Náhubek pro krátkonosá plemena

Brabantík
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.10.2018 18:24

Zdravím,
mám doma brabantíka a potřebovala bych pro něj náhubek ( např. do autobusu) prosím nepište mi, jak takovýhle pes náhubek mít nemusí, řidiči to prostě neví a já se s nimi musim akorát hádat. Je docela dost typů, ale všude propagují tenhle, co si o tom myslíte? Netrpí při tom moc pejsek?

30.10.2018 19:10

proč má ten buldoček kalhoty na hlavě ?

30.10.2018 19:16

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravím,
mám doma brabantíka a potřebovala bych pro něj náhubek ( např. do autobusu) prosím nepište mi, jak takovýhle pes náhubek mít nemusí, řidiči to prostě neví a já se s nimi musim akorát hádat. Je docela dost typů, ale všude propagují tenhle, co si o tom myslíte? Netrpí při tom moc pejsek?

tohle je fixační náhubek. slouží k zamezení možnosti kousání při ošetření či veterinárních zákrocích. proto je měkký a zcela znemožňuje otevření tlamy.

ale je naprosto nevhodný pro cestování či vůbec delší nošení. protože zamezuje otevření tlamy. takže pes se vám v tom přehřeje.

30.10.2018 19:21

i na buldočky jsou kovové náhubky anebo páskové
velikost musí být tak, aby si pes mohl v náhubku zívnout
na fotografii má čivava asi nejlepší možný pro čivavu
https://www.juko-krmiva.cz/nahubek-popruh-nylon-c-00-15100-ean9443-skup46.php

https://1url.cz/lMQ1X
https://francouzsky-buldocek-web.webnode.cz/l/aktivny-francuzsky-buldocek/

30.10.2018 20:14

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zdravím,

Kupte kovový, dostatečně prostorný, aby si pes mohl zívnout, tedy pořádně otevřít tlamu. Nezapomeňte, že se pes může chladit pouze otevřenou tlamou a vypláznutým jazykem! Kovový proto, že je vzdušný a hygienický, snadno jej umyjete od všelijakých hnusů, které venku potkáte.

30.10.2018 20:19

Já si právě říkala, že v teple se neochladí a tak, děkuju moc!

30.10.2018 20:26
Terven

XXX.XXX.110.147

Též mám psa s nekonfekčním čumákem, je to kříženec shih tzu, naprosto neagresivní lidumil i psomil. Nicméně do MHD je náhubek povinný, takže když občas jedem, pověsím jí na krk kožený páskový náhubek po nebožce feně. Určitě je úplně nevhodný, možná v něm ani nejde zívnout, nicméně je to úplně jedno, když visí na krku, nevadí to ničemu
Pokud by náhodou řidič (nebo kdokoli) měl námitku, že pejsek má mít náhubek (ještě se mi to nestalo), nasypu si popel na hlavu a náhubek jí nasadím. Dvě až tři minuty to určitě přežije bez zívnutí.
Jdu kouknout na odkazy od megí... mimochodem, řidič, kterej by požadoval náhubek i pro čivavu v tašce by musel mít nějakej osobní problém, jinak to nevidím

30.10.2018 21:04

:-) :-) osobní problém :-)
ale co to, kdo to porušuje podmínky, není možné, Vy, terven ?! přece musíte říct: "jejda ono to spadlo nějak" :-)

poslední dobou a) vypadám jako chudák víc a víc b) mám štěstí na řidiče
protože říkám - já a pes náměstí
a řidič - jakej pes kde já žádnýho nevidim nechte si to
anebo i průvodčí furt - ježiš sundejte jí to
případně se široce rozkročí ruce zkřížíc na prsou, přimhouří oko a praví - proč má košík ?
nejlepší jeden autobusák, který tu už nejezdí (já netuším proč) - dyť je ten pes malej to nemusíte platit jděte dozadu
já - jo chodit dozadu a přijde revizor nebo co to chodí a půjdeme všichni
on - já řeknu že to je můj pes

Přidejte reakci

Přidat smajlík