Rvačka anglického buldoka s staffordem

Anglický buldok
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.11.2018 14:35
Axmen

XXX.XXX.209.83

Dobrý den,
cca před pěti měsíci jsem venčí svého anglána, kterého jsme adoptovali z útulku. Jelikož jsme jeste měli trochu problém chození na vodítku, nechal jsem ji navolno a šel do popelnice. Ale co čert nechtěl, v poli za domem venčila sousedka svého stafforda. Bězel jsem okamžitě za ní, ale už na sebe skočili a paní povalili. Incident trval asi 5s. Nikomu se nic nestalo, s paní jsme se shodli že nikdo neutrpěl žádné zranění, chvíli si popovídali a rozešli jsme se. Oni šli do lesa, my domů. Druhý den už měla ruku v gypsu a tvrdila, že to je z důvodu včerejšího incidentu a jak to budem řešit. Že nyní nemůže řídit a jízda v autě ji živí, neodjede na dovolenou a od doktora má papír, že to zavinil pád. Za tři dny jsem už ji viděl za volantem a nikdo se neozýval.
Dnes jsem však paní po 5 měsících potkal a tvrdí, že to předala právníkům a trochu mám z toho vítr. Policii nikdo nevolal a pád si mohla přivodit kdykoli během toho dne. Mám se obávat?

Děkuji za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.11.2018 14:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

a já čekala, jak mu angličák dal přes hubu a nic :-)
musíte mít lepšího právníka, jinak Vám nezbyde ani ten angličák autíčko

4.11.2018 16:33
pan Brouček

XXX.XXX.79.12

Nevím jakým to je jazykem, ale je to neuvěřitelně podobné češtině.

4.11.2018 19:17
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

jestli máte pojištěnou domácnost, jste v pohodě. Mám podobný problém, už se to táhne 3. rok.

4.11.2018 21:17
Axmen

XXX.XXX.209.83

jahodapavel napsal(a):
jestli máte pojištěnou domácnost, jste v pohodě. Mám podobný problém, už se to táhne 3. rok.

Za češtinu se omlouvám, pc je out. Jediný svědek je její matka jen pro doplnění. Takový člověk je pak schopný dosvěčit cokoli. A vážně tři roky? A to jste v jaké fázi a na co čekáte? Nerad bych měl někde kartu s tím, že je proti mne vedeno přestupkové řízení.

5.11.2018 00:02
pan Brouček

XXX.XXX.79.12

Pojištění domácnosti rozhodně nemusí krýt takové případy.
A za druhé tam určitě bude nějaká lhůta pro oznámení pojistné události.

5.11.2018 03:58
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Fena kousla jednu osobu, která vlezla na náš dvůr. Poranění jsme ošetřili, pak ještě 15 minut vykládali. Druhý den jsem jí poslal vet. vyš. na vzteklinu. Za 5 dní mi přišel mail kde mi píše kolik jí dám. Poslal jsem jí kontakt na pojišťovnu a škodu jsem nahlásil. Po 3 týdnech si mne předvolala Policie k výslechu, pak jsem dostal předvolání ke kárné komisi na městský úřad. zaplatil jsem pokutu 1000Kč. Pojišťovna jí dle dokladů a posudků zaplatila 10 tis. Po roce se ozvala advokátka s výhružným dopisem kde požaduje 40 tis.( ztížení spol. uplatněné, psychické trauma, znemožnění dovolené, atd,) Předal jsem to pojišťovně, ať to vyřeší. Od té doby jsem dostal 2 dopisy od právničky, kde vyhrožuje trestním stíháním. Nevím jaká je promlčecí doba, tak čekám jestli nedostanu předvolání k soudu.

5.11.2018 06:28
Axmen

XXX.XXX.209.83

V mém případě nikdo pokousán nebyl. Ona tvrdí, že při ochraně psa na ruku upadla a to ji znemožnilo pracovat. Na dovolené podle mě byla, ale to teď nedokážu.
Podle mě na tu ruku mohla spadnout kdykoli během zbytku dne a jen to zkouší a vyhrožuje. U doktora byla až druhý den.
Poté mne naváděla, ať to nahlasíme, že se to stalo doma a dostanem peníze od pojištovny. Ale já žádné pojistné podvody dělat nebudu.

5.11.2018 11:27
jahodapavel

XXX.XXX.168.150

Klidně to nahlaste tak, jak se to stalo. Pojišťovna má na prošetření lidi, lékaře. Když tak jí to zamítnou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík