Americký stafordširský teriér - štěně

Prodám Amerického stafordšírského teriéra - Chcete výjimečného pejska? Chov...
28000 KčAhojte, mám dotaz. Máme doma s přítelem 4mesicni fenku . přez den oba máme ranní a zavíráme ji do ložnice zhruba od 6rana do 3odpoledne. Má danou podložku na čůrání u dveří jelikož je malá a ještě pul dne nevydrží. Ale jak roste loužičky rostou s ní a kolikrát se netrefí.jen bych chtela poradit do budoucna jak ji to odnaučit postupně i z té podložky.když sme doma tak si řekne normálně ven když potřebuje.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Pokud si už v tomhle věku sama řekne, že chce ven, a nejde na podložku, když jste doma, tak nic odnaučovat nemusíte. Prostě až vydrží, tak by jí měla přestat používat sama. Z používání podložky se dělá trochu strašák, ale na druhou stranu je pravda, že spousta psů to úplně nedá, což ale není úplně o podložce. Normální pes si doma nenačůrá. My na závodech s kolegy stanujeme a děláme si vždycky takovou "náves" do kruhu se stoly a křesílky. Nevšimla jsem si, že by se tam někdo snažil značkovat, nebo nedej bože vyhodit bobek.
Uživatel s deaktivovaným účtem
souhlas.
Samozřejmě by bylo fajn, kdyby někdo mohl psa vyvenčit i dopoledne, tím by ta plína mohla odpadnout.
,
.
Já se připojuji s již několikrát mnou zmiňovaným, že naučit psa čůrat na podložku není od věci do budoucna. Jestliže pes chápe i vhodnost venčení se venku a podložku bere jenom jako nejzašší možnost venčení, když to nevydrží. Několikrát se mi to osvědčilo jak u malých, tak i velkých plemen v dospělosti, když onemocněli a nebyla možnost s nimi manipulovat odnesením k vyvenčení se ven.
Pro zpřesnění čůrání na podložku je potřeba jí dát do ohrádky, tak aby zvíře mělo potřebu si zalézt celým tělem. Prostě vytvořte záchod.