Vyjíždění po lidech a stopovací vodítko doma

Mops
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.11.2018 17:56

Zdravím, mám 8 měsíčního mopsíka, vybírala jsem schválně vhodné plemeno k dětem. Když k nám přijde na návštěvu dítě, jedno z mnoha, tak můj pes ho třeba z ničeho nic kousne do ruky, je to hrozný puberťák a zničeho nic tohle začal dělat, odejde a za chvíli to udělá znovu, dělá to i třeba 10ti letym dětem, ale dělá to i třeba ročnímu dítěti, ale ty 10ti lété už si s ním poradí a vědí co mají dělat. Přijde mi že žárlí, nevíte někdo co s tím? Když přijde dítě tak ho připínám na stopovací vodítko, abych ho měla pod kontrolou.

10.11.2018 18:55
karo2702

XXX.XXX.172.116

Spíš mi to přijde jako vybízení ke hře. Přijde nový kamarád, chce se seznámit hrou, vyprovokovat ho. Stejně jako to dělají psy na ostatní psy.
Jak často má možnost vyřádit se s psími kamarády? Poběhat si atd.

10.11.2018 18:55

minule jste měla brabantíka, pak grifonka a dnes mops ?
už ho někomu dejte, když se Vám nechce nic dělat

10.11.2018 20:03
Melissaa

XXX.XXX.232.251

No ikdyz je to malý plemeno i tak to může být nebezpečný. Vypadá to že to bere jako hru, každopádně by si to neměl dovolit. Chce to před návštěvou dát pořádnou procházku, potom jídlo a hold bych ho učila na místo ať si zaleze pokaždy kd, z přijde návštěva. Pak omylem někoho kousne nechtěně jinam než do ruky a...mozma se to chudé pejskovi i víc věnovat jak píšu nastolit pravidla. Žádný gauč, postel, prodat víc procházek a když přijde návštěva učit pejska na místo. Tím předejdete kousání. Hodně zdaru Denia

10.11.2018 20:10

Děkuju! Před návštěvou jsem byla právě na procházce, taky mě to zarazilo:/ ale divné je, že si to na dospělé nedovolí.. na gauč může, ale do postele jsem ho nikdy nevzala. Začali jsme i víc cvičit a chodit na psí sport (Dog puller) Jenže mně je ho líto, on lidí hrozně miluje

10.11.2018 21:10

...nechci krmit trolla, ale vypada to, ze "dog puller" zacina byt tema - zalozim vlakno...

10.11.2018 21:15

Cože? Vůbec nechápu co tady píšete

10.11.2018 21:31

megi-the-dog
Vy určitě víte všechno nejlíp.. nikomu ho dávat nebudu, miluju ho a snažím se s ním něco dělat, já bych ho prostě nedokázala a nikdy nedala pryč, je to můj miláček, jenom první pes, tak se snažím učit, jestli mi to dovolíte teda:)
Victoria- jakého trolla?:D taky nějak nechápu ten dog puller, co je na něm špatného nebo tak?
Nechci být nějak hnusná, ale už fakt ztrácím nervy..

10.11.2018 21:34

...to neva.
Se svym brabantikem, mopsem (i grifonem ?) zacnete pilovat beznou poslusnost. Na lidi se neskace, lidi se neokusujou - natoz pak deti. Pokud prijde navsteva, je pes na svem miste (a to v klidu), prip. pokud neposlucha zavreny v jine mistnosti, dokud se nenauci byt v klidu ve stejne na svem miste...

10.11.2018 21:38

Victoria děkuju, ale fakt mě zajímá ten Dog puller
Jinak dnes tady byla další návštěva a už to bylo docela v pohodě, jenom občas zkusí kousnout dítě, no, což mě děsí

10.11.2018 21:41

A jo, uznávám, že mám ,,3" psy, ale mně už je to trapný, ale fakt nevím jak dál

10.11.2018 21:50

Jezis, co se tak jezis!
Z Emmma 123 se behem par minut stane Brabos...

Uz se vam tu snazila poradit spousta lidi.
Vse si znovu v klidu proctete. Zamyslete se.
Z rad si vyberte co zvladnete, ale hlavne - zacnete neco delat.

Dog puller me taky zajima, proto nove vlakno.

11.11.2018 08:20

Troll jak vyšitý!

Přidejte reakci

Přidat smajlík