Stafordšírský Teriér

Prodám Amerického stafordširského teriéra - Prodám stěnatka 2x kluk bez PP...
DohodouAhojte, mám dotaz. Máme doma s přítelem 4mesicni fenku . přez den oba máme ranní a zavíráme ji do ložnice zhruba od 6rana do 3odpoledne. Má danou podložku na čůrání u dveří jelikož je malá a ještě pul dne nevydrží. Ale jak roste loužičky rostou s ní a kolikrát se netrefí.jen bych chtela poradit do budoucna jak ji to odnaučit postupně i z té podložky.když sme doma tak si řekne normálně ven když potřebuje.
Pokud si už v tomhle věku sama řekne, že chce ven, a nejde na podložku, když jste doma, tak nic odnaučovat nemusíte. Prostě až vydrží, tak by jí měla přestat používat sama. Z používání podložky se dělá trochu strašák, ale na druhou stranu je pravda, že spousta psů to úplně nedá, což ale není úplně o podložce. Normální pes si doma nenačůrá. My na závodech s kolegy stanujeme a děláme si vždycky takovou "náves" do kruhu se stoly a křesílky. Nevšimla jsem si, že by se tam někdo snažil značkovat, nebo nedej bože vyhodit bobek.
Já se připojuji s již několikrát mnou zmiňovaným, že naučit psa čůrat na podložku není od věci do budoucna. Jestliže pes chápe i vhodnost venčení se venku a podložku bere jenom jako nejzašší možnost venčení, když to nevydrží. Několikrát se mi to osvědčilo jak u malých, tak i velkých plemen v dospělosti, když onemocněli a nebyla možnost s nimi manipulovat odnesením k vyvenčení se ven.
Pro zpřesnění čůrání na podložku je potřeba jí dát do ohrádky, tak aby zvíře mělo potřebu si zalézt celým tělem. Prostě vytvořte záchod.
Americký stafordšírský teriér Nejedná se o prastaré plemeno, jak by se každý domníval. Oba jeho předchůdci se objevili kolem roku 1870. By......
Pokračujte ve čteníPlemeno, které se skloňuje ve všech pádech jako psí zabiják. Média si opravdu neberou servítky a uměle rozviřují nekalou kampaň proti tomuto úžasnému...
Pokračujte ve čteníPo zimním pullingu, který se konal 19. 2. 2005 v Jeseníkách – Lázně Lipová, se uskutečnil jarní pulling 9. 4. 2005 v Hustopečích u Brna. Musher's......
Pokračujte ve čtení