Americky stafordširsky terier

Prodám Amerického stafordšírského teriéra - Chov. stanice přijímá rezervace...
15000 KčDobry den, mam doma 3mesicni stene amstafa, pes vazi 5,3kg ale prijde mi ze je dost pohublé protoze mu dost lezou zebra.chci se zeptat jestli je to u stenete normalni nebo zda bych mel zmenit granule?daval jsem steneti brit care, ted jsme presli na calibru ale prijde mi ze calibru moc nechce ale ty zebra mu lezli i u britu. Nebo jestli podle fotek reknete jak na tom je..predem dekuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
když stojí, není nijak hubený, to někteří jsou nohatější v tom věku
ale váha je nějaká.. to mívají o měsíc dříve
co týden, to kilo nahoru......přibírá teda ?
odčervení ?
jací jsou rodiče a sourozenci ?
Jsou mu dva a pul mesice ne primo tri, mam ho doma dnes presne tyden a vaha sla jen o nejakych 200g nahoru, odcerveny je dvakrat, potreti dame tabletu ted v pondeli, predchozi majitele zanedbali ockovani tudiz az v pondeli byl poprve ockovan.
Rodice ma urostle teda hlavne otce, sourozenci jsou na tom podobne ale nemam vice informaci.
Na fotce, kde stojí, nevypadá vyhuble, dejte fotku ze shora, na té by to mělo být vidět lépe.
OT promiňte, ale AST to není ani náhodou.
Doto ze shora mam akorat toto, ted jsem v praci tak ho vyfotim az doma.
Podle ceho soudite?
žebra, když leží, to je tak jako normální
strava nic moc, chtělo by to maso
a jestli byl v nevhodných podmínkách, tak to přibírání neřešte, když se k tomu přidá očkování a tak vůbec vše okolo
odčervovací tablety neřeší, nezabíjí vše - spíše se poptejte veterináře na koprologii
ale fakt mi nepřijde hubený..
ta maminka je .. dlouhá :-) a ten tmavý mi připomíná bandoga.. tak dejte mu něco lepšího k jídlu a koukejte, kolik odpadu, a když stojí, jestli mu nelezou žebra
Podle poslední fotky na Vašem klíně je tedy vyzáblejší, něco nabrat by měl. Určitě zařaďte maso např http://www.masozravci.cz/komplety-2/
A amstaff to není už od pohledu, a podle fotek rodičů už tuplem ne. Ale to nevadí, mějte ho rád i přes to.
Pavel333
napsal(a):
Rad ho budu mit i pres to, jen by me zajimalo co to tedy nejspis je, nechtel jsem nic tak velkeho jako je bandog 😁
Pokud přidáte v kvalitě a množství toho krmení, tak nejmenší zrovna nebude, kostru má pěknou. Otec dle fotky je kříženec kříženců, nicméně bandog nebo am.buldog tam byt může.
Myslite ze aspon ta matka by staford byt mohl? Vic fotek bohuzel nemam.
teď ještě jestli jsou to jeho rodiče :-)
myslím, že víc jak 25kg mít nebude
fenka se mi zdá delší, nevím, ale podle váhy a vzhledu štěníka to obr nebude
Pavel333
napsal(a):
Myslite ze aspon ta matka by staford byt mohl? Vic fotek bohuzel nemam.
Ne, bohužel ani matka žádný staford není, ani kupírované uši ji nezachrání...
Já typuju 35-40kg
Pavel333
napsal(a):
Achjo muj sen byl vzdy cistokrevny staford..aspon vim ze bez papiru uz nikdy vic..dobre uvidime co za tele z toho vyroste 😁
Když jste chtěl čistokrevného Amstaffa, tak proč ho nemáte s PP? Potom se nemůžete divit, že otec není staff ani náhodou a matka hodně z dálky. Přece to nedává smysl. Když chci čistokrevného psa, kupuji čistokrevného (= s PP) a ne "cosi bez PP". Od toho ten PP je (mimo jiné), aby když si koupíte staforda, tak z toho staford taky vyrostl. Čistokrevný pes bez PP neexistuje. Vlastně ano - čistokrevný vesnický vořech
OT: matka zihana, otec zihany -a stenana jsou bez zihani? je to mozne?
to stene je hubene - je treba koukat i na pater, kycle -nejen na zebra. a ocervila bych ho urcite.
Calibra nesedi dost psem - něco lepšího nemůže dostat? nebo teda aspoň priplepsovat, masem, kostma atd.
