Hledáme nové domovy pro štěňátka

Prodám Amerického stafordšírského teriéra - Hledáme nové domovy pro naše št...
DohodouDobrý den, mám problém s našimi fenami, už navim co mám dělat. Máme dvě feny, starší je pět let je to amstafka a mladší jsou dva roky a je to kříženec anglického bulteriéra s kopovem. Ta starší tu mladší od začátku brala jako svoje štěně i jí odkojila. Máme je na zahradě a mají společnou boudu. Nedávno asi před dvěma měsíci se nám v noci por Ali čehož jsem si všimla až ráno, měli jen pár šrámků na těle a ta mladší měla kousek ukouslé ucho, takže hned veterinář a ošetření. Od té doby se k sobě zase chovali suprově. Až do včerejška, to než jsem šla do školky pro malého jsem si je hladila a mazlila a byli holky v pohodě, ale jen co jsem přišla že školky jsem je slyšela a běžela jsem na ně. Přítel byl v té době v práci a musela jsem zakročit já, nepomohla ani voda co jsem je polívala v té zoufalsti jsem po nich hodila i kastrol a dokonce to už byla poslední možnost protože jsem vyděla všude krev a opravdu šlo do tuhého, tak jsem do vzduchu dvakrát vystřelila z plynový, ale nic nepomohlo, a když jsem běžela pro souseda, tak se už pustili. Tentokrát jsou v dost ubohém stavu a celé nateklé, na šití to teda není, ale veterinář mi řekl, že musí jít od sebe, že se to mezi nima nesrovná. Je to pravda? Nic už nemůže pomoct, třeba nějaký lepší cvičák nebo tak něco? Nechtěla bych jednu z nich dávat pryč. Jsou to úžasný psy a i s dětmi vychází dobře. Chodíme na procházky,mazlime se s nima, žrádlo dostávají každá do své misky dvakrát denně. Hodně se jim věnujeme, tak nevím v čem může být problém. Prosím o radu.
Betikova.martina
napsal(a):
Dobrý den, mám problém s našimi fenami, už navim co mám dělat. Máme dvě feny, starší je pět let je to amstafka a mladší jsou dva roky a je to kříženec anglického bulteriéra s kopovem. Ta starší tu mladší od začátku brala jako svoje štěně i jí odkojila. Máme je na zahradě a mají společnou boudu. Nedávno asi před dvěma měsíci se nám v noci por Ali čehož jsem si všimla až ráno, měli jen pár šrámků na těle a ta mladší měla kousek ukouslé ucho, takže hned veterinář a ošetření. Od té doby se k sobě zase chovali suprově. Až do včerejška, to než jsem šla do školky pro malého jsem si je hladila a mazlila a byli holky v pohodě, ale jen co jsem přišla že školky jsem je slyšela a běžela jsem na ně. Přítel byl v té době v práci a musela jsem zakročit já, nepomohla ani voda co jsem je polívala v té zoufalsti jsem po nich hodila i kastrol a dokonce to už byla poslední možnost protože jsem vyděla všude krev a opravdu šlo do tuhého, tak jsem do vzduchu dvakrát vystřelila z plynový, ale nic nepomohlo, a když jsem běžela pro souseda, tak se už pustili. Tentokrát jsou v dost ubohém stavu a celé nateklé, na šití to teda není, ale veterinář mi řekl, že musí jít od sebe, že se to mezi nima nesrovná. Je to pravda? Nic už nemůže pomoct, třeba nějaký lepší cvičák nebo tak něco? Nechtěla bych jednu z nich dávat pryč. Jsou to úžasný psy a i s dětmi vychází dobře. Chodíme na procházky,mazlime se s nima, žrádlo dostávají každá do své misky dvakrát denně. Hodně se jim věnujeme, tak nevím v čem může být problém. Prosím o radu.
Feny MUSÍTE okamžitě rozdělit! V téhle fázi už jiné řešení neexistuje, protože jinak budete jedné nebo oběma kopat hrob.
Tohle chování jde zvládnout, pokud je člověk zkušený a zavede "bezpečnostní opatření", ale jen v jeho přítomnosti. Nikdy už spolu nejde nechat feny ani vteřinu o samotě.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Nesrovná se to. Prostě protože jsou to feny. A vy navíc máte takovou kombinaci plemen, která to celé umocňuje.
Takže dva kotce a holky budou bydlet zvlášť. pokud vás berou jako vůdce, tak bude možné vzít je obě třeba na procházku, ale počítejte s tím, že nad nimi budete muset stát jak dráb a korigovat blbé čumění a nevhodné chování.