Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.10.2018 09:37
mamkamaria

XXX.XXX.55.5

Dobrý deň, tri a pol mesačné šteňa amstaf, teraz zožral kus kože zo žuvacej kosti, asi ako dlaň. Môže ho to zapchať? Netreba mu dať preventívne niečo?

20.10.2018 10:42
Dasvo

XXX.XXX.250.72

Ucpat ho to samozřejmě může. Nebyl by první ani poslední. Žvýkací pamlsky z „buvolí kůže“ jsou jedno z největších svinstev, která psovi můžete koupit. Když si k tomu najdete nějaké informace, už to psovi nikdy nedáte.
Ale abych odpověděl... V podstatě mu nic rozumného dát nemůžete. Jen ho sledujte a modlete se, aby si s tím jeho trávení poradilo. Pokud by měl jakékoliv příznaky, uhánějte k veterináři.

20.10.2018 11:27
mamkamaria

XXX.XXX.55.5

Ďakujem, chcela som to namiesto dreva.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.10.2018 21:17

Můj pes ten hnus kdysi dostal jako štěně. Polknul velký kus, že se málem zadusil, doslova. Šel na RTG, poradili jen Colu a sledovat. Trochu se mu jí podařilo strávit a za tři dny šla s kvílením ven. Ale už v té době byl částečně na mase, tak to asi pomohlo. A ta Cola možná taky, jen se muselo dodržovat dávkování, nelze do psa cpát kofein jen tak.

20.10.2018 21:23

jako rozpouštědlo ? Jak bylo dávkování na kolik kg psa ?
Píšu na seznam (fleky, vodní kámen, wc, rozleptání zubní skloviny,..) .. ta Cola je, zdá se, tekutina neomezených možností :-)

20.10.2018 21:56

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
jako rozpouštědlo ? Jak bylo dávkování na kolik kg psa ?
Píšu na seznam (fleky, vodní kámen, wc, rozleptání zubní skloviny,..) .. ta Cola je, zdá se, tekutina neomezených možností :-)

Už si nepamatuji, ale dávkovala jsem stříkačkou, takže nic ve stylu panáka to nebylo.

21.10.2018 19:43
mamkamaria

XXX.XXX.55.5

Teraz je to už druhý deň a zatiaľ žiadne ťažkosti nie su. Dávam mu lyžičku oleja. Chutí mu normálne, aj je čulý, tak ešte uvidím

22.10.2018 11:06
rennie111

XXX.XXX.43.146

mamkamaria napsal(a):
Teraz je to už druhý deň a zatiaľ žiadne ťažkosti nie su. Dávam mu lyžičku oleja. Chutí mu normálne, aj je čulý, tak ešte uvidím

Asi mu nič nebude, ale ja mám s touto kosťou jeden "krásny" zážitok pri polročnej vlkodavke. Ja teda tieto hnusy nekupujem no raz k nám prišla návšteva a priniesli to ako darček celí nadšení a bolo mi blbé povedať im nech jej to nedajú. Fenka to zožrala asi za 10 minút celé ani som im zatiaľ nestihla dovariť kávu. Do večera bolo všetko OK ale potom sme si "užili" takú hnačku ako nikdy v živote. Mala som od ho.. doslova ostriekanú stenu
Iné následky to našťastie nemalo, všetko to z nej vyšlo, ale pri pomyslení na to upratovanie ma ešte stále napína.
Takže odvtedy už žiadne blbosti od návštev, každému radšej poviem nech prinesú len piškóty keď už.
A na zábavu treba kúpiť normálne čerstvé veľké kosti na okusovanie

22.10.2018 13:52
mamkamaria

XXX.XXX.55.5

Už je to tretí deň, je čulý, jesť mu chutí aj vyprázdňuje sa normálne. Ešte mali jednu kosť, tú som zabavila a už im ich nedám. Myslela som, že to bude lepšie ako nábytok , zabavil sa s okusovaním dosť dlho. Fenka má už 5 rokov a ju okusovanie nebaví, zato behá za loptičkou, ale on len sedí a len keď ju prinesie, potom sa naťahujú.Som rada, že to prebehlo hladko

22.10.2018 14:18
mamkamaria

XXX.XXX.55.5

Ďakujem , uložila som si to, objednávam z abc-zoo, tak pozriem či to majú

22.10.2018 14:33

mamkamaria napsal(a):

Za málo ;-) Musí být vždy sušené.

22.10.2018 14:42

mamkamaria napsal(a):

Na abc-zoo jsem koukla a vidím ze sušených jen dršťky od Trixie nebo pak kosti od Alpha Spirit, z tréninkových se mi osvědčily pamlsky od Naturea.

Přidejte reakci

Přidat smajlík