JE hubený.
napsal(a):
OT: matka zihana, otec zihany -a stenana jsou bez zihani? je to mozne?
to stene je hubene - je treba koukat i na pater, kycle -nejen na zebra. a ocervila bych ho urcite.
Calibra nesedi dost psem - něco lepšího nemůže dostat? nebo teda aspoň priplepsovat, masem, kostma atd.
Nevím jak u stafordů, ale u vipetů je to možné určitě :)
u všech psů
je to recesivní gen a musí mít k sobě ještě něco.. jsem četla
psi, co vypadají žlutí, jsou klidně vlastně žíhaní .. takže leda test
já znám test jen na modré :-)
Pavel333
napsal(a):
Achjo muj sen byl vzdy cistokrevny staford..aspon vim ze bez papiru uz nikdy vic..dobre uvidime co za tele z toho vyroste 😁
...a co Vám prosím bránilo si ho koupit......
no já nevím, že všici tady na tom fóru se narodili už se všemi vědomostmi o psech
já ani nevím, jak vypadají papíry FCI/ČMKU, mně někdo předat štěně s tím papírem, který zrovna doma vytiskl, tak ..hm..
starší ročníky nebo vesnice - je úplně normální, že si člověk řekne "to je pěkný pes, seženu si také takového"
kolik lidí mě zastavuje a říká "tohle bych potřeboval na hlídání, kdy budete mít štěňata ?"
a já říkám - tohle ale vůbec nehlídá
"jakto soused má to samé a trhá plot, když jde někdo kolem"
- no ale tohle je pitbull
"no dyť jo"
- ale ten nehlídá, leda že koupíte nějakého na bazoši, co tak vypadá, asi bez papírů, stačí ?
"no jasně dyť já to chci jenom na hlídání"
a to jsem mu aj řekla, že papíráka sežene za legračních 10 tisíc a bezpapíráka za 6-8 nebo za 10 pěkně barevného.. no prostě ne, on chce toho zlého, ale ať vypadá jako bojový..
a ať neurážím starší osoby, tak to nemyslím...cca 20 lidí kolem 30 let má něco podobného, třeba o hlavu větší pejsky, protože "a na co papíry, dyť piťáci na výstavy nechodí"
tu na vsi 90% lidí neví, že existuje nějaká ČMKU, vůbec, nějaké rodokmeny, že jinak to asi není přesně to plemeno.. protože "jak není ?! je to kokr !"
a ono to rodokmen má, protože je od sousedů, kteří mají kokry už sto let..
aj já si šla pro prvního vlastního psa ke známým, co je mají už odjakživa, znám ty psy od dětství (mého) a když nebudu mít ten papír, tak je mi to fuk, já šla pro povahu a potomka mých oblíbených jedinců
pokud bych už odmala viděla v rodině výstavy psů a chov tak, jak běží pod ČMKU, tak v tom přece pokračuji
každý si nezapne ifaunu a nezačne hledat, jaké doklady má štěně mít a kde ho vzít
vždyť stačí říct na ulici - co to máte za rasu ?
takhle to prostě je.. leda až si naběhne, tak začne pátrat.. a další pes už bude jinak
janajana65
napsal(a):
Tipuji klasiku: "Nebudeme platit zbytečně za PP, my ho nepotřebujeme.".
...ono už to ani snad není k smíchu, ale k pláči......ach jo......
napsal(a):
no já nevím, že všici tady na tom fóru se narodili už se všemi vědomostmi o psech
já ani nevím, jak vypadají papíry FCI/ČMKU, mně někdo předat štěně s tím papírem, který zrovna doma vytiskl, tak ..hm..
starší ročníky nebo vesnice - je úplně normální, že si člověk řekne "to je pěkný pes, seženu si také takového"
kolik lidí mě zastavuje a říká "tohle bych potřeboval na hlídání, kdy budete mít štěňata ?"
a já říkám - tohle ale vůbec nehlídá
"jakto soused má to samé a trhá plot, když jde někdo kolem"
- no ale tohle je pitbull
"no dyť jo"
- ale ten nehlídá, leda že koupíte nějakého na bazoši, co tak vypadá, asi bez papírů, stačí ?
