně týden krmit tím, co měl u chovatele, potom míchat s vybranou značkou. Moje madam například po Orijenu mela děsnou sra..., takže jednu dobu to byla bezobilná Acana, TOTW a druhá dávka mokrá.
Každé granule mají své milovníky, hlavně musí sednout pejskovi

Přidejte reakci

Přidat smajlík