"no jasně dyť já to chci jenom na hlídání"
a to jsem mu aj řekla, že papíráka sežene za legračních 10 tisíc a bezpapíráka za 6-8 nebo za 10 pěkně barevného.. no prostě ne, on chce toho zlého, ale ať vypadá jako bojový..
a ať neurážím starší osoby, tak to nemyslím...cca 20 lidí kolem 30 let má něco podobného, třeba o hlavu větší pejsky, protože "a na co papíry, dyť piťáci na výstavy nechodí"
tu na vsi 90% lidí neví, že existuje nějaká ČMKU, vůbec, nějaké rodokmeny, že jinak to asi není přesně to plemeno.. protože "jak není ?! je to kokr !"
a ono to rodokmen má, protože je od sousedů, kteří mají kokry už sto let..
aj já si šla pro prvního vlastního psa ke známým, co je mají už odjakživa, znám ty psy od dětství (mého) a když nebudu mít ten papír, tak je mi to fuk, já šla pro povahu a potomka mých oblíbených jedinců
pokud bych už odmala viděla v rodině výstavy psů a chov tak, jak běží pod ČMKU, tak v tom přece pokračuji
každý si nezapne ifaunu a nezačne hledat, jaké doklady má štěně mít a kde ho vzít
vždyť stačí říct na ulici - co to máte za rasu ?
takhle to prostě je.. leda až si naběhne, tak začne pátrat.. a další pes už bude jinak
..tedy Vás číst je občas pěkně tvrdý oříšek..........líbí se mi určité plemeno, tak jdu a podívám se na inzeráty - koupím štěně s PP a výstavy ani chov mně opravdu nemusí zajímat, ale vím - na to snad stačí i vesnický člověk (nepodceňujte prosím jejich inteligenci), že to prostě bude ta daná rasa a ne časem celou rodinou milovaný vořech............
napsal(a):
..tedy Vás číst je občas pěkně tvrdý oříšek..........líbí se mi určité plemeno, tak jdu a podívám se na inzeráty - koupím štěně s PP a výstavy ani chov mně opravdu nemusí zajímat, ale vím - na to snad stačí i vesnický člověk (nepodceňujte prosím jejich inteligenci), že to prostě bude ta daná rasa a ne časem celou rodinou milovaný vořech............
Tady se přikloním k názoru Megí. Komu se nikdy nestalo ? Jé, vy máte hezkého psa, jo to je fena, a nebudete mít štěňátka ? Vůbec je nezajímalo plemeno, natož nějaké papíry - prostě hezký pes. A fakt nebyli z vesnice.
Já si jednou naběhla v Brně na výstavě dotazem na takové pěkné psy. Co je to za plemeno? V kterém kruhu vystavujete?
To jsou sourozenci, čistokrevní voříšci. To byli tak krásní psi !
napsal(a):
no.. někteří lidé neví, že ten papír existuje a k čemu je.. tak to prostě je.. a svou inteligenci nepodceňuji :-)
někteří lidé neslyšeli o věci, co si říká ifauna, elektronický podpis, kuskus, dánská doga a porcelánový pes
to přece neznamená, že jsou blbí..i paní policajtová s titulem mgr. mi řekla o štěně
a fakt, kdybych byla úplně kráva, tak budu hodně bohatá kráva, protože megína hárá 2x ročně a má břidlicově šedý nosánek ;-)
já vím, že se z toho kácíte :-) ale on je život ve výstavně vzdělaných rodinnách s fb a ifaunou a ten běžný život
napsal(a):
no.. někteří lidé neví, že ten papír existuje a k čemu je.. tak to prostě je.. a svou inteligenci nepodceňuji :-)
někteří lidé neslyšeli o věci, co si říká ifauna, elektronický podpis, kuskus, dánská doga a porcelánový pes
to přece neznamená, že jsou blbí..i paní policajtová s titulem mgr. mi řekla o štěně
a fakt, kdybych byla úplně kráva, tak budu hodně bohatá kráva, protože megína hárá 2x ročně a má břidlicově šedý nosánek ;-)
já vím, že se z toho kácíte :-) ale on je život ve výstavně vzdělaných rodinnách s fb a ifaunou a ten běžný život
No já to nijak nehrotím, ale tuhle mi to nedalo. Nedávno jsem při venčení potkala takovou frfňavou paní s typickým vesnickým voříškem menšího vzrůstu, "bíloflekatým". Akorát se od nás odpojila naše kámoška - hrubosrstý JRT, když madam docela hnusně prohlásila, že to byl pěkně ošklivý jack a že ona má takového hezkého. Tak jsem jí s hraným naivním výrazem sdělila, že kříženci jako její se někdy povedou, ale že holt JRT vypadají takhle a ne každému se líbí. Ale že zrovna tahle slečna vypadá moc hezky a chovatelka lituje, že majitelka nevystavuje. Frfňa koukala jako puk, evidentně si myslela, že má JRT. Hezký pejsek to byl, né že né, ale fakt směska na první pohled - nohy dlouhé jako můj, uši víceméně stojací, úzká lebka. Tak možná barvičky by odpovídaly.
napsal(a):
No já to nijak nehrotím, ale tuhle mi to nedalo. Nedávno jsem při venčení potkala takovou frfňavou paní s typickým vesnickým voříškem menšího vzrůstu, "bíloflekatým". Akorát se od nás odpojila naše kámoška - hrubosrstý JRT, když madam docela hnusně prohlásila, že to byl pěkně ošklivý jack a že ona má takového hezkého. Tak jsem jí s hraným naivním výrazem sdělila, že kříženci jako její se někdy povedou, ale že holt JRT vypadají takhle a ne každému se líbí. Ale že zrovna tahle slečna vypadá moc hezky a chovatelka lituje, že majitelka nevystavuje. Frfňa koukala jako puk, evidentně si myslela, že má JRT. Hezký pejsek to byl, né že né, ale fakt směska na první pohled - nohy dlouhé jako můj, uši víceméně stojací, úzká lebka. Tak možná barvičky by odpovídaly.
:-) :-) hlavně že to ladí ! Jaké měla boty ? Vlasy ?
Dobrý den, naše štěně 4 měsíce, fenka NO vypadala podobně.
Změnila jsem granule , kupuji Wolfsblut jehněčí, žere je jak blázen! Neřídím se žádnou tabulkou, kolik by měla dostat.
Když jsem dávala podle návodu, tak byla hubená. Dostává teď 4x denně a večer přidávám vařené maso (o syrové nestojí) a obden syrové vejce( žloutek) od našich slípek. A konečně je pěkně obalená, žebra už nevidíme a je spokojená.😉
napsal(a):
:-) :-) hlavně že to ladí ! Jaké měla boty ? Vlasy ?
Byla oblečená jak do divadla, ale jestli ladila... Ještě jsem měla chuť jí pogratulovat, že má takového klidného voříška, protože JRT by se z jejích pomalých konverzačních procházek asi neradoval.
napsal(a):
Tady se přikloním k názoru Megí. Komu se nikdy nestalo ? Jé, vy máte hezkého psa, jo to je fena, a nebudete mít štěňátka ? Vůbec je nezajímalo plemeno, natož nějaké papíry - prostě hezký pes. A fakt nebyli z vesnice.
Já si jednou naběhla v Brně na výstavě dotazem na takové pěkné psy. Co je to za plemeno? V kterém kruhu vystavujete?
To jsou sourozenci, čistokrevní voříšci. To byli tak krásní psi !
...ale já také spousta plemen neznám a když potkám psa na ulici, který mně zaujme, tak se prostě zeptám........a líbí se mi pár psů u nás na sídlišti a to jsou voříšci, ale fakt povedení - pro ně mám fakt slabost a neváhala bych pro ně v útulku sáhnout, ale tady je trochu jiná situace, ač se chtělo pořídit čistokrevného psa, sáhlo se nevím proč po kříženci - pochopila bych to z útulku, ne že se opět podpořilo nesmyslné množení vořechů.......
napsal(a):
..tak jinak, jsem z rodiny nepejskařů, psy u nás nikdo neměl krom babičky na vesnici psal se tehdy rok 1925 a měli krásného NO hlídajícího barák, od té doby nic......hlédla jsem se v NO a když jsem se osamostatnila, tak jsem si prostě NO koupila - tehdy štěňata inzerovaná v nevím jakých už novinách, ale aniž bych věděla něco o hlouběji o výstavách a chovu, orost jsem si vzala s PP, protože jsem věděla, že to No bude......proto když se mi na ulici líbí jakékoli plemeno, tak se prostě zeptám co to je - nevím také vše a pak nakouknu do inzerce a pídím se po štěňatech s PP...........ale ne že chci štěně s PP a pak sáhnu po psovi s původem nejistým, kdy jednak podpořím množku a jednak jsem nějakou tu dobu v nejistotě co to vlastně bude.......fb nemám a na ifaunu nechodím zase tak dlouho a štěňata si podle ní už neřídím vůbec........své poslední štěně jsem si vybírala, že jsem prosě koukala na encyklopedii plemen a pak na netu si vyhledala chovatelské stanice a vyřazovala až prostě vyhrál papillon a chovatelská stanice mi tak nějak padla do oka..........
jenže oni nehledají PP, ale stafforda
Neregistrovaný uživatel
Